Popüler Konu 2025 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    40
Bugün temizlik günü demekki,bende kocam pazar kahvaltısı hazırlarken giriştim dip köşe temizledim,yatak nevresim değiştirip halılarıda verdim yıkamaya.ohhhhh kafam rahat yaptım kahvaltımı,bulasıklarıda kocama yıkıp sancım var diye yattım 😂🫣 akşam yemeğinide ona yıkarsam tamam 🫣🫣
Ahahahdldş nasıl güldüm ben de hep ona yıkıyorum iyi yapıyorsun kız bravo sana ☺️🥰yık yıkabildiğin kadar. Biz de çocuğu taşıyoruz kolaysa taşısınlar :))
dysonı kırdıysa boşver gitsin ya parçası çk pahalı :KK70: Benim kayınvalidem de almanyaya 5 günlük yanımıza gelmişti sağolsun dysonın sert zemin için olan aparatının lazerini kırdı gitti :KK70::KK70: doğumdan 1 ay sonra gelecek yine bakalım ne kıracak. büyük kızım doğduğunda viledamı kırdı ocağımın tüm gözlerinin çakmaklarını bozdu klimayı bozdu gitti. bulgara gittiğimizde de kızımın bebek çantasının sapını kopardı. :KK70: tuttuğu elinde kalıyor sağolsun :KK70:
Beybisu sadece dyson olsa iyi. Sehpamı kırdı lavabo süzgecini kırdı birçok şeyi kırılıyor evde bir iki gün sonra fark ediyorum olabilir kırılabilir insanlık hali biz de kırabiliriz ama bi haber ver dimi.hiçbir şekilde söylemiyor. (Üstelik ben normal süpürge vermiştim ona bir baktım birkaç aydır kullanıyor neyse dedim Bşy demiyim.) Ertesi gün evi kullandıkça fark ediyorum kırık döküğü sinir oluyorum. Bugün temizlik yaparken fark ettim birçok yeri yalapşap yapmış. İyice sinir oldum. Of senın kaynana da daha sinir bozucu evden göndermezsin ki bir şey de diyemezsin. Ya kırılıyor kopuyor ok bi mahcup olun ya. Bi dikkat edin😬
Selam kızlar dün kızım salona,yatağa vs her yere kustu balgam var göğsü hırıldıyor ama öksürük düne göre azaldı. çarşafları makineye attım yıkanıyor. gece atamadım ses olmasın diye öfff şu apartman kuralları beni bitiriyor. kızım babasıyla uyuyor şimdi öğle uykusunda ama beni dün gece mal etti. uyku düzenimin ve kendi uyku düzeninin içinden geçti neyse... Yarın farz oldu kreşle papaz olcam. sabah geç kalktım dengem şaşınca bi baktım babası çizgifilm açmış köşede ağnanıyor. kıyametler koptu tabii. mutfak öyle bir haldeydi ki kalp krizi için birebir. Neyse birazdan ben de bulaşık makinesi boşaltcam, çamaşır topla,as, yerleri süpür falan çok işim var öfff darlandım şimdiden.
Annelik ne zor ya sürekli bir şeyleri planlamak zorunda olmak bile kafa yorucu. Her şeyi düşünmemiz gerekiyor. Erkek olmak vardı. Kafa rahat sadece para kazan başka hiçbir şey umurunda değil
Valla kadın piyasası çok fena bana da 3 senedir gelen abla köyüne yerleşti şimdi arada birileri geliyo ama onlar geldikçe ben sinir krizi geçiriyorum. Bir de iki haftada bir almayayım diye her geldiklerinde haftada bir ikna çabası. Ama çalıştığım içinde vazgeçemiyorum 😅 çünkü sürekli benim yapma şansım hele bundan sonra hiç yok
Canım zor tabi ama iyisi de durmıyor ki zaten kapıyorlar. Eğer becerikli akıllı kadınsa ya biri yatılı alıyor ya sigortalı işe giriyor. Vasatlar kalıyor. İnan parasında değilim aptal yerine koymasınalr yeter

