- 15 Şubat 2024
- 1.379
- 1.217
- 31
Antalyadaysan sakın Facebook grubunda kayıtlı birini çağırma canım eski Antalyalı olarak tavsiyemFiyatları çok iyi baktim sadece kayseride varmış. Antalya piyasası uçuk durumda.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Antalyadaysan sakın Facebook grubunda kayıtlı birini çağırma canım eski Antalyalı olarak tavsiyemFiyatları çok iyi baktim sadece kayseride varmış. Antalya piyasası uçuk durumda.
Günaydınlar. Ben 27 haftamdayım 32 haftada ayrılacam direk çünkü dayanamıyorum. İlkimde 37 haftaya kadar rahat çalışmıştım.Kızlar siz kaçıncı haftada doğum iznine çıkacaksınız? Ben daha önce 35 gibi planlamıştım aslında ama artık iş mental olarak beni o kadar yoruyor ki şeytan diyor bu hafta sonrasında çık ama sonra erken dönmem gerekecek onu düşündükçe bundan vazgeçiyorum.
Merhaba, 28.haftadayım ben de 34 diye düşünüyorum ama sanki daha önce bırakabilirim gibi duruyorKızlar siz kaçıncı haftada doğum iznine çıkacaksınız? Ben daha önce 35 gibi planlamıştım aslında ama artık iş mental olarak beni o kadar yoruyor ki şeytan diyor bu hafta sonrasında çık ama sonra erken dönmem gerekecek onu düşündükçe bundan vazgeçiyorum.
Günaydınlar. Ben 27 haftamdayım 32 haftada ayrılacam direk çünkü dayanamıyorum. İlkimde 37 haftaya kadar rahat çalışmıştım.
Valla ben evden çalışıyorum aslında sadece 1 gün gidiyorum ofise ama şirketimde aşırı bir kaos var organizasyon şeması değişiyor o sebeple herkesin stresi beni geriyor ve mental olarak yoruluyorum yoksa fiziksel olarak uzun süre oturmak dışında bir sorunum yok. ben şu an 31'deyim bu cuma istesem bırakabilirim ama hiç böyle planlamadım o sebeplede heralde 34'ü ya da 35'i görücem ama düşündükçe içime afakanlar basıyorMerhaba, 28.haftadayım ben de 34 diye düşünüyorum ama sanki daha önce bırakabilirim gibi duruyor
Adını hatırlamıyorum ama Trabzon hurmasını soran bir arkadaş vardı,yetkili ağızdan cevap
ay iyiymiş aslında benim evden olsaydı heralde dururdum sonuna kadar Bizimde denetim süreçleri başladı biraz sıkıntılı süreç ama en azından bilgisayar başındayım diye düşünüyorum, arkadaşlar sağolsun saha denetimlerine gidiyor ben çok fazla gitmiyorum ama yinede artık yavaş yavaş yorulduğumu hissediyorum :)Valla ben evden çalışıyorum aslında sadece 1 gün gidiyorum ofise ama şirketimde aşırı bir kaos var organizasyon şeması değişiyor o sebeple herkesin stresi beni geriyor ve mental olarak yoruluyorum yoksa fiziksel olarak uzun süre oturmak dışında bir sorunum yok. ben şu an 31'deyim bu cuma istesem bırakabilirim ama hiç böyle planlamadım o sebeplede heralde 34'ü ya da 35'i görücem ama düşündükçe içime afakanlar basıyor
Aslında bu şartlarda zorlayabilirsiniz ev ortamı insanı rahatlatıyor. Bir güncükte idare edersiniz sonrasında bebeğinizle daha fazla vakit geçirirsinizValla ben evden çalışıyorum aslında sadece 1 gün gidiyorum ofise ama şirketimde aşırı bir kaos var organizasyon şeması değişiyor o sebeple herkesin stresi beni geriyor ve mental olarak yoruluyorum yoksa fiziksel olarak uzun süre oturmak dışında bir sorunum yok. ben şu an 31'deyim bu cuma istesem bırakabilirim ama hiç böyle planlamadım o sebeplede heralde 34'ü ya da 35'i görücem ama düşündükçe içime afakanlar basıyor
Karabiberli süt için çok iyi geliyor. Boğazı yakıyor ama rahatlatıyor. Birde gün boyu ılık az limonlu su içebilirsiniz ben öyle bir haftayı az hasarla atlattımArkadaşlar dünden beri çok hastayım bogazım ağrıyor yutkunamıyorum,öksürükte başladı,geceleri asla nefes alamaz oldum artık hava makinesine serum suyu koyup öyle rahatlamaya çalışıyorum.
