Popüler Konu 2025 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    38
28+3 Ben artık evdeyim çok şükür. 32. Ye kadar istirahat raporu aldım. 32 de de çalışamaz raporu alıcam ayrılırım direk. 5 hafta daha fazla çalışçam diye kendimi strese sokamam çok zorlanıyorum ben şahsen. Gebelikte iş hayatı çok zor. Ya da ben bankacıyım diye böyle düşünüyor olabilirim 🤷🏻‍♀️

Bu cuma ayrılıyorum 32de
Hayallerimi yaşıyorsunuz gerçekten. Benim de bu cumartesi 32 oluyor.
İnanki küçük bebeyle çalışmak daha zor. Bu hafta rapor al. 32 haftan gelmeden. O dinlenmeyle 2 hafta daha çalışırsın. Vicdanın da rahat olur.
Evet doğrudur ama nasıl rapor alıcam hiç bilmiyorum zaten benim doktorum böyle şeyler hiç önermiyor bana
28+3 Ben artık evdeyim çok şükür. 32. Ye kadar istirahat raporu aldım. 32 de de çalışamaz raporu alıcam ayrılırım direk. 5 hafta daha fazla çalışçam diye kendimi strese sokamam çok zorlanıyorum ben şahsen. Gebelikte iş hayatı çok zor. Ya da ben bankacıyım diye böyle düşünüyor olabilirim 🤷🏻‍♀️
Yani benim bu gergin süreçler başlayana kadar normaldi ama şu an herkesin gergin olması benim ekstra yorgun olmam süreci iyice yavaşlattı ama hamilelikte çalışmak ve sürekli insanlarla muhattap olmak çok zor tahmin edebiliyorum. Ben bazen kendi ekibimle bile zorlanıyorum.

Canım bol sıvı al bogazına da varsa sprey sık. Gebelikte kullanılıyor sağlık ocağı yazar. Burnunu sürekli serum ile veya tuzlu karbonatlı su ile temizle gece bogazımada aynı suyla gargara yap. Nane limon ıhlamur kekik normal çay yeşil çay zerdacal karabiber zencefil iyi gelir. Günde bir iki kupadan bir şey olmaz. Ben dört beş içiyordum sen bana bakma. Başka da bir şey yol aklıma gelen. Bu şekilde ilaçsız 9 günde kendime geldim. Ama bir aydır hala burun akıntım geniz akıntım var.
Ay sağol canım ya yazdırayım yarın,inşallah 9gün sürmez benimki baya pert oldum çünkü 😩 oğlumda hasta onada bakamıyorum

Evet doğrudur ama nasıl rapor alıcam hiç bilmiyorum zaten benim doktorum böyle şeyler hiç önermiyor bana

Yani benim bu gergin süreçler başlayana kadar normaldi ama şu an herkesin gergin olması benim ekstra yorgun olmam süreci iyice yavaşlattı ama hamilelikte çalışmak ve sürekli insanlarla muhattap olmak çok zor tahmin edebiliyorum. Ben bazen kendi ekibimle bile zorlanıyorum.
Özelse yazar zaten. Değilse sağlık ocağına git. Bel ağrım fazla gebelikten dolayı oturmak zorluyor beni bu hafta için izin talep edecektim de yazarlar. Benim çocuk bile hasta olsa okula gönderemem rapor yazar mısınız diyorum.

Bi çılgınlık yaptım ve çamaşır kurutma makinesi aldım 🥰🥰
Çamaşır makinem de Samsung, kurutma makinemi de Samsung aldım 🥰 Yeniyıl hediyesi olsun bana 😅

Eklentiler

• IMG_8107.png
    IMG_8107.png
    202,8 KB · Görüntüleme: 44
  • IMG_8109.png
    IMG_8109.png
    162,7 KB · Görüntüleme: 34
  • IMG_8110.png
    IMG_8110.png
    95,2 KB · Görüntüleme: 25
  • IMG_8111.png
    IMG_8111.png
    209,3 KB · Görüntüleme: 21
  • IMG_8112.png
    IMG_8112.png
    126,3 KB · Görüntüleme: 37

Ben 37'ye kadar (bebek kalırsa o kadar tabii) çalışmayı planlıyorum. Evde evham yapacağıma işe stres yaparım daha iyi.

