• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 Ocak Şubat Mart Gebelik Planlayanlar Hadi Buyrun 😊 🤲🐣

Canım yoğunluktan sana yazamamışım ben kusura bakma yazdıklarını okumuştum geçen gün yani Doktorlar bu kanama için ne diyor ben anlamıyorum Sen yumurtlamış mıydın Yani kanaman adet kanı ise 14 gün öncesi yumurtlamış olman gerekiyor mantıken
Canim dr. Antibiyotik ve duphaston vermisti kanamayi kesmesi icin kullandim kesti bu defa da reglim basladi bugun 4.günüm. ama iste ilaclar kestikten 5 gün sonra yeniden kanama görünce modum moralim bozuldu ister istemez. Aslinda ilk regl gibi birsey bu benim oldugum kürtaj sonrasi, bebegimin haftasi ileriydi o nedenle anca toparlanacak vucut diye düşünüyorum.
Yumurtlama da bakmamistim canim kanamam oldugu icin ama regl baslamadan 4 gun once epey koyu cikmisti ov.testi. bende pek anlamadim.
Yeniden de dr.a gitmek istemiyorum acikcasi. Su regl kendiliğinden bi bitsin artik 🙏

Bugun
Evanora Evanora eva0108 eva0108 Lucky_16 Lucky_16 kizlar iki gun ust uste koyu olurmu bi bakarmisinz ovü testime 😳
Baya pik kuzum her an çatlayacak. Bildiğim kadarıyla oluyor bir kaç gün olanları da görmüştüm bazen geç çatlıyor ya o süreçte bırkac gun lh yuksek kalıyor bence
Sürekli şehir değişikliği yaptığım için yazın temmuz ağustos aylarında 4 gün geç yumurtladım o zaman da vücut ısısı bakıyordum birkaç gün ısım düşük gösteriyordu oradan anlıyordum henüz çatlamadığını lh pik kaldığını

31.12.2024 son adet tarihim beklenen adet tarihim 28 ocak benimde listeye eklermisiniz rabbim nasip etsin hepimizede bende çok hasretim bir bebiş huzuruna🤲🏻

Bugun usuyorum ben valla eczaneden test almaya gidicem yarinda yapiyim bakalim ne çikacak

Baya pik kuzum her an çatlayacak. Bildiğim kadarıyla oluyor bir kaç gün olanları da görmüştüm bazen geç çatlıyor ya o süreçte bırkac gun lh yuksek kalıyor bence
Sürekli şehir değişikliği yaptığım için yazın temmuz ağustos aylarında 4 gün geç yumurtladım o zaman da vücut ısısı bakıyordum birkaç gün ısım düşük gösteriyordu oradan anlıyordum henüz çatlamadığını lh pik kaldığını

Bugun

Test almaya gidicm eczaneye bida yapiyim yarin bakalm bugun usuyorum valla

IMG_9174.jpeg
IMG_9174.jpeg

Kızlar şimdi test yaptım ama hiç çizgi çıkmadı sadece kapadığı çıkarınca en dipte var ince çizgi çok moralim bozuluyor

Kızlar bir şey soracağım yumurtlamadan somraki beşinci günüm bugün karnım çok sert ve sağ tarafımda bi ağırlık bir şişlik hissediyorum duğhostan kullanıyorum bu normal mi sabah da baya bi gaz sancısı çekerek uyandım normal mi bı eva0108 eva0108 babylovee babylovee mmatmazellll mmatmazellll eylulesma eylulesma Evanora Evanora hamile arkadaşlarımız böyle bir durum yaşamış mıydınız

Kızlar bir şey soracağım yumurtlamadan somraki beşinci günüm bugün karnım çok sert ve sağ tarafımda bi ağırlık bir şişlik hissediyorum duğhostan kullanıyorum bu normal mi sabah da baya bi gaz sancısı çekerek uyandım normal mi bı eva0108 eva0108 babylovee babylovee mmatmazellll mmatmazellll eylulesma eylulesma
Canim belki ilac sebep oluyordur belki de gaz sancisinin verdigi şişkinlik olmustur. Henüz erken çünkü bahsettigin belirtiler için 🌸
Birde zaten regl gelecek olunca da oluyor bunlar hep sanki.

Back