28 de bile o kadar çabuk yoruluyorum kı akşam yatağıma gidecek halim yok salonda uyuya kalmışım daha 10 hafta var 😔 ay şu zaman geçsede bebişim gelse ben bu sefer hamileliği hiç sevmedim ilkinden böyle değildim çok mutluydum şekerden dolayı böyleyım galıba istediğim şeyleri yemediğim için mutsuzum yorgunum uykumu alamıyorum galiba biran önce zaman dolsun bebişim gelsin diye sabırsızlıkla bekliyorum zaman geçmiyor banaaaaa
Canım gebelik şekeri ben de de cıktı , doktorun diyet listesi verdi mi, verdiyse paylaşır mısın, benim liste garibime gitti uymakta zorlanıyorum. Önümüzdeki hafta gidecegim gidince guncellettiririm diyetisyene

Selam kızlar dün kızım salona,yatağa vs her yere kustu balgam var göğsü hırıldıyor ama öksürük düne göre azaldı. çarşafları makineye attım yıkanıyor. gece atamadım ses olmasın diye öfff şu apartman kuralları beni bitiriyor. kızım babasıyla uyuyor şimdi öğle uykusunda ama beni dün gece mal etti. uyku düzenimin ve kendi uyku düzeninin içinden geçti neyse... Yarın farz oldu kreşle papaz olcam. sabah geç kalktım dengem şaşınca bi baktım babası çizgifilm açmış köşede ağnanıyor. kıyametler koptu tabii. mutfak öyle bir haldeydi ki kalp krizi için birebir. Neyse birazdan ben de bulaşık makinesi boşaltcam, çamaşır topla,as, yerleri süpür falan çok işim var öfff darlandım şimdiden.
Geçmiş olsun canım inşallah çabucak atlatirsiniz. Bence de konuş kresle yazık sürekli hasta oluyor.

dysonı kırdıysa boşver gitsin ya parçası çk pahalı :KK70: Benim kayınvalidem de almanyaya 5 günlük yanımıza gelmişti sağolsun dysonın sert zemin için olan aparatının lazerini kırdı gitti :KK70::KK70: doğumdan 1 ay sonra gelecek yine bakalım ne kıracak. büyük kızım doğduğunda viledamı kırdı ocağımın tüm gözlerinin çakmaklarını bozdu klimayı bozdu gitti. bulgara gittiğimizde de kızımın bebek çantasının sapını kopardı. :KK70: tuttuğu elinde kalıyor sağolsun :KK70:
Canım sen k.validene bisey yaptırma en iyisi ☺️

Kolay gelsin canım bizim de temizlikçi kadın geliyordu 15 günde bir. Ben de çalışıyordum hamile kalmadan önce iki senedir gelen kadın ona iş söyledim diye bıraktı trip attı :)) kirli nevresimleri silkele öyle makineye koy dedim bir de Dyson süpürgeyi kullanmasını istemedim en son kırmıştı söylemedik tabi ona evde bir şeyleri kırıyor haber de vermiyor sonra trip attı günümüzü değiştirmiş falan şimdi bugün ben de temizlik yapıyorum anam ağladı ama ondan 50 kat daha temizlik yapıyorum içim rahat ediyor en azından😀😀
Bize gelen abla Buzdolabını b.makinesini bile çekmiyor.. ben kahvesini çayını yapıp onu mutlu ediyorum.. aman bırakırsa halim harap olur

Ah aah hemşireemm😀öyle haklısın ki vallahi Kara borsa. Ama uzun süre gelen yüzgöz oluyor ben daha haddini aşmayanı görmedim. Hep mesafeli davranmak lazım.
Evet mesafeli ol gelsin işini yapsın gitsin modundayım ben de. Şimdi bile yapamıyorum ben hiçbişey çatı ağrımdan. Hele doğumda mecburum. Kimse de olmayacak yanımda. Akrabama ona buna muhtaç olmaktansa şu süreçte görmezden geliyorum mecbur

