Öyle oldugu zaman ertesi gunmu oldu szin çatlamanizolur canım bazen benimde 2 gün üst üste koyu olduğu oluyo
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Öyle oldugu zaman ertesi gunmu oldu szin çatlamanizolur canım bazen benimde 2 gün üst üste koyu olduğu oluyo
test almaktan ziyade 2 günde bir ilişki daha sağlıklı olmaz mı
Bıraktıktab sonra ki 5 günde balımBende 5 6 gündür kullanıyorum inşallah bebek vardır da tutunmasını sağlar
Evet Allah nasip ederse inşallahAminn kuzucum amiiinn
Insallah sende enn kisa sürede kavus bende hepimizde...
Seninde ilk bebis olacak degil mi
Genelde yumurtlama gunu çatlama gunu ust uste iliski olsun diyorlar bide çatlama olckmi ondan emin olmk istyrm ondan test aliyim dedimtest almaktan ziyade 2 günde bir ilişki daha sağlıklı olmaz mı
Olur cnm demekki daha çatlama olmamış sende yarın cstlar ozman yada gün için de bende de yeni çatladı galiba biraz daha rengi açıldı bugün başka da testim kalmadı göğüslerim ağrımaya başladı ateşim bugün de yüksek ben catladim büyük ihtimalle
Senin bugun kide koyu sanki çatlamamis test alma sansin varsa yarin yap kuzum hala koyu bence fotoda oyle duruyosa blmyrm ama benim şeffaf akinti devam ediyo hala .Olur cnm demekki daha çatlama olmamış sende yarın cstlar ozman yada gün için de bende de yeni çatladı galiba biraz daha rengi açıldı bugün başka da testim kalmadı göğüslerim ağrımaya başladı ateşim bugün de yüksek ben catladim büyük ihtimalle
Yok cnm düne göre bi tık silik kuruyunca silikleslesek braz daha almiycsm çatlama belli olcak zaten artık ki artık bgun istesemde iliski olmaz bu işe yaramayacak bakmam yani ben pik olmasını bekliyordum pikten 24 36 saat sonra çatlama oluyor ve catladiktan sonra ateş yükseliyor göğüslerim fena sızlıyor şuan çatlama gercektelsince hep byle oluyor bendeSenin bugun kide koyu sanki çatlamamis test alma sansin varsa yarin yap kuzum hala koyu bence fotoda oyle duruyosa blmyrm ama benim şeffaf akinti devam ediyo hala .
Demekki Allah bu zamanlarda başka şeyler yaşayın diyor bilemiyoruz hayırlısı hakkımızda ne doktor dediyse ama mutlaka al o zaman inşallah hayırlı haberleri alırsın bu ay senin için bambaşka güzel olurValla 2 senedir hiç korunmadik olmadi
Doktrada gttik hersey norml cikti en son gttigm doktr ovü testlerini önerdi iki ay daha oyle dene sonra aşilamaya başlayn dedi
Öyle beşli olduğunu bilmiyorudm öyleyse bende mi alsam acaba ya en azından diğer ay için5li alirim eczaneden soraymda artimedin ki biraz uygun onumzdeki ay yapmayi dusunmyrm zaten doktora gidicem direk
İyi oda hemen hemen aynı eşdeğerde cnm293 çıkmış
Yoo değil benmki hep öyle olur normal cnmKizlar benim reglim korunmayı bıraktım bırakalı kahverengi akıntıya geliyor 2 gün sonra sokulup sonunda da kahverengi akintiyla bitiyor bu bi sorun mu acaba bazıları miyim vs yazmış ama ben 3 kere falan alttan muayene edildim görünmez miydi
Bı kac gun gecınce koyulaşır canım merak etme .Yarınmı test gününEki Görüntüle 3536728 Eki Görüntüle 3536729 testimde koyulaşma olmuyor galiba ateşim de baya düştü yarın adet günüm gene kimyasal mi acaba
Çocuğun var mı peki?Ben de 41
Ayyy çok şükür en azından normal bisey yaniYoo değil benmki hep öyle olur normal cnm
Anladim tam tersi bende üşüyorum bugun hayirlisiYok cnm düne göre bi tık silik kuruyunca silikleslesek braz daha almiycsm çatlama belli olcak zaten artık ki artık bgun istesemde iliski olmaz bu işe yaramayacak bakmam yani ben pik olmasını bekliyordum pikten 24 36 saat sonra çatlama oluyor ve catladiktan sonra ateş yükseliyor göğüslerim fena sızlıyor şuan çatlama gercektelsince hep byle oluyor bende
İnşallah canim Allah razi olsunDemekki Allah bu zamanlarda başka şeyler yaşayın diyor bilemiyoruz hayırlısı hakkımızda ne doktor dediyse ama mutlaka al o zaman inşallah hayırlı haberleri alırsın bu ay senin için bambaşka güzel olur
Yarın adet günüm canım akşama kadar kanamam olmazsa gidip kan vericem hep aynı markayla yaptım farklı bir markayla da yapayım diyorumBı kac gun gecınce koyulaşır canım merak etme .Yarınmı test günün
İnternette daha uygun ama ben Kargo beklme şansim yok yarin yapmm lazm testiÖyle beşli olduğunu bilmiyorudm öyleyse bende mi alsam acaba ya en azından diğer ay için
Beklemek cok zor canim haklısın sende hem stres hem merak heyecan tüm duygular birlesiyor.Ben çok bakmaktan kör oldum demek ki o yüzden gruba yazdım zaten keşke beklemeden öğrenebilseydik ya. Beklemek ömrümden götürüyor hiç sevmiyorum