Kızlar merhaba,
Dün yemek hazırlarken basım döndü halı ayagımın altından kaydı sanki yere düştüm. 28. haftadayım. Daha önce de çok yoruldugum bir gün erken haftalarda başıma geldi. Bugün de işe geldim. Wc ye gittim yine başım döndü ama çok şükür dünkü gibi değildi odama gelebildim. Şimdi korkuyorum bir yerde düşersem diye. Şekere bakıldı şeker yok çok şükür. Tansiyon sürekli takipteyim zaten riskli gebelik yaşıyorum. Başına gelen var mı ? Doktorla görüşemedim. Eşim sağlıkçı kadın doğum birimiyle görüşüp 32 hafta olana kadar rapor almaya çalışacağım . Bir yerde düşüp kalırım diye korkmaya başladım.

Selamlar herkese :) lights lights Sizin öneriniz ile Ebebek gümüş kapak aldım ancak bana gelen ürün hafif kararmış olarak geldi sizinki de öyle miydi acaba ? Gümüş kararır ona tamamım da direkt öyle gelmesi olayına bozuldum :) Size de sormak istedim. Bir de yatas juno yatak alan var mı acaba hanımlar, ben aldım da sanki böyle içi derin gibi geldi bana ama bilemedim işte.

Çamaşır makinem de Samsung, kurutma makinemi de Samsung aldım 🥰 Yeniyıl hediyesi olsun bana 😅
İyi günlerde kullan cnm. bizde yeni aldık 🤣 yıllardır evin 3. Odası çamaşır ütü odası gibiydi tabi şimdi bebiş gelcek 😍 onun odası olacak.
Kurutma makinesi aldık cidden büyük kolaylıkmış. Yıka kurut koy dolaba 👍🏻

Çok iyi yapmışsın canım onsuz bir hayat düşünemiyorum ben artık 😂 heleki kış bebesi olacak bizimkiler kurutma derdi ayrı,toz derdi ayrı at kurutmaya ohhh mis.ama yenidogan kıyafetler pamuklu oldugundan çekebilir dogru programda kurut yoksa minicik kalır 😭 5 yıl önce oğlumda başıma geldi şimdi akıllandım 🤭😂

Selamlar herkese :) lights lights Sizin öneriniz ile Ebebek gümüş kapak aldım ancak bana gelen ürün hafif kararmış olarak geldi sizinki de öyle miydi acaba ? Gümüş kararır ona tamamım da direkt öyle gelmesi olayına bozuldum :) Size de sormak istedim. Bir de yatas juno yatak alan var mı acaba hanımlar, ben aldım da sanki böyle içi derin gibi geldi bana ama bilemedim işte.
Ben juno yatak aldım ama derinliğine dikkat etmedim problem olmuyordur sanırım kullananlar memnundu her yere taşıyorsunuz park yatağın içine koyuyorsunuz diye

Kızlar merhaba,
Dün yemek hazırlarken basım döndü halı ayagımın altından kaydı sanki yere düştüm. 28. haftadayım. Daha önce de çok yoruldugum bir gün erken haftalarda başıma geldi. Bugün de işe geldim. Wc ye gittim yine başım döndü ama çok şükür dünkü gibi değildi odama gelebildim. Şimdi korkuyorum bir yerde düşersem diye. Şekere bakıldı şeker yok çok şükür. Tansiyon sürekli takipteyim zaten riskli gebelik yaşıyorum. Başına gelen var mı ? Doktorla görüşemedim. Eşim sağlıkçı kadın doğum birimiyle görüşüp 32 hafta olana kadar rapor almaya çalışacağım . Bir yerde düşüp kalırım diye korkmaya başladım.
Canım bence rapor al ve bi doktora görün 🙏