Canım ben ayda 1 kere kendi kadın doğum doktoruma 1 kere de hastanedeki perinatoloji doktoruna hem vajinal hem karından muayene oluyorum. Enfeksiyon kontrolü, vajinal ultrason, karından ultrason bana hepsi yapılıyor yüksek riskli gebelik olduğu için. Her muayenede tartılıyorum, nstye bağlanıyorum, kan idrar bakılıyor vs vs. Yani Türkiye’deki muayenelerden çok farklı ve ayrıntılı. O anlamda senin dediğin gibi bir şey olsa zaten her türlü farkedilir. Benim o açıdan bir korkum yok burada her ay ebe de geliyor evime 🙏
Ben bu dediğim durumu yaşamadan 3 gün evvel doktor kontrolüne gitmiştim. Üstelik ben de iki ayrı doktora takipliyim. Ama bir anda gelişti bu durum. Siz yine de doktorunuza sorun ihtiyaten bence. Bildiğim kadarıyla adet ağrısı gibi bir ağrının eşlik ettiği kasılma normal değil. Ben çok korkmuştum doğuracağım diye. 😅 Neyseki doğurmadım. Allah sağlıkla vaktinde nasip etsin

İyi akşamlar, astronot tulum aldınız mı hanımlar ? Konuşma geçtiyse takip edemedim kusura bakmayın. Hangi beden aldınız, fikir verirseniz sevinirim. 🙏🏿

Bize gelen abla Buzdolabını b.makinesini bile çekmiyor.. ben kahvesini çayını yapıp onu mutlu ediyorum.. aman bırakırsa halim harap olur
Ya böyle yapınca insan sinir oluyor. Ben de o gelecek diye özenle kahvaltı hazırlarım birlikte yaparız. Millet yemek vermiyormuş giderken de eli dolu gönderiyorum. Ama yok ciddi olmak iyidir ya. Gerçi yapımda yok ki :) neyse sen idare etmeye devam et o da başarı ben yapamıyorum tahammülüm yok :)
Evet mesafeli ol gelsin işini yapsın gitsin modundayım ben de. Şimdi bile yapamıyorum ben hiçbişey çatı ağrımdan. Hele doğumda mecburum. Kimse de olmayacak yanımda. Akrabama ona buna muhtaç olmaktansa şu süreçte görmezden geliyorum mecbur
Keşke sabredebilsem:) ama yok. Canım çok iyi yapıyorsun sen. Ben gelemiyorum batıyor cok rahatsız oluyorum. Neyseki eşim oğlum ne desem yapıyor ama cam kapı mecbur ayda bir de olsa biri lazım. Amaaaannn kimde vazgeçilmez değildir. Elbet bulunur biri tabi zaman sıkıntı ama yapacak bir şey yok en azından sinir olmamış olurum bennyaparım hareket olur diyorum :) yoksa tüm gün hareketsiz geçiyordu.

Allahtan kaynana derdim yok 🤣🤣

Ya böyle yapınca insan sinir oluyor. Ben de o gelecek diye özenle kahvaltı hazırlarım birlikte yaparız. Millet yemek vermiyormuş giderken de eli dolu gönderiyorum. Ama yok ciddi olmak iyidir ya. Gerçi yapımda yok ki :) neyse sen idare etmeye devam et o da başarı ben yapamıyorum tahammülüm yok :)

Keşke sabredebilsem:) ama yok. Canım çok iyi yapıyorsun sen. Ben gelemiyorum batıyor cok rahatsız oluyorum. Neyseki eşim oğlum ne desem yapıyor ama cam kapı mecbur ayda bir de olsa biri lazım. Amaaaannn kimde vazgeçilmez değildir. Elbet bulunur biri tabi zaman sıkıntı ama yapacak bir şey yok en azından sinir olmamış olurum bennyaparım hareket olur diyorum :) yoksa tüm gün hareketsiz geçiyordu.
Ben sırf bu yüzden artık temizlik şirketleri ile çalışıyorum,hersey garantili saati saatine yapılıp çıkıyorlar.bir minik bardak bile kırılsa rapor ediliyor ben rahat onlar rahat 😂

Ay bunu son zamanda bir kaç yerde ben de duydum ama int şirketlere nedense bir güvenemedim nerden çağırıyorsunuz?
Ay bana da söyle allasen. Nereden çağırıyorsun 🙏🙏🙏
Kızlar ben kayserideyim büyük ihtimalle aynı şehirde değiliz,asissta official diye bir firma.
Yatılı ev çalışanı,çocuk bakımı,yaşlı bakımı herseyi yapan büyük bir firma.iki kişi geliyor sabahtan tam gün 2000 yarım gün 1000 lira mis gibi yapıp onaylatıp gidiyorlar.
Vardır sizin sehirlerdede ama oturmuş bir firma olması önemli

