Kuzum goremedim Ama gunun gecmediyseBidaha baksana
Gec dollenme olabilir bide artimed pek guvenilir degil diyorlar sen en sagliklisi kan ver Allah gonlune gore versin inşallah gebesindir
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kuzum goremedim Ama gunun gecmediyseBidaha baksana
Bu testinde var bunu ne zaman yapmiştin canimCanım arkadaş ilk testimi istedi Eki Görüntüle 3537306 ben pozitifi gördüm çok şükür
Aynı test efekt yaptım görmen için testin markası days doctorBu testinde var bunu ne zaman yapmiştin canim
Sıkma canını ya belki gec tutunma olur birsey olur. Hic belli olmaz bu konu
Akıntı pas rengine döndü. Günlük pede bulaştı ve durdu. İnşallah senin dediğin gibi olur geç tutunuyordur. Adet sökülme kanamam bu renk olmaz çünkü krem gibi ve sarımtrak olur. Bu bildiğin pasİnşallah dediğin gibi olur ama progestan da kullandım tutunmayı güçlendirmek için. Neyse göreceğiz. Sabah afedersin çamur rengi akıntı geldi peçeteye. Ya yerleşme kanaması ya da adet sökülmesi kanaması. Bakalım hangisi...
Testin altından ışık tutar mısımmKızlar böyle çıktı baksanıza bi
Canm başka telefon yok ışık tutamıyorum böyle bak bideTestin altından ışık tutar mısımm
Dr bana 5. Gün klomen başlatacaktıAy inşallah bakalım yarın belli olacak adetin 6. günü Klomen/Femara/Letu başlanabilir mi ki yoksa bu ay boş mu geçecek
O degil kuzum kaset test var ya attigin onu sormuştumAynı test efekt yaptım görmen için testin markası days doctor
Kaset testi arkadaş attı benim değil karıştı sanırımO degil kuzum kaset test var ya attigin onu sormuştum
bi kac gun Oynamasi norml kuzum benimkide 14 gunden fazla surmustu gecen ay yumurtlamadan sonra meselaBi şey soracaktım da, ben ayın 3ünde yumurtlama gördüm 4ünde de çatladı az önce de regl oldum hep 14 gün sonra deniyor acaba erken olması bi sorun olduğu anlamına mı geliyor
Ha pardon kuzum kaset testte senin sandimKaset testi arkadaş attı benim değil karıştı sanırım
Yok canm benim değilHa pardon kuzum kaset testte senin sandim
Bi yerde erken oluyosa bi şey seviyesi düşüktür gibi bi şey yazmışlardı da aklıma takıldı şimdi,ilk defa testle yumurtlama takip etmiştim o yüzden daha öncesinde bilmiyorum ama bu ay böyle oldubi kac gun Oynamasi norml kuzum benimkide 14 gunden fazla surmustu gecen ay yumurtlamadan sonra mesela
Lütfen lütfen lütfen days doctor ve artımed güvenmeyin çok koyu çizgide bile sıfır beta gördüm herkes konularda almayın diyor eczaneye dahi şikayette bulundum benAynı test efekt yaptım görmen için testin markası days doctor
Doğrudur canm ztn hiç sevinemiyorum testte görünce yarın kan vericemLütfen lütfen lütfen days doctor ve artımed güvenmeyin çok koyu çizgide bile sıfır beta gördüm herkes konularda almayın diyor eczaneye dahi şikayette bulundum ben
İnşallah çok güzel çıkar sonucuDoğrudur canm ztn hiç sevinemiyorum testte görünce yarın kan vericem
Sen takma kafana kuzum onumzdeki ayda takip et bakim stres etkileyebiliyor stresten dolayi erken olma gec olma durumlari olabiliyor.Bi yerde erken oluyosa bi şey seviyesi düşüktür gibi bi şey yazmışlardı da aklıma takıldı şimdi,ilk defa testle yumurtlama takip etmiştim o yüzden daha öncesinde bilmiyorum ama bu ay böyle oldu
Onları hiç bilmiyorum cnm belki kist oluştuysa buay icirmeyede bilir tekrar gittiğinde detaylı konuş istersenAy inşallah bakalım yarın belli olacak adetin 6. günü Klomen/Femara/Letu başlanabilir mi ki yoksa bu ay boş mu geçecek