- 17 Ekim 2024
- 320
- 421
- 18
- 33
Merhabalar, oğlum bu hafta eve geliyorr nasipse fakat kızım ocak sonuna kadar kuvözde kalacak... biraz fazla hareketli olduğumuz için kilo alamıyoruz çok fazla, kendisi anamı ağlatacak eve gelince belli ki, şükür saglıkları iyi. Kızın da göz sinirlerinde bişey cıkmamıs çok şükür yine de takip edilecek. Allahım hepinize saglıklı doğumlar nasip etsin. İnşallah bizim yaşadığımız hiç bir zorluğu sizler yasamayın
Güzel annelerim içim sayenizde huzur buldu, en güzel şekilde evinizde mutlu mutlu çocuklarınızla vakit geçirmeyi nasip etsin allah.Benimki de yarın çıkacak kısmetse. Yarın yazacaktım buraya sen yazınca dayanamadımsonunda yuvamıza gelecek. Darısı diğer kuzularımızın başına
Yanlız değilsin bende senin gibiyim eşim söz verdi doğumdan sonra yardım edecek büyük olana o bakacak doğumda gece yanımda kalacakmiş kimseye gerek yokmuş falanBende senle aynı durjmdayım. Kafayı yıyıcem. Sureklı ben ıkı çocukla ne yapıcam dıye dusunuyorum. Eşim yardımcı olmuyor. Sankı ben doğurdum. Burda doğuma 20 gün kaldı. Hala yardım etmıypr sureklı çocuğu bana yolluyor. Deliriyorum.
Yaaaa o kadar sevindim ki mesajını okuduğumda gözlerim dolduMerhabalar, oğlum bu hafta eve geliyorr nasipse fakat kızım ocak sonuna kadar kuvözde kalacak... biraz fazla hareketli olduğumuz için kilo alamıyoruz çok fazla, kendisi anamı ağlatacak eve gelince belli ki, şükür saglıkları iyi. Kızın da göz sinirlerinde bişey cıkmamıs çok şükür yine de takip edilecek. Allahım hepinize saglıklı doğumlar nasip etsin. İnşallah bizim yaşadığımız hiç bir zorluğu sizler yasamayın
Ben yine Ocak ayı annelerinden kopya çekip not almıştım canım. Bak birinin doktoru şöyle demiş (yatırım tavsiyesi değildirKızlar ben bu gün 36 haftalık oldum artık hurma yemeye başlasam mı ki yavaştan azar azar
Allahım ne güzel bir gün güzel haberler arka arkayaBenimki de yarın çıkacak kısmetse. Yarın yazacaktım buraya sen yazınca dayanamadımsonunda yuvamıza gelecek. Darısı diğer kuzularımızın başına
Ayy Aminnn canım çok teşekkür ederimm. Allah zamanında sağlıklı doğumlar nasip etsin inşallah hepinizeYaaaa o kadar sevindim ki mesajını okuduğumda gözlerim doldurabbim kızını da alacağının haberlerini vermeyi nasip etsin Rabbim sağlıkla mutlulukla hiç ayrılmadığınız bir ömür nasip etsin inşallah
yok 38 +5/6 oluyormusumkontrolüm güzel geçti sorun yok çok şükür 2900 gram 50 cm bebisim. 28 veya 29 ocak olur dedi 38+2/3 dogumum olacak. garip hislerdeyim
Kız ben bunları yaparsam sabaha doğururum heraldeBen yine Ocak ayı annelerinden kopya çekip not almıştım canım. Bak birinin doktoru şöyle demiş (yatırım tavsiyesi değildirkendi doktorumuz ne derse o tabii ki )
Eki Görüntüle 3537067
ayyy maşallah oglusa zaten kızın inmisti aşağı hareketliydi değil mi o da hemen çıkıp gelir kardeşinin yanına ikisine kocamanından opucuklerrrr kokulu kokulu yavrular başardı yaa çok mutlu oldum.Merhabalar, oğlum bu hafta eve geliyorr nasipse fakat kızım ocak sonuna kadar kuvözde kalacak... biraz fazla hareketli olduğumuz için kilo alamıyoruz çok fazla, kendisi anamı ağlatacak eve gelince belli ki, şükür saglıkları iyi. Kızın da göz sinirlerinde bişey cıkmamıs çok şükür yine de takip edilecek. Allahım hepinize saglıklı doğumlar nasip etsin. İnşallah bizim yaşadığımız hiç bir zorluğu sizler yasamayın
Bu dolunay seylerinde ne oluyo bilmiyorum ama dolunay falan hepsi toplasip bize giriyor herhalde başka açıklaması olamazDolunay günleri sanırım ondan mı nedir bilmiyorum ama bende sürekli eşimle tartışma halindeyim adam gideceğim korkusu ile arabanın anahtarın saklamış sabah bulamadım aradım sordum gitmeyeceksin söylerim dediacil bir şey olur lazım olur deyince söyledi hamile iken her şey batıyo normal de bu kadar takmam doğum yaklaştıkça stres artıyor onunda etkisi var sanırım
Çokk şükürr çokkk. Evet kız çok hareketliydi hiç değişmedi inan ondan kilo alamıyoz zaten. Fırıldak gibi küvözde maşallahayyy maşallah oglusa zaten kızın inmisti aşağı hareketliydi değil mi o da hemen çıkıp gelir kardeşinin yanına ikisine kocamanından opucuklerrrr kokulu kokulu yavrular başardı yaa çok mutlu oldum.