Kızlar ben kayserideyim büyük ihtimalle aynı şehirde değiliz,asissta official diye bir firma.
Yatılı ev çalışanı,çocuk bakımı,yaşlı bakımı herseyi yapan büyük bir firma.iki kişi geliyor sabahtan tam gün 2000 yarım gün 1000 lira mis gibi yapıp onaylatıp gidiyorlar.
Vardır sizin sehirlerdede ama oturmuş bir firma olması önemli
Fiyatları çok iyi 😣 baktim sadece kayseride varmış. Antalya piyasası uçuk durumda.

Ahahahdldş nasıl güldüm ben de hep ona yıkıyorum iyi yapıyorsun kız bravo sana ☺️🥰yık yıkabildiğin kadar. Biz de çocuğu taşıyoruz kolaysa taşısınlar :))

Beybisu sadece dyson olsa iyi. Sehpamı kırdı lavabo süzgecini kırdı birçok şeyi kırılıyor evde bir iki gün sonra fark ediyorum olabilir kırılabilir insanlık hali biz de kırabiliriz ama bi haber ver dimi.hiçbir şekilde söylemiyor. (Üstelik ben normal süpürge vermiştim ona bir baktım birkaç aydır kullanıyor neyse dedim Bşy demiyim.) Ertesi gün evi kullandıkça fark ediyorum kırık döküğü sinir oluyorum. Bugün temizlik yaparken fark ettim birçok yeri yalapşap yapmış. İyice sinir oldum. Of senın kaynana da daha sinir bozucu evden göndermezsin ki bir şey de diyemezsin. Ya kırılıyor kopuyor ok bi mahcup olun ya. Bi dikkat edin😬

Annelik ne zor ya sürekli bir şeyleri planlamak zorunda olmak bile kafa yorucu. Her şeyi düşünmemiz gerekiyor. Erkek olmak vardı. Kafa rahat sadece para kazan başka hiçbir şey umurunda değil

Canım zor tabi ama iyisi de durmıyor ki zaten kapıyorlar. Eğer becerikli akıllı kadınsa ya biri yatılı alıyor ya sigortalı işe giriyor. Vasatlar kalıyor. İnan parasında değilim aptal yerine koymasınalr yeter
Canım ben öyle eve gelen abla bir şeyleri kırarsa şu şekilde bir daha çağırıyordum başında nöbetçi gibi dikilip iş buyuruyordum o günü ona zehir ediyordum bir daha gelmiyordu bana gelen o yüzden 😂😂 hiç iyi bir iş veren değilimdir 😂 Kayınvalideme de kırınca git yenisini al diyorum her seferinde artık katlanmıyorum 😒 başta ne salakmışım yanlışlıkla yaptı diyordum 😅
Kocam konusunda da öğle uykusundan kalktıklarından beridir ağzına ağzına ediyorum. Bak 5 saat oldu daha yerine oturtturmadım. Tam oturacak oluyor ay Şahin yaaa gelsene şu vardı ay Şahin ya ben şimdi hamileyim ya oraya uzanamıyorum bi baksana diye diye mabadının üstüne oturtturmadım. 🤣 Şu an koli kesiyor geri dönüşüm için 😂😂 saat 23.17 😂

Ben bu dediğim durumu yaşamadan 3 gün evvel doktor kontrolüne gitmiştim. Üstelik ben de iki ayrı doktora takipliyim. Ama bir anda gelişti bu durum. Siz yine de doktorunuza sorun ihtiyaten bence. Bildiğim kadarıyla adet ağrısı gibi bir ağrının eşlik ettiği kasılma normal değil. Ben çok korkmuştum doğuracağım diye. 😅 Neyseki doğurmadım. Allah sağlıkla vaktinde nasip etsin
Valla işte randevum dışında gitmem için kanama, su gelmesi, düşme vs bi durum olması lazım yoksa zaten kabul etmiyorlar. 17sinde önümüzdeki randevum.

X