Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende çatlak olusmadı canım cok şükür umarımda olusmaz.bıodermanın yagını kullanıyorum ben sadece.Kızlar göbekte çatlak durumlarınız nasıl , ürün kullanıyor musunuz?
Merhaba. Geçmiş olsun. Hangi tahlille şekerinizin düştüğü anlaşıldı? Ben de 3 saat aç kalırsam fenalaşıyorum da.Tahlil verdim Ladinciğim. şekerim düşüyomuş . Gebelik şekeri yok derken aşırı düşmesi başladı sanırım. yarın doktora görünüp istirahat alacagım.
Arkadaşlar dünden beri çok hastayım bogazım ağrıyor yutkunamıyorum,öksürükte başladı,geceleri asla nefes alamaz oldum artık hava makinesine serum suyu koyup öyle rahatlamaya çalışıyorum.
Bildiğiniz bir şey varmı rahatlamam için ilaçta kullanamıyorum,ılık ballı su falan içiyorum ama nafile
Canım tansiyonun düşük mü yüksek mi düşükse zaten ondan oluyor olabilir şekerin de düşüyor olabilir. atıştırmayı fazla ara vermeyin benim de şekerim düşüyor bebek haliyle enerji istiyorKızlar merhaba,
Dün yemek hazırlarken basım döndü halı ayagımın altından kaydı sanki yere düştüm. 28. haftadayım. Daha önce de çok yoruldugum bir gün erken haftalarda başıma geldi. Bugün de işe geldim. Wc ye gittim yine başım döndü ama çok şükür dünkü gibi değildi odama gelebildim. Şimdi korkuyorum bir yerde düşersem diye. Şekere bakıldı şeker yok çok şükür. Tansiyon sürekli takipteyim zaten riskli gebelik yaşıyorum. Başına gelen var mı ? Doktorla görüşemedim. Eşim sağlıkçı kadın doğum birimiyle görüşüp 32 hafta olana kadar rapor almaya çalışacağım . Bir yerde düşüp kalırım diye korkmaya başladım.
Canım birazdan fotoğrafını koyacağım bendeki normal görünüyor aslında seninkini de fotoğraflarını gördüm normal gibi geldi bana neresi kararmış anlamadım inşallah dura dura kararmaz daha iki ay var Eğer içine sinmediyse iade etEvet ya kararmış geldi. Gittim ebebek mağazasına 1 saat evvel gelen ürünü alamayacaklarini kullanılmış olduğunu söylediler. Sinirim bozuldu. Aşağıya görsel ekliyorum, ben yanlış değilim di mi, ürün hasarlı ve kararmış. Müşteri hizmetlerini arayıp değişim istedim ancak şimdi de acaba iade mi isteseydim diye bi üzüldüm. Bir de üzerinde tarih yazmiyordu.
Aaa. Aman aman o da kötü atıştırmalık yanında bulundur hepTahlil verdim Ladinciğim. şekerim düşüyomuş . Gebelik şekeri yok derken aşırı düşmesi başladı sanırım. yarın doktora görünüp istirahat alacagım.
Benim olmadı henüz. İlk ilk gebeliğinmde olmuştu çünkü yağ sürmeyi sadece banyodan banyo yapmıştım bir de hamileyken insan anlamıyor çatladığını hamilelik bittikten sonra daha çok ortaya çıkıyor karın şişliği inince fark ediliyor daha doğrusu. ama şimdi her gün yağ sürüyorum şu an herhangi bir şey yok umarım da olmazKızlar göbekte çatlak durumlarınız nasıl , ürün kullanıyor musunuz?
Canım fenalaşıyorsan şekerin düşüyordur hamilelikte şeker düşmesi çok normal atıştırmalık yanında bulundur muhakkak çantanda çerez elma vsMerhaba. Geçmiş olsun. Hangi tahlille şekerinizin düştüğü anlaşıldı? Ben de 3 saat aç kalırsam fenalaşıyorum da.
Cok teşekkür ederim. Tansiyonum da düşük. Hepsi üst üste geliyor. Sürekli yemek yemek zorunda gibiyimCanım tansiyonun düşük mü yüksek mi düşükse zaten ondan oluyor olabilir şekerin de düşüyor olabilir. atıştırmayı fazla ara vermeyin benim de şekerim düşüyor bebek haliyle enerji istiyor
Canım birazdan fotoğrafını koyacağım bendeki normal görünüyor aslında seninkini de fotoğraflarını gördüm normal gibi geldi bana neresi kararmış anlamadım inşallah dura dura kararmaz daha iki ay var Eğer içine sinmediyse iade et
Aaa. Aman aman o da kötü atıştırmalık yanında bulundur hep
Benim olmadı henüz. İlk ilk gebeliğinmde olmuştu çünkü yağ sürmeyi sadece banyodan banyo yapmıştım bir de hamileyken insan anlamıyor çatladığını hamilelik bittikten sonra daha çok ortaya çıkıyor karın şişliği inince fark ediliyor daha doğrusu. ama şimdi her gün yağ sürüyorum şu an herhangi bir şey yok umarım da olmaz
Canım fenalaşıyorsan şekerin düşüyordur hamilelikte şeker düşmesi çok normal atıştırmalık yanında bulundur muhakkak çantanda çerez elma vs
Canım ben bir krem bir de biodermanın yağını kullanıyorum. Kremi eşimin yengesi belçikada eczacı o yollamıştı 3 paket burada yok krem. Yengesi yalnız bana sadece doğum öncesi değil doğumdan sonra da düzenli sürmemi söyledi. O sebeple ben doğumdan sonra da devam edeceğim şimdilik yok gibi ama asıl göbeğin iyice büyüdüğü devreye gelmedik sanırım. Ben her gün 2 kere sürmeye çalışıyorum. Bazen 2-3 gün unuttuğum da oluyor tabi.Kızlar göbekte çatlak durumlarınız nasıl , ürün kullanıyor musunuz?