Yeni aldığın gümüş kapak kararmış mı geldi? 😣 iade et canım kararmışsa onun bir işlevi kalmaz ben kızımda kullandığım bekleye bekleye karardı 2 sene geçti üstünden diye gittim yenisini aldım. İyi şartlarda saklanmamış ve eski bir ürün yollamışlar belli ki sana. Yataş kını hakkında yorum yapmayacağım çünkü benim kızımın kafa yamukluğuna sebep oldu daha önce yazmıştım buraya herkeste aynı şey olacak değil belki bizim cahilliğimize denk geldi ama ben yorum yapmayın o konuda.

Çok iyi yapmışsın canım onsuz bir hayat düşünemiyorum ben artık 😂 heleki kış bebesi olacak bizimkiler kurutma derdi ayrı,toz derdi ayrı at kurutmaya ohhh mis.ama yenidogan kıyafetler pamuklu oldugundan çekebilir dogru programda kurut yoksa minicik kalır 😭 5 yıl önce oğlumda başıma geldi şimdi akıllandım 🤭😂
Programları bunlar gelince bakarım hangisi uygun program diye inş doğru kullanırım ya ziyan olmasın çocukların kıyafetleri 😂

Eklentiler

• IMG_8102.png
    IMG_8102.png
    91,7 KB · Görüntüleme: 39
Ben juno yatak aldım ama derinliğine dikkat etmedim problem olmuyordur sanırım kullananlar memnundu her yere taşıyorsunuz park yatağın içine koyuyorsunuz diye
Eve ben de çok memnun kalan ve yorum yapan görünce aldım. Bugun geldi ve beğendik açıkçası. Sadece hani böyle elimizle içine baktığımızda derin gibi geldi. Ama üstündeki kılıf bir tık yüksekte kalmasına sebep oluyor. Bütün parçaları çıkarınca fark ettik.

Yeni aldığın gümüş kapak kararmış mı geldi? 😣 iade et canım kararmışsa onun bir işlevi kalmaz ben kızımda kullandığım bekleye bekleye karardı 2 sene geçti üstünden diye gittim yenisini aldım. İyi şartlarda saklanmamış ve eski bir ürün yollamışlar belli ki sana. Yataş kını hakkında yorum yapmayacağım çünkü benim kızımın kafa yamukluğuna sebep oldu daha önce yazmıştım buraya herkeste aynı şey olacak değil belki bizim cahilliğimize denk geldi ama ben yorum yapmayın o konuda.
Evet ya kararmış geldi. Gittim ebebek mağazasına 1 saat evvel gelen ürünü alamayacaklarini kullanılmış olduğunu söylediler. Sinirim bozuldu. Aşağıya görsel ekliyorum, ben yanlış değilim di mi, ürün hasarlı ve kararmış. Müşteri hizmetlerini arayıp değişim istedim ancak şimdi de acaba iade mi isteseydim diye bi üzüldüm. Bir de üzerinde tarih yazmiyordu.

Eklentiler

• 1000224627.jpg
    1000224627.jpg
    147,8 KB · Görüntüleme: 38
  • 1000224626.jpg
    1000224626.jpg
    108,6 KB · Görüntüleme: 33
  • 1000224622.jpg
    1000224622.jpg
    147,4 KB · Görüntüleme: 33
  • 1000224621.jpg
    1000224621.jpg
    143,6 KB · Görüntüleme: 34
  • 1000224620.jpg
    1000224620.jpg
    75,3 KB · Görüntüleme: 32
Ben düz kafa yastığı da aldım, emzirme süngeri ile birlikte. Bu arada emzirme yastığını çok beğendim. Çok araştırdım ve çoğu kişi ayarlamali olmayan yastıklardan memnun kalmadığını zor olduğunu söylemiş o yüzden özellikle ayarlanabilir olması benim için önemliydi. Fiyatı da benim aldığımdan daha uygun düşmüş 😁

X