- 29 Temmuz 2022
- 858
- 816
Ahahahdldş nasıl güldüm ben de hep ona yıkıyorum iyi yapıyorsun kız bravo sana yık yıkabildiğin kadar. Biz de çocuğu taşıyoruz kolaysa taşısınlar :))Bugün temizlik günü demekki,bende kocam pazar kahvaltısı hazırlarken giriştim dip köşe temizledim,yatak nevresim değiştirip halılarıda verdim yıkamaya.ohhhhh kafam rahat yaptım kahvaltımı,bulasıklarıda kocama yıkıp sancım var diye yattım akşam yemeğinide ona yıkarsam tamam
Beybisu sadece dyson olsa iyi. Sehpamı kırdı lavabo süzgecini kırdı birçok şeyi kırılıyor evde bir iki gün sonra fark ediyorum olabilir kırılabilir insanlık hali biz de kırabiliriz ama bi haber ver dimi.hiçbir şekilde söylemiyor. (Üstelik ben normal süpürge vermiştim ona bir baktım birkaç aydır kullanıyor neyse dedim Bşy demiyim.) Ertesi gün evi kullandıkça fark ediyorum kırık döküğü sinir oluyorum. Bugün temizlik yaparken fark ettim birçok yeri yalapşap yapmış. İyice sinir oldum. Of senın kaynana da daha sinir bozucu evden göndermezsin ki bir şey de diyemezsin. Ya kırılıyor kopuyor ok bi mahcup olun ya. Bi dikkat edindysonı kırdıysa boşver gitsin ya parçası çk pahalı Benim kayınvalidem de almanyaya 5 günlük yanımıza gelmişti sağolsun dysonın sert zemin için olan aparatının lazerini kırdı gitti doğumdan 1 ay sonra gelecek yine bakalım ne kıracak. büyük kızım doğduğunda viledamı kırdı ocağımın tüm gözlerinin çakmaklarını bozdu klimayı bozdu gitti. bulgara gittiğimizde de kızımın bebek çantasının sapını kopardı. tuttuğu elinde kalıyor sağolsun
Annelik ne zor ya sürekli bir şeyleri planlamak zorunda olmak bile kafa yorucu. Her şeyi düşünmemiz gerekiyor. Erkek olmak vardı. Kafa rahat sadece para kazan başka hiçbir şey umurunda değilSelam kızlar dün kızım salona,yatağa vs her yere kustu balgam var göğsü hırıldıyor ama öksürük düne göre azaldı. çarşafları makineye attım yıkanıyor. gece atamadım ses olmasın diye öfff şu apartman kuralları beni bitiriyor. kızım babasıyla uyuyor şimdi öğle uykusunda ama beni dün gece mal etti. uyku düzenimin ve kendi uyku düzeninin içinden geçti neyse... Yarın farz oldu kreşle papaz olcam. sabah geç kalktım dengem şaşınca bi baktım babası çizgifilm açmış köşede ağnanıyor. kıyametler koptu tabii. mutfak öyle bir haldeydi ki kalp krizi için birebir. Neyse birazdan ben de bulaşık makinesi boşaltcam, çamaşır topla,as, yerleri süpür falan çok işim var öfff darlandım şimdiden.
Canım zor tabi ama iyisi de durmıyor ki zaten kapıyorlar. Eğer becerikli akıllı kadınsa ya biri yatılı alıyor ya sigortalı işe giriyor. Vasatlar kalıyor. İnan parasında değilim aptal yerine koymasınalr yeterValla kadın piyasası çok fena bana da 3 senedir gelen abla köyüne yerleşti şimdi arada birileri geliyo ama onlar geldikçe ben sinir krizi geçiriyorum. Bir de iki haftada bir almayayım diye her geldiklerinde haftada bir ikna çabası. Ama çalıştığım içinde vazgeçemiyorum çünkü sürekli benim yapma şansım hele bundan sonra hiç yok