Popüler Konu 2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Merhaba temmuz anneleri ben de aranıza katılıyorum inşallah . 3. Gebeliğim 1.kimyasaldı 5. Haftada düştü. 2.si 11.haftada kalbinin durduğunu öğrendik kürtaj oldum. 3. Şuan sat 24 ekim . 2 beta hcg yaptırdım 1. 428 2. 952 çıktı yarın bir test daha yaptırıcam . 2-3 gündür hafif sarımtrak bugünde açık pembe lekelenme gördüm moralim bozuk umarım olumsuz bişey değildir. Bi aksilik olmazsa bebeğimin doğum tarihi 1 temmuz olacak inşallah herkese başarılar mı dileyim bilemedim bu iş çok zormuş

Hayırlı uğurlu olsun inşallah sağlıkla alacağız bebeklerimizi kucağımıza
Yengeç anneleri olacağız

Hanımlar gaz sancısılarim başladı ne iyi gelir bu durumda. Afedersiniz sürekli gazım geliyo karnimda şişlik hissediyorum duzenli tuvalete çıkamıyorum hergun.
Bir su bardağı kaynamış suya birer silme tatlı kaşığı kimyon ve zencefil karıştır. Birkaç dk demlensin iç.

Kimyon normalde çok keskin bi baharat ya nasıl içeceğim diyordum. Demlenmişi içimi kolay ve yumuşak.

Hanımlar gaz sancısılarim başladı ne iyi gelir bu durumda. Afedersiniz sürekli gazım geliyo karnimda şişlik hissediyorum duzenli tuvalete çıkamıyorum hergun.
Off ben de mahvoluyorumm tüm gün üşüttüm mü acaba dedim ama değilmiş
Çalışıyorum tüm gün oturmak zorundayım daha da zorluyor bu

Kızlar selam, ben de inşallah temmuz annesi olurum, sadece kaset test yaptım pozitifi gördüm betahcg yaptırmadım daha, daha önce 2 düşüğüm var biri 8. haftada kalp atışı durdu diğeri de 13.haftada kalbi durdu, ilkini incelenmesi için göndermedik 2. düşükte incelettik 69 kromozomlu olmuş genetik sorun olmuş o yüzden düşmüş, hakkımızda hayırlısı inşallah sağlıkla kucağımıza alırız ne yalan söyleyeyim ilk ikisinde çok heyecanlıydım daha adet dönemi gelmeden testler yapıp hamilelik uygulamaları indiriyordum bunda çok sakinim

Hayırlı olsun öncelikle, inşallah sağlıkla kucağımıza alacağız

Geç olsun güç olmasın. İns bu sefer kucağın sağlıkla dolsun

69 kromozom hiç duymamıştım. Netten nedir diye baktım.

genellikle iki spermin bir yumurtayı döllemesiyle oluşur. Bu da babadan gelen genlerin fazladan kopyalanması sonucunu doğurur.

bir yumurtayı 2 sperm dölleyince 46 yerine 69 kromozom oluyormuş doktor %100 de bir ihtimalle olan bir şey sana denk gelmiş demişti, umarım hepimiz güzel rahat şekilde bu süreci atlatır bebek odaları yaparız :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…