Hem şekerin hem tansiyonun düşük olması gebelikte iyidir ama tabi dikkat et çok düşüyorsa haliyle düşüp kendini yaralarsın. Sürekli yemek zorunda olmak aslında fena değil güzel bir şey yememek zorunda olmak daha kötü sen kalorisi olmayan ya da az olan atıştırmalıkları bol bol yanında bulunduracaksınCok teşekkür ederim. Tansiyonum da düşük. Hepsi üst üste geliyor. Sürekli yemek yemek zorunda gibiyim
Benim de annem yıkamaya başladı dünden beri sağolsun iyi ki annem var bu iş telaşı ve stresiyle hayatta yapamazdım, çünkü tüm gün aktarım dökümanı hazırlayıp bir de yeni yapıya entegre olmaya çalışıyorum. Akşama da günün stresiyle enerjim kalmıyor sadece yatıyorum. Yarın dolabımı kuracaklar onu da babam hallediyor. Pazar da kısmetse yerleştiriz annemle diye düşünüyorum eğer onun da pestili çıkmazsa. Benim annem biraz büyük benden 10 yaş büyük abim olduğu için ona da çok yüklenemiyorum ben 32 geldik sayılır ama 34'de her şey hazır olsa rahat edeceğimBu arada kızlar size ne diyeceğim ben bugün bebeğe yaptığım bütün alışverişleri bir ortaya döktüm ayırayım dedim Allah’ım o ne öyle karman Çorman ay ay battaniyeler müslin örtüler ağız bezleri çoraplar Zıbınlar kıyafetler minderi yastığı nevresimi bir dünya şey var gözümde bir büyüdü ortalık darmadağın bıraktım makineye gireni attım. Trendyoldan küçük hurçlar istedim yıkayıp yıkayıp hurçlara koyup kaldirayim en azından toz olmasın 32 de hazır olsun istiyorum
Ah canım nasıl imreniyorum sana iyi ki annen var hakikaten ellerine sağlık onun torununu büyüt günleri de görür inşallah. Ne güzel baba da bir işin ucundan tutuyor. sizin bebiş bayağı büyümüş canım ben 30 dayım 3.03 haftam var hallederim yavaş yavaş yalnızımBenim de annem yıkamaya başladı dünden beri sağolsun iyi ki annem var bu iş telaşı ve stresiyle hayatta yapamazdım, çünkü tüm gün aktarım dökümanı hazırlayıp bir de yeni yapıya entegre olmaya çalışıyorum. Akşama da günün stresiyle enerjim kalmıyor sadece yatıyorum. Yarın dolabımı kuracaklar onu da babam hallediyor. Pazar da kısmetse yerleştiriz annemle diye düşünüyorum eğer onun da pestili çıkmazsa. Benim annem biraz büyük benden 10 yaş büyük abim olduğu için ona da çok yüklenemiyorum ben 32 geldik sayılır ama 34'de her şey hazır olsa rahat edeceğim
Midemin bulantısı geçmedi o yüzden yemek yemek de eziyet yememek de. Çok teşekkür ederim cevabınız için.Hem şekerin hem tansiyonun düşük olması gebelikte iyidir ama tabi dikkat et çok düşüyorsa haliyle düşüp kendini yaralarsın. Sürekli yemek zorunda olmak aslında fena değil güzel bir şey yememek zorunda olmak daha kötü sen kalorisi olmayan ya da az olan atıştırmalıkları bol bol yanında bulunduracaksın
Canım valla allah razı olsun ondan ve hepsinden umarım torunlarıyla uzun seneleri olur hepsinin. tüm yaz memleketteydi ama kasımda bir geldi pir geldi, benim de tam ihtiyacım olan anda telmiş oldu, işimin en stresli zamanlarında ben tam bir işkolikim ve beynim artık az çalışıyor gebelikten heralde bir de mühendis olunca akşama hiç kalmıyor birinin beni toparlaması süper oluyor. Eşimde doğum öncesi tüm iş seyahatlerini bitirmeye çalışıyor, türkiyede duramıyor pek.Ah canım nasıl imreniyorum sana iyi ki annen var hakikaten ellerine sağlık onun torununu büyüt günleri de görür inşallah. Ne güzel baba da bir işin ucundan tutuyor. sizin bebiş bayağı büyümüş canım ben 30 dayım 3.03 haftam var hallederim yavaş yavaş yalnızım
Ben süslemeyeceğim sanırım bildiğim kadarıyla acıbadem kapıya bir tül koyuyor birde led ışıklı isimlik yaptırıcam kapıya onu koyucam. Onun dışında balon vs işini girmicem, abimin de profesyonel makinesi var o da bizi çeker gibi düşündüm. Ekstra yemektir süstür hediyeliktir girmeyi düşünmüyorum bilmiyorum sonra pişman olur muyum amaKızlar bir şey daha hastane odası süsleme yapmayı düşünen var mı kendiniz mi yapacaksınız yoksa bir organizasyon şirketine mi yaptıracaksınız İstanbul’da olanlar düşünenler varsa bana da söyleyebilir mi nereyi düşünüyorlar ben çünkü güvenemiyorum Instagram’dan bakıyorum kapora istiyorlar dolandırıcı da olabiliyorlar fotoğrafçı ayarladım ama süslemeyi de yaptıracağım kendim uğraşamam o stresle. eşim de panik oluyor kriz yönetimi onda sıfır. iyice geriliriz doğum öncesi hiç gerek yok:)
Çok çok geçmiş olsunMidemin bulantısı geçmedi o yüzden yemek yemek de eziyet yememek de. Çok teşekkür ederim cevabınız için.