Aminnn canım çok teşekkür ederimKızlar alintilarim kaçmış ndbdjdndjd D dhn
A anneleringucuadina hayırlı olsun bebişlerinizi eve getiriyorsunuz çok sevindim kendiminmiş gibiönlerinde kocaman güzel sağlıklı hayırlı bir gelecekleri olur inşallah
Bu dolunay seylerinde ne oluyo bilmiyorum ama dolunay falan hepsi toplasip bize giriyor herhalde başka açıklaması olamaz
Kızlar ben bu gün 36 haftalık oldum artık hurma yemeye başlasam mı ki yavaştan azar azar
Ben yaz boyu kahvenin yanında çikolata yerine hurma yedim ya günde 1-2 tane. ben bunların inanılmaz etki ettiğine inanmıyorum :/ hareketler eder squat falan da içtiğimiz ya da yediğimiz az miktardaki hurma etki ediyor mu cidden.Ben yine Ocak ayı annelerinden kopya çekip not almıştım canım. Bak birinin doktoru şöyle demiş (yatırım tavsiyesi değildirkendi doktorumuz ne derse o tabii ki )
Eki Görüntüle 3537067
Ehhh bacım benim ki de benden hamile. Tribime oda trip atıyor. 1 saat sonra tutamıyor kendini konuşuyor ama benden aynı tepkiyi almayınca çıldırıyor. Misal tabak hazırladım kendime onada hazırladım tripli olsamda yemedi. Bende mutfağa koydum. Yarım saat sonra baktım yiyor. Bana bak dedim ben insanlık yapıyorum getiriyorum yemek konusunda bence trip yapma yarın bulamazsın dedim. Dönüp dolaşıp muhtaç kalıyon gördün mü dedim.Dolunay günleri sanırım ondan mı nedir bilmiyorum ama bende sürekli eşimle tartışma halindeyim adam gideceğim korkusu ile arabanın anahtarın saklamış sabah bulamadım aradım sordum gitmeyeceksin söylerim dediacil bir şey olur lazım olur deyince söyledi hamile iken her şey batıyo normal de bu kadar takmam doğum yaklaştıkça stres artıyor onunda etkisi var sanırım
Sen zaten bol sancılı geçiriyon. Valla aklımdan geçmedi değil. Sen bir hafta daha dur bacım durKız ben bunları yaparsam sabaha doğururum heraldeben azar azar yaparım diye düşündüm
Ay ben zor hareket ediyorum squadi nasi yapacaz ya zknjdnxksjdjBen yaz boyu kahvenin yanında çikolata yerine hurma yedim ya günde 1-2 tane. ben bunların inanılmaz etki ettiğine inanmıyorum :/ hareketler eder squat falan da içtiğimiz ya da yediğimiz az miktardaki hurma etki ediyor mu cidden.
Sguatla çok güzel kilo vermiş tüm vücudum şekillenmişti. Ama desen bende asla yapamam valla. Normal oturup kalkarken zorlanıyorum zaten bel sorunum var.Ay ben zor hareket ediyorum squadi nasi yapacaz ya zknjdnxksjdj
Canım senin acilman vardı di mi sanki gerek yokmuş gibi geldi bana ama tabi daha önce doğum yapmış anneler daha iyi bilir.Kızlar ben bu gün 36 haftalık oldum artık hurma yemeye başlasam mı ki yavaştan azar azar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?