• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 Ocak Şubat Mart Gebelik Planlayanlar Hadi Buyrun 😊 🤲🐣

@Evanora eva0108 eva0108 Lucky_16 Lucky_16 kizlar iki gun ust uste koyu olurmu bi bakarmisinz ovü testime 😳
Olur cnm demekki daha çatlama olmamış sende yarın cstlar ozman yada gün için de bende de yeni çatladı galiba biraz daha rengi açıldı bugün başka da testim kalmadı göğüslerim ağrımaya başladı ateşim bugün de yüksek ben catladim büyük ihtimalle

Eklentiler

• 17368449293378796288113753287051.jpg
    17368449293378796288113753287051.jpg
    83,9 KB · Görüntüleme: 21
Olur cnm demekki daha çatlama olmamış sende yarın cstlar ozman yada gün için de bende de yeni çatladı galiba biraz daha rengi açıldı bugün başka da testim kalmadı göğüslerim ağrımaya başladı ateşim bugün de yüksek ben catladim büyük ihtimalle
Senin bugun kide koyu sanki çatlamamis test alma sansin varsa yarin yap kuzum hala koyu bence fotoda oyle duruyosa blmyrm ama benim şeffaf akinti devam ediyo hala .

Senin bugun kide koyu sanki çatlamamis test alma sansin varsa yarin yap kuzum hala koyu bence fotoda oyle duruyosa blmyrm ama benim şeffaf akinti devam ediyo hala .
Yok cnm düne göre bi tık silik kuruyunca silikleslesek braz daha almiycsm çatlama belli olcak zaten artık ki artık bgun istesemde iliski olmaz bu işe yaramayacak bakmam yani ben pik olmasını bekliyordum pikten 24 36 saat sonra çatlama oluyor ve catladiktan sonra ateş yükseliyor göğüslerim fena sızlıyor şuan çatlama gercektelsince hep byle oluyor bende

Valla 2 senedir hiç korunmadik olmadi😐
Doktrada gttik hersey norml cikti en son gttigm doktr ovü testlerini önerdi iki ay daha oyle dene sonra aşilamaya başlayn dedi
Demekki Allah bu zamanlarda başka şeyler yaşayın diyor bilemiyoruz hayırlısı hakkımızda ne doktor dediyse ama mutlaka al o zaman inşallah hayırlı haberleri alırsın bu ay senin için bambaşka güzel olur

Kizlar benim reglim korunmayı bıraktım bırakalı kahverengi akıntıya geliyor 2 gün sonra sokulup sonunda da kahverengi akintiyla bitiyor bu bi sorun mu acaba bazıları miyim vs yazmış ama ben 3 kere falan alttan muayene edildim görünmez miydi
Yoo değil benmki hep öyle olur normal cnm

Yok cnm düne göre bi tık silik kuruyunca silikleslesek braz daha almiycsm çatlama belli olcak zaten artık ki artık bgun istesemde iliski olmaz bu işe yaramayacak bakmam yani ben pik olmasını bekliyordum pikten 24 36 saat sonra çatlama oluyor ve catladiktan sonra ateş yükseliyor göğüslerim fena sızlıyor şuan çatlama gercektelsince hep byle oluyor bende
Anladim tam tersi bende üşüyorum bugun 🙂hayirlisi💕

Back