Popüler Konu 2025 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    95
ACiLKızlar ben ilaçlarımı evde unutmuşum doğumu başka şehirde yapacağım. İlaç yerine parayla alınan vitaminlerden alsam diye düşündüm ama doğum için az bir zaman kaldı tavsiyeniz var mı

ACiLKızlar ben ilaçlarımı evde unutmuşum doğumu başka şehirde yapacağım. İlaç yerine parayla alınan vitaminlerden alsam diye düşündüm ama doğum için az bir zaman kaldı tavsiyeniz var mı
Unuttuğunuz ilaçlar ne ilacı doğum yapacagınız hastanedeki doktorunuza danısın mutlaka bilgi verin

Acil yazınca doguma gidiyorsun diye okuyomaya başladım :) demir ,dvit magnezyum gibi takviyelerse ordaki doktora yazdırabilirsin ya da ücretiyle alabilirsin aynı ilaçları.

Hanımlar, gebelikte genital siğil problemi yaşayan var mı? Çevresinde yada kendisinde daha önce olmayıp gebelikte çıkan var mı? Tedavisi nedir yakılması ve dondurulması gebelikte uygun mudur? Bu konu hakkında bilgisi olan yardımcı olabilir mi?

Selammm 37.haftama girmiş bulunuyorum dün akşamdan beri kasılmalarım var ara ara gaz sancısı gibi sancılar da eşlik ediyor karnım ağrıyor gibi oluyor bazen kasıklarımda hissediyorum. Sanırım kendimi çok dinliyorum. Gece 1 de bi uyandım 4 e kadar uyku yok sonra 7 de bidaha uyandım 11 e kadar yine uyuyamadım. Saçma sapan bi uyku düzensizliği yaşıyorum Neyse yürüyüşlere başladım biraz merdiven indim çıktım, biraz aksak gebe yürüyüşü yaptım geldim eve birazdan da yer sileyim diyorum hurma ve ananas yemeye başladım. Bide bi çay vardı onu da öğrenip alıcam biraz da ondan içerim daha yapılacak bişey varsa söyleyin yapayım.

Bütün tuşlara basiyon djdnsjjdkdjx ne çayı öğrenince yaz buraya da jsnxkdjf

Bütün tuşlara basiyon djdnsjjdkdjx ne çayı öğrenince yaz buraya da jsnxkdjf
Bundan sonra böyle korunmasız birliktelik işine de el attık mı tamam çayı da yine burda duymuştum heralde ya öğrenince yazarım

Bundan sonra böyle korunmasız birliktelik işine de el attık mı tamam çayı da yine burda duymuştum heralde ya öğrenince yazarım
Benim gebelik başından beri korunmasiz devam snbxjdbdj ama çok sık değil tabi ki bu haftadan sonra yavaştan başlarım benim daha var djnxjdjdkdd

Benim gebelik başından beri korunmasiz devam snbxjdbdj ama çok sık değil tabi ki bu haftadan sonra yavaştan başlarım benim daha var djnxjdjdkdd
Benimde başından beri hep vardı 30. Haftada öğrendim ki korunmak gerekiyormuş. Korunmaya başladık bu sefer 32. Haftada erken doğum riski olunca tamamen kestik. Çok dertliyim neyseki bitti aksi gibi haftalardır evde olan kocam çalışmaya başladı akşam da yorgun gelir

Sbbdjdbdjbdjsnd sorma yorgun oluyo uyumasi lazim ben de sabahin 5 inde uyaniyom uyandırasım geliyo geri duruyom. Bugün de 7 gibi uyandim boğazım biraz kötüydü sıcak bir şeyler içtim falan 10 gibi kalktı geldi diyo niye uyandirmadin sjjsjsjsjsjsjsjdjsj neyse bidakine artık bi açıdan baktığınızda aslında biz de yorgunuz sadece uzansak bile yorgunuz artık bu kocaların da el atma vakti geldi az da onlar yorulsun ya biz çok dusunceliyiz

Yorgunuz ama hormonlar rahat durmuyor bacım onlar da bizi zaten hamilelik zor bide biz zorlamayalım diye düşünüyorlar o yüzden geri duruyor benimki

Oh hadi maşallah bütün tuşlara basılıyor ahududu yaprağınındiyorsun galiba bir de ada çayını da duydum ama bana doktorum ahududu yaprağı çayını önerdi Ben de de bu aralar adet ağrısı gibi karın kasık ağrım oluyor Ek olarak ılık suya oturmayı duydum içine çörekotu yağı damlatıp Pilates topu ile yapılan bazı egzersizler var squat çömelme Göğüslere çörekotu yağı sürmeyi söylemişti bir arkadaşım Bir de perine masajı var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…