Kenarları kahve gibi ya, koyu biraz. Orası neden öyle benimki de öyle. Ayrıca benimkinde fotoğrafta görünmese de bir iki yerde iğne deliği gibi delikler var. Birkaç böyle lekelenme de var benimkinde.
Ben de bugün öyle yaptım Dediğiniz gibi epey şey alınmış. Daha gelecek kargolarim var benim. Onlar gelince yıkamaya verecegim. Ben de hurc aldım ama english home un aldım geldi, bayağı da iyi valize de girer sonrasında. Bir de dolap ici düzenleyici aldım onları da artık yıkayıp utuleyip eklerim diye düşündüm. Ceyizden kalan harçlarım da var benim ama çocuk olunca güzel olan her şeye heves ediyor insanBu arada kızlar size ne diyeceğim ben bugün bebeğe yaptığım bütün alışverişleri bir ortaya döktüm ayırayım dedim Allah’ım o ne öyle karman Çorman ay ay battaniyeler müslin örtüler ağız bezleri çoraplar Zıbınlar kıyafetler minderi yastığı nevresimi bir dünya şey var gözümde bir büyüdü ortalık darmadağın bıraktım makineye gireni attım. Trendyoldan küçük hurçlar istedim yıkayıp yıkayıp hurçlara koyup kaldirayim en azından toz olmasın 32 de hazır olsun istiyorum
Canım benim dr da acıbadem de yaptıracak dogumu, normalde oranın doktoru degil. Doktorumuz bize net fiyat vermedi. Siz ücret konustunuz muCanım valla allah razı olsun ondan ve hepsinden umarım torunlarıyla uzun seneleri olur hepsinin. tüm yaz memleketteydi ama kasımda bir geldi pir geldi, benim de tam ihtiyacım olan anda telmiş oldu, işimin en stresli zamanlarında ben tam bir işkolikim ve beynim artık az çalışıyor gebelikten heralde bir de mühendis olunca akşama hiç kalmıyor birinin beni toparlaması süper oluyor. Eşimde doğum öncesi tüm iş seyahatlerini bitirmeye çalışıyor, türkiyede duramıyor pek.
Ben süslemeyeceğim sanırım bildiğim kadarıyla acıbadem kapıya bir tül koyuyor birde led ışıklı isimlik yaptırıcam kapıya onu koyucam. Onun dışında balon vs işini girmicem, abimin de profesyonel makinesi var o da bizi çeker gibi düşündüm. Ekstra yemektir süstür hediyeliktir girmeyi düşünmüyorum bilmiyorum sonra pişman olur muyum ama
Çok çok geçmiş olsun
Allah razı olsun. Çok sağolunCanım valla allah razı olsun ondan ve hepsinden umarım torunlarıyla uzun seneleri olur hepsinin. tüm yaz memleketteydi ama kasımda bir geldi pir geldi, benim de tam ihtiyacım olan anda telmiş oldu, işimin en stresli zamanlarında ben tam bir işkolikim ve beynim artık az çalışıyor gebelikten heralde bir de mühendis olunca akşama hiç kalmıyor birinin beni toparlaması süper oluyor. Eşimde doğum öncesi tüm iş seyahatlerini bitirmeye çalışıyor, türkiyede duramıyor pek.
Ben süslemeyeceğim sanırım bildiğim kadarıyla acıbadem kapıya bir tül koyuyor birde led ışıklı isimlik yaptırıcam kapıya onu koyucam. Onun dışında balon vs işini girmicem, abimin de profesyonel makinesi var o da bizi çeker gibi düşündüm. Ekstra yemektir süstür hediyeliktir girmeyi düşünmüyorum bilmiyorum sonra pişman olur muyum ama
Çok çok geçmiş olsun