Popüler Konu 2025 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    86
Kendimle gurur duyuyorum. Bugün gene ev temizliği yaptım. Oğlanın kıyafetlerini döktüm. Renklere göre 3 makinaya böldüm yıkama faslına geçicem. Çok yoruldum yemek yapmadım. Poğaçam vardı buzlukta çıkardım tosta bastırdım taptaze oldu. Kıza yanına haşlanmış yumurta salatalık domates doğradım mis gibi yedi. Herif yemek yemiş dışardan aç değilim dedi canıma minnet dedim. Gecede inşallah kurutmalık dolma yapıp ertesi gün pişiricem. 2 gün daha yemek derdim de yok. Kıyafetlerle uğraşırım.

Eklentiler

• 1000092531.jpg
    149,3 KB · Görüntüleme: 42
Yaaa harika bi haber , cokkk sevindim tatlım

Aminnnn, Oh oh cokkk mutlu oldum ağlayacağım valla . Bugün hocanın suratına nasıl bakıyosam bana şöyle bakma içimi parcalıyosun benım diye isyan etti adamcağız
Ya çok sevindim. Darısı kızımızında başına inşallah. Önden provan başladı desene. Ocak sonuna da birşey kalmadı zaten. Gözünüz aydın.

Benimki de yarın çıkacak kısmetse. Yarın yazacaktım buraya sen yazınca dayanamadım sonunda yuvamıza gelecek. Darısı diğer kuzularımızın başına
Ya ne güzel haberler bebekler tek tek eve geliyor. Çok şükür. Sağlıkla büyütün inşallah canım

Ne güzel sizin yerinize bunları düşünen birileri var.. bizim fotoğrafları ya anneler çekecek ya eşim. Düşünemiyorum şimdiden ortaya çıkacak muhteşem pozları Eşime diyorum ki geriye dönüp baktığımda sadece senin ve annenin pozlarını görmek istemiyorum, beni de çekmeyi unutma Güldü, yapma ihtimalim var haklısın çekerim seni de tamam diyor İnşallah doğumum güzel geçer de ben de el atabilirim

İnşallah canım. Bizimkiler tek torun oldukları için epey herşeye hevesliler. Kızım ani olduğu için içlerinde kalmışlardı. Dışarıdan çekim yapmıştık. Valla bana kalsa bende aynen senin ki gibi klasik geçer giderim sonradan çekim yaparım . Ama çekimi annelere bırakma ortaya poz çıkacağından emin değilim.

Kızlar heves güzel şey. Aslında bu onemsendiginizi gösteriyor. Ben hem çalışıyorum hemde bir sürü şeyi kendim yapıyorum. Keşke annem de öyle yatak için falan heyecanlansa crocslara bu çok spor deseydi. Bir de biliyorum geline çok heyecanlıydi çıkacağı merdivenleri bile süslemişti. İnsan bekliyor ufak tatlı heyecanları. Herkesin düğününde , doğumunda bir sürü şey hazırladım. Ben tekim düğün zamanı da doğum zamanı da. Ama şanslıyım canım eşime söylesem en güzelini yapar

Maalesef her zaman aynı şey olur canım, sen herkesin doğum gününü, nişanını, düğününü, doğumunu düşünürsün, hazırlık sürecinde işin içinde olursun ama seninkinde aynı performans göstermezler. Ben de şimdi doğumda yalnızım. O yüzden doğumum güzel geçsin de inşallah ben çekeyim fotoğraf en azından diyorum, biraz eğitimim biraz da gözüm var Gerçi bu sefer de ben olmam fotoğraflarda

İşte bunu da kabullenemiyorum. Ne demek gelinin merdivenlerine kadar süslemiş. Demek içinde var plan program. İnsan bekliyor valla haklısın. Annem eski topraklardan hasta zaten. Öyle bildiği birşey değil. Hasta çarşafı yaptırmıştı onun için en önemli olan şey oydu. Kıyamam anlamaz öyle organizasyonlardan. Kayınvalidem sever gösterişi ama kim ne dese tamam der. Görümceler genç onlarda gerçekten herşeyin özelini ister gösterişi severler. Birşey demiyorum çünkü sülale boyu resmen herşeyde bir üst levele çıkmayı başarıyorlar. Dediğim gibi yarış halindeler resmen. Benim gerçekten hevesim yok. Sırf bu yüzden tayin durumum uzak yer olunca çok sevinmiştim. Bu yarış modu gösteriş modundan bıkmıştım ve bu sisteme dahil olmak istemiyordum. Onlar olmazsa bebeğimle çıkar dönerim evime. Fotoyu da çekindiririm. İlerde hatıra olsun diye bana kafi

Ben de bugüne kadar çok önemsemiyordum fotoğraf işini ama bugün hastanenin odayı süslediğini öğrendim. Öyle olunca güzel fotoğraflar çıksın, hatıra kalsın istedim. Onlardan başka fotoğraf çekecek kimse yok maalesef Pinterestte kaydettiğim pinlerin gözü yaşlı

Eşine bir kaç çekim fotoğrafları gösterebilirsin canım. Çekemezsen bile canım şöyle bir çekim yap dersin. Diğerlerin eline tutuştur telefonu aile pozu verin eminim güzel kareler çıkacaktır.

Ya bu çekim için olan setlerin altına ne giyeceğiz? Benim crocslarla olmaz sanki annem de az topuklu çeyiz terliği alalım diyo
Tüm boy çekinmeyin canım ben öyle yapacağım,zaten genelde öyle yapılıyor yoksa benim terliklerde pek şık değil açıkçası sıcak ve rahat olsun diye oyshodan aldım şöyle bişey

Eklentiler

• IMG_7771.jpeg
    63,1 KB · Görüntüleme: 26
Dolunay günleri sanırım ondan mı nedir bilmiyorum ama bende sürekli eşimle tartışma halindeyim adam gideceğim korkusu ile arabanın anahtarın saklamış sabah bulamadım aradım sordum gitmeyeceksin söylerim dedi acil bir şey olur lazım olur deyince söyledi hamile iken her şey batıyo normal de bu kadar takmam doğum yaklaştıkça stres artıyor onunda etkisi var sanırım

Ben pandemide evlendiğim için kına bile yapamadık bir nikah yaptık bitti, ondan annemin içinde çok şey kaldı, bir de ben ruhsuz biriyimdir özellikle önem verdiğim şeylerde nazar değer bir aksilik olur diye ondan önceden özenmem hiç bilinçli de yapmıyorum aslında donup kalıyorum nikahta fotoğrafçı bile tutmayı akıl edememiştik sürekli ertelemekten gelinlikle fotoğrafım bile yok doğru düzgün.
Ondan bu sefer annem ileride içimde kalmasın diye ipleri eline aldı sanırım beni zorluyor.ben almazsam darlıyor ben de kızmasın diye alıyorum en sonunda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…