AynenHahaha aynen öyle sabaha kadar bacak ağrısı bilmem nesi derken gündüz anca uyuyorum ben
Unuttuğunuz ilaçlar ne ilacı doğum yapacagınız hastanedeki doktorunuza danısın mutlaka bilgi verinACiL Kızlar ben ilaçlarımı evde unutmuşum doğumu başka şehirde yapacağım. İlaç yerine parayla alınan vitaminlerden alsam diye düşündüm ama doğum için az bir zaman kaldı tavsiyeniz var mı
Çok geçmiş olsun. Rabbim şifa versin inşALLAH.Maalesef kötü çıktı kızlartşk ederim iyi dilekleriniz ve dualarınız için
bana da bu güncelleme geldi 3-4 gündür. gece 4 gibi wc ye kalkıyorum sonra uyku yok sabah işe geldim basımı zor tutuyorum. son 3 gün diye diye geçiriyorum.Artık geceleri uyuyamadığımız için herhalde gündüzleri mi uyuyoruz
Acil yazınca doguma gidiyorsun diye okuyomaya başladım :) demir ,dvit magnezyum gibi takviyelerse ordaki doktora yazdırabilirsin ya da ücretiyle alabilirsin aynı ilaçları.ACiL Kızlar ben ilaçlarımı evde unutmuşum doğumu başka şehirde yapacağım. İlaç yerine parayla alınan vitaminlerden alsam diye düşündüm ama doğum için az bir zaman kaldı tavsiyeniz var mı
Çok geçmiş olsunMaalesef kötü çıktı kızlartşk ederim iyi dilekleriniz ve dualarınız için
Evet oda varbana da bu güncelleme geldi 3-4 gündür. gece 4 gibi wc ye kalkıyorum sonra uyku yok sabah işe geldim basımı zor tutuyorum. son 3 gün diye diye geçiriyorum.
Allahım şifa versin torunuyla birlikte uzun seneleri olsun, dualarımız sizinle hemencecik en hızlı şekilde iyileşir umarımMaalesef kötü çıktı kızlartşk ederim iyi dilekleriniz ve dualarınız için
Rabbim şifa versinMaalesef kötü çıktı kızlartşk ederim iyi dilekleriniz ve dualarınız için
Allah'ım tez elden şifa versin inşallahMaalesef kötü çıktı kızlartşk ederim iyi dilekleriniz ve dualarınız için
Bütün tuşlara basiyon djdnsjjdkdjx ne çayı öğrenince yaz buraya da jsnxkdjfSelammm37.haftama girmiş bulunuyorum dün akşamdan beri kasılmalarım var ara ara gaz sancısı gibi sancılar da eşlik ediyor karnım ağrıyor gibi oluyor bazen kasıklarımda hissediyorum. Sanırım kendimi çok dinliyorum. Gece 1 de bi uyandım 4 e kadar uyku yok sonra 7 de bidaha uyandım 11 e kadar yine uyuyamadım. Saçma sapan bi uyku düzensizliği yaşıyorum Neyse yürüyüşlere başladım biraz merdiven indim çıktım, biraz aksak gebe yürüyüşü yaptım geldim eve birazdan da yer sileyim diyorum hurma ve ananas yemeye başladım. Bide bi çay vardı onu da öğrenip alıcam biraz da ondan içerim daha yapılacak bişey varsa söyleyin yapayım.
Bundan sonra böyleBütün tuşlara basiyon djdnsjjdkdjx ne çayı öğrenince yaz buraya da jsnxkdjf
Benim gebelik başından beri korunmasiz devam snbxjdbdj ama çok sık değil tabi kiBundan sonra böylekorunmasız birliktelik işine de el attık mı tamam çayı da yine burda duymuştum heralde ya öğrenince yazarım
Benimde başından beri hep vardı 30. Haftada öğrendim ki korunmak gerekiyormuş. Korunmaya başladık bu sefer 32. Haftada erken doğum riski olunca tamamen kestik. Çok dertliyimBenim gebelik başından beri korunmasiz devam snbxjdbdj ama çok sık değil tabi kibu haftadan sonra yavaştan başlarım benim daha var djnxjdjdkdd
Sbbdjdbdjbdjsnd sorma yorgun oluyo uyumasi lazim ben de sabahin 5 inde uyaniyom uyandırasım geliyo geri duruyom. Bugün de 7 gibi uyandim boğazım biraz kötüydü sıcak bir şeyler içtim falan 10 gibi kalktı geldi diyo niye uyandirmadin sjjsjsjsjsjsjsjdjsj neyse bidakine artıkBenimde başından beri hep vardı 30. Haftada öğrendim ki korunmak gerekiyormuş. Korunmaya başladık bu sefer 32. Haftada erken doğum riski olunca tamamen kestik. Çok dertliyimneyseki bitti aksi gibi haftalardır evde olan kocam çalışmaya başladı akşam da yorgun gelir
Yorgunuz ama hormonlar rahat durmuyor bacımSbbdjdbdjbdjsnd sorma yorgun oluyo uyumasi lazim ben de sabahin 5 inde uyaniyom uyandırasım geliyo geri duruyom. Bugün de 7 gibi uyandim boğazım biraz kötüydü sıcak bir şeyler içtim falan 10 gibi kalktı geldi diyo niye uyandirmadin sjjsjsjsjsjsjsjdjsj neyse bidakine artıkbi açıdan baktığınızda aslında biz de yorgunuz sadece uzansak bile yorgunuz artık bu kocaların da el atma vakti geldi az da onlar yorulsun ya biz çok dusunceliyiz
Oh hadi maşallah bütün tuşlara basılıyorSelammm37.haftama girmiş bulunuyorum dün akşamdan beri kasılmalarım var ara ara gaz sancısı gibi sancılar da eşlik ediyor karnım ağrıyor gibi oluyor bazen kasıklarımda hissediyorum. Sanırım kendimi çok dinliyorum. Gece 1 de bi uyandım 4 e kadar uyku yok sonra 7 de bidaha uyandım 11 e kadar yine uyuyamadım. Saçma sapan bi uyku düzensizliği yaşıyorum Neyse yürüyüşlere başladım biraz merdiven indim çıktım, biraz aksak gebe yürüyüşü yaptım geldim eve birazdan da yer sileyim diyorum hurma ve ananas yemeye başladım. Bide bi çay vardı onu da öğrenip alıcam biraz da ondan içerim daha yapılacak bişey varsa söyleyin yapayım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?