Popüler Konu 2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    23
Ben de doktor arayışındayım bu süreçte hasbel kader ikinci çocuğuna hamile biriyle tanıştım. Kendisi ilk doğumu devlette yapmış ve kesinlikle tavsiye etmiyordu. Ben de özellerde fiyatlar uçtu diyince, onun birkaç yakını şöyle bir şey yapmış. Her üniversite hastanesinde var mıymış bilmiyorum ama birçok üni. hastanesinde doğum yaptıran proflar veya doçentler oluyormuş. Bu durumda hocaya her muayeneye gittiğinde cüzi bir miktar muayene ücreti ödüyorsun. Ama tüm tahliller falan ücretsiz tabii. Sonra hocayla anlaşıyorsun doğum için. Onda da sanırım 20 bine kadar ücret çıkıyormuş. Seni muayene eden hoca doğurtuyor. Tek kişilik odan oluyormuş çok memnun kalmışlar. Bu şekilde yapan varsa yorumlarını beklerim ama benim aklıma yattı. Bir deneyeceğim gidip ortamı görmeye karar verdim.
Hacettepe ve Gazi özellikle bu konuda iyi diye duydum ben de ama yine doktor bakmak gerekiyor illa

Kızlar 8 haftalık gebeyim gebeliğin başından beri felaket şekilde göğüslerim ağrıyor adet öncesindeki gibi ama geceleri bile yüzüstü yatamıyorum baskı olduğu için bu tarz sorun yaşayan varmı
Benim de çok hassas canım . Hatta sütyeni çıkardığımda bile dehşet acıyor . Hormonlardandır .

Kızlar 8 haftalık gebeyim gebeliğin başından beri felaket şekilde göğüslerim ağrıyor adet öncesindeki gibi ama geceleri bile yüzüstü yatamıyorum baskı olduğu için bu tarz sorun yaşayan varmı
Ben ben ben 😀 hatta şey diye soruyorum sürekli. Bunlar 9 ay boyunca böyle ağrıyacak mı 😀😀 hiç sevmem göğüslerimin ağrımasını da 😀 hele bi de gece kedim üstüne falan çıkmak istiyor aşırı canım açıyor resmen

Ben ben ben 😀 hatta şey diye soruyorum sürekli. Bunlar 9 ay boyunca böyle ağrıyacak mı 😀😀 hiç sevmem göğüslerimin ağrımasını da 😀 hele bi de gece kedim üstüne falan çıkmak istiyor aşırı canım açıyor resmen

Ben yan yatamiyorum mesela kollarım siistirinca acıyor sırt üstü de yatamiyorum rahat edemiyorum yüzüstü hiç yatamiyorum 🤣 bir de bazen oğlum kucağıma gelip kalkarken dirsegiyle güç almak için bastırıyor aman Allah'ım yok böyle bir acı 😂 geçer herhalde bir süre sonra

Kızlar selam, bebişin kalp atışını duyalı neredeyse 3 hafta olacak ve bana o kadar uzun geldi ki aşırı merak ediyorum her şey yolunda mı diye, bu cuma kontrolümüz var sonunda 🤓 Ama cidden zaman geçmiyor, iyi ki çalışıyorum çünkü haftasonları tek odak noktam bu 😂 bir de burda sizin yazılarınızı okumak iyi geliyor, iyi ki varsınız 😇

Doğum ücretlerini ben de araştırdım, uçmuşlar ki biz doğurana kadar özeller 200ü bulacak🤯 Ben pandemi zamanı ucuz ucuz toprak almıştım, onları, motorumuzu vs satıp Amerikada mı doğursak diyoruz. Her şey toplam 20 bin dolar civarı. Ömür boyu hayatı kolaylaşacak bu paraya. Benim oğlanlar babalarından AB vatandaşı, bu yavruma haksızlık etmeyeyim diye de zorlayalım diyorum, nasip..
Merhaba , eger karar verirseniz banada bilgi verebilirmisinizi bende amerika düşünüyorum inşaAllah planladığımız gibi giderse herşey 🙏🏻🌸

Arkadaşlar, sizin kivamli beyaz akıntı sürekli oluyor mu? Benim dört beş gündür yok. 8. Haftadayim önce ki iki kaybm bu haftalarda olduğu için tereddut ettim umarım gelmemesi normaldir
Ben 10+4 ün hiç akıntım olmadı bu zamana kadar canım. Kötü düşünme Allah’ın izni ile bebişin seninledir.

Merhaba , eger karar verirseniz banada bilgi verebilirmisinizi bende amerika düşünüyorum inşaAllah planladığımız gibi giderse herşey 🙏🏻🌸
Tabi veririm şu an tek bildiğim en ucuz doğum Miami’de😁 34.haftadan önce gitmeniz lazım, yanınıza birisi olsa iyi olur, benim kayınvalide gelecek. Aracı kurumlar var ama ben tercümanım zaten kendim araştırıp organize edeceğim, onlara da para vermeyeyim. Siz de beni bilgi verirseniz bir şeyler öğrendikçe yardımlaşalım:)

X