Bildiğiniz bir şey varmı rahatlamam için ilaçta kullanamıyorum,ılık ballı su falan içiyorum ama nafile
Teşekkürler hemen deneyeceğimKarabiberli süt için çok iyi geliyor. Boğazı yakıyor ama rahatlatıyor. Birde gün boyu ılık az limonlu su içebilirsiniz ben öyle bir haftayı az hasarla atlattım
28 inci haftadayım geçen 2 hafta nrmal izindydim valla dönüşüm hiç güzel olmadı aprılarım iş stresi cabası, 32.de ayrılmayı planlıyorumKızlar siz kaçıncı haftada doğum iznine çıkacaksınız? Ben daha önce 35 gibi planlamıştım aslında ama artık iş mental olarak beni o kadar yoruyor ki şeytan diyor bu hafta sonrasında çık ama sonra erken dönmem gerekecek onu düşündükçe bundan vazgeçiyorum.
Benim de ikinci gebeligimde 28. haftada teshis edildi. Korkmayın inşALLAH ursactive alt ast yi düşürürse kalır bebekleriniz biraz daha ben de 35+6 da doguma alınmıştım. Rabbim kolaylık versin.Evet yapıldı bugün ursactive basladık
Ofise gitmek hiç dert değil aslında ama evden de olsa o stresli ortam insanı yoruyor :/ asıl sorun mental zorlukAslında bu şartlarda zorlayabilirsiniz ev ortamı insanı rahatlatıyor. Bir güncükte idare edersiniz sonrasında bebeğinizle daha fazla vakit geçirirsiniz
Amin çok teşekkür ederim bilgilendirdiğin için. Tedbir amaclı tansiyon ılacına da basladık haftada bire düştük kontrolde artık 4 hafta dayansalar inşallahBenim de ikinci gebeligimde 28. haftada teshis edildi. Korkmayın inşALLAH ursactive alt ast yi düşürürse kalır bebekleriniz biraz daha ben de 35+6 da doguma alınmıştım. Rabbim kolaylık versin.
sana bravoCanım ben öyle eve gelen abla bir şeyleri kırarsa şu şekilde bir daha çağırıyordum başında nöbetçi gibi dikilip iş buyuruyordum o günü ona zehir ediyordum bir daha gelmiyordu bana gelen o yüzden hiç iyi bir iş veren değilimdir Kayınvalideme de kırınca git yenisini al diyorum her seferinde artık katlanmıyorum başta ne salakmışım yanlışlıkla yaptı diyordum
Kocam konusunda da öğle uykusundan kalktıklarından beridir ağzına ağzına ediyorum. Bak 5 saat oldu daha yerine oturtturmadım. Tam oturacak oluyor ay Şahin yaaa gelsene şu vardı ay Şahin ya ben şimdi hamileyim ya oraya uzanamıyorum bi baksana diye diye mabadının üstüne oturtturmadım. Şu an koli kesiyor geri dönüşüm için saat 23.17
Canım dayanabildiği kadar dayan bebek olduktan sonra ayrılmak daha zor olacak onu düşün sorun olursa da sen Hamilesin zahmet hamileliğine versinler çeksinler seni:))Kızlar siz kaçıncı haftada doğum iznine çıkacaksınız? Ben daha önce 35 gibi planlamıştım aslında ama artık iş mental olarak beni o kadar yoruyor ki şeytan diyor bu hafta sonrasında çık ama sonra erken dönmem gerekecek onu düşündükçe bundan vazgeçiyorum.
Canım bol sıvı al bogazına da varsa sprey sık. Gebelikte kullanılıyor sağlık ocağı yazar. Burnunu sürekli serum ile veya tuzlu karbonatlı su ile temizle gece bogazımada aynı suyla gargara yap. Nane limon ıhlamur kekik normal çay yeşil çay zerdacal karabiber zencefil iyi gelir. Günde bir iki kupadan bir şey olmaz. Ben dört beş içiyordum sen bana bakma. Başka da bir şey yol aklıma gelen. Bu şekilde ilaçsız 9 günde kendime geldim. Ama bir aydır hala burun akıntım geniz akıntım var.Arkadaşlar dünden beri çok hastayım bogazım ağrıyor yutkunamıyorum,öksürükte başladı,geceleri asla nefes alamaz oldum artık hava makinesine serum suyu koyup öyle rahatlamaya çalışıyorum.
Bildiğiniz bir şey varmı rahatlamam için ilaçta kullanamıyorum,ılık ballı su falan içiyorum ama nafile
Tavsiye olmadan kimseyi almıyorum evime hele ki facebooklarda olanları hiç almamAntalyadaysan sakın Facebook grubunda kayıtlı birini çağırma canım eski Antalyalı olarak tavsiyem
Bu cuma ayrılıyorum 32deKızlar siz kaçıncı haftada doğum iznine çıkacaksınız? Ben daha önce 35 gibi planlamıştım aslında ama artık iş mental olarak beni o kadar yoruyor ki şeytan diyor bu hafta sonrasında çık ama sonra erken dönmem gerekecek onu düşündükçe bundan vazgeçiyorum.