Popüler Konu 2025 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    86

Benimki de yarın çıkacak kısmetse. Yarın yazacaktım buraya sen yazınca dayanamadım sonunda yuvamıza gelecek. Darısı diğer kuzularımızın başına
Güzel annelerim içim sayenizde huzur buldu, en güzel şekilde evinizde mutlu mutlu çocuklarınızla vakit geçirmeyi nasip etsin allah.

Umarım D dhn kızın için de bir şey kalmamış maşallah.

Allah herkese sağlıkla yavrusunu evine götürmeyi nasip etsin

Kızlar ben bu gün 36 haftalık oldum artık hurma yemeye başlasam mı ki yavaştan azar azar

Yanlız değilsin bende senin gibiyim eşim söz verdi doğumdan sonra yardım edecek büyük olana o bakacak doğumda gece yanımda kalacakmiş kimseye gerek yokmuş falan kesin refakat koltuğunda 1.80 uyumazsa ben de bir şey bilmiyorum ben hiç inanamadım ama inşallah yardım eder diyorum

Yaaaa o kadar sevindim ki mesajını okuduğumda gözlerim doldu rabbim kızını da alacağının haberlerini vermeyi nasip etsin Rabbim sağlıkla mutlulukla hiç ayrılmadığınız bir ömür nasip etsin inşallah

Aminnnnn Allah razı olsun canım çok teşekkür ederim

Benimki de yarın çıkacak kısmetse. Yarın yazacaktım buraya sen yazınca dayanamadım sonunda yuvamıza gelecek. Darısı diğer kuzularımızın başına
Allahım ne güzel bir gün güzel haberler arka arkaya ben çok duygusalım bu aralar ama ağladığım en güzel sebebler bunlar

Ayy Aminnn canım çok teşekkür ederimm. Allah zamanında sağlıklı doğumlar nasip etsin inşallah hepinize

Ben yine Ocak ayı annelerinden kopya çekip not almıştım canım. Bak birinin doktoru şöyle demiş (yatırım tavsiyesi değildir kendi doktorumuz ne derse o tabii ki )

Eki Görüntüle 3537067
Kız ben bunları yaparsam sabaha doğururum heralde ben azar azar yaparım diye düşündüm

ayyy maşallah oglusa zaten kızın inmisti aşağı hareketliydi değil mi o da hemen çıkıp gelir kardeşinin yanına ikisine kocamanından opucuklerrrr kokulu kokulu yavrular başardı yaa çok mutlu oldum.

Kızlar alintilarim kaçmış ndbdjdndjd D dhn
A anneleringucuadina hayırlı olsun bebişlerinizi eve getiriyorsunuz çok sevindim kendiminmiş gibi önlerinde kocaman güzel sağlıklı hayırlı bir gelecekleri olur inşallah

Bu dolunay seylerinde ne oluyo bilmiyorum ama dolunay falan hepsi toplasip bize giriyor herhalde başka açıklaması olamaz

ayyy maşallah oglusa zaten kızın inmisti aşağı hareketliydi değil mi o da hemen çıkıp gelir kardeşinin yanına ikisine kocamanından opucuklerrrr kokulu kokulu yavrular başardı yaa çok mutlu oldum.
Çokk şükürr çokkk. Evet kız çok hareketliydi hiç değişmedi inan ondan kilo alamıyoz zaten. Fırıldak gibi küvözde maşallah inşallah ikisi de gelir de yorgunluktan isyan filan ederim ben de

Aminnn canım çok teşekkür ederim

Kızlar ben bu gün 36 haftalık oldum artık hurma yemeye başlasam mı ki yavaştan azar azar

Ben yine Ocak ayı annelerinden kopya çekip not almıştım canım. Bak birinin doktoru şöyle demiş (yatırım tavsiyesi değildir kendi doktorumuz ne derse o tabii ki )

Eki Görüntüle 3537067
Ben yaz boyu kahvenin yanında çikolata yerine hurma yedim ya günde 1-2 tane. ben bunların inanılmaz etki ettiğine inanmıyorum :/ hareketler eder squat falan da içtiğimiz ya da yediğimiz az miktardaki hurma etki ediyor mu cidden.

Ehhh bacım benim ki de benden hamile. Tribime oda trip atıyor. 1 saat sonra tutamıyor kendini konuşuyor ama benden aynı tepkiyi almayınca çıldırıyor. Misal tabak hazırladım kendime onada hazırladım tripli olsamda yemedi. Bende mutfağa koydum. Yarım saat sonra baktım yiyor. Bana bak dedim ben insanlık yapıyorum getiriyorum yemek konusunda bence trip yapma yarın bulamazsın dedim. Dönüp dolaşıp muhtaç kalıyon gördün mü dedim. evden kaçmayı düşünmedim değil. Kafayı yemeğe az kaldı. Durup dururken salak saçma fikirlerle boğuşuyorum. Valla duşumu aldım üstümü giyindim. Saçlarımı kurutup çıkayım dedim. Oturduğum yerde kaldım. Hamilelik o enerjiyi vermedi birde kızı okuldan alıp mı gitsem yoksa o mızmızlanır telefonum kapalı bir kaç saat yok mu olsam diye program yapıyorum

Ay ben zor hareket ediyorum squadi nasi yapacaz ya zknjdnxksjdj

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…