• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 Ocak Şubat Mart Gebelik Planlayanlar Hadi Buyrun 😊 🤲🐣

Ya aslında ben iğneyi yaparken ilacın çeyreği dışarı aktı baş aşağı tutunca bastım mı ne yaptım o an anlamadım gitti birazı boşa hani ondan acaba 10. Güne etkisi kalmamış olabilir mi diye düşündüm ya en iyisi şöyle bi 3-4 gün daha beklemek
aynen öyle. Bir de iğneden dolayı gecikme olabilir haberin olsun benden normalde yumurtlamadan sonraki 14. Gün adet olurum hep bu ay 2 gün gecikmeli adet oldum.

Kizlar benim reglim korunmayı bıraktım bırakalı kahverengi akıntıya geliyor 2 gün sonra sokulup sonunda da kahverengi akintiyla bitiyor bu bi sorun mu acaba bazıları miyim vs yazmış ama ben 3 kere falan alttan muayene edildim görünmez miydi

Hhahhahhah vallahi eşim de bir kere demişti sanırım 🤣 ay kocam demiş bunlara çıkmak ıstersenız cıkın biz dün yorulduk. Sonra kp.m baktım cıkmaya niyeti yok kv.ye diyor ben de mi gelcem o da diyor gel gencler kalsın dedi duydum🤣 adet olacağım dıye kavustuk aaa😌 ya canım benden 5 dakika önce öyle bir yumurtlama akıntısı geldi ki anlatamam 15 santim uzuyor yumurtlama ihtimalim yoktur herhalde yine değil mi geçen ay da aynı şeyi söyledim adet oldum Ama bu çok fazla uzuyor ya şoktayım yani
İyi yapmişsin canim 💕ay vucudumuz da sapitti baksana benim testlere iki gun ust uste pik olurmu ya bi baksana kuzu 😳

Eklentiler

• IMG_20250114_111308.jpg
    IMG_20250114_111308.jpg
    52,6 KB · Görüntüleme: 20
Temmuzda bıraktım sonra eylüle kadar ne zamn yapılacağını bilmiyordum açıkçası yani yumurtlama gunu vs tek o gün olduğunu ekimden beri böyle senin ne zamandir
Valla 2 senedir hiç korunmadik olmadi😐
Doktrada gttik hersey norml cikti en son gttigm doktr ovü testlerini önerdi iki ay daha oyle dene sonra aşilamaya başlayn dedi

Back