Kesinlikle oluyor sabah normal 3.5 4 aylık gebelik ama akşam resmen 6 aylık oluyor karnım patlayacak gibi.ilk hamilelikte böyle değildi 6. Aydan sonra anca çıktı karnım bunda şimdiden anlaşılıyor.bundan çok Çatlıycam bellikiKızlar sizin de sabahki karnınızla akşamki karnınız arasında bariz fark var mı? Ben akşam doğru çok şişiyorum böyle patlayacak gibi. Bir de bel ağrım başladı omurga ağrısı doğrusu. Korse vs bakmayı düşünüyorum. Çok zayıfım karnım önden çıktıkça denge bozuluyor belki
Evet benim de çok şişkinlik oluyor. Birde belim şimdiden böyle ağrıyorsa ilerde nasıl olur bilmem. Sabah kalktığımda agriyor biraz otursam agriyor sürekli agriyor yani herkeste böyle mi benim belde mi bir sıkıntı var acabaKızlar sizin de sabahki karnınızla akşamki karnınız arasında bariz fark var mı? Ben akşam doğru çok şişiyorum böyle patlayacak gibi. Bir de bel ağrım başladı omurga ağrısı doğrusu. Korse vs bakmayı düşünüyorum. Çok zayıfım karnım önden çıktıkça denge bozuluyor belki
Benimde öyle canım belinde sıkıntı yok azıcık arabada oturayım hemen belım agrıyor azıcık yuruyeyım hemen belım agrıyorEvet benim de çok şişkinlik oluyor. Birde belim şimdiden böyle ağrıyorsa ilerde nasıl olur bilmem. Sabah kalktığımda agriyor biraz otursam agriyor sürekli agriyor yani herkeste böyle mi benim belde mi bir sıkıntı var acaba
Normal o zaman bende fıtık filan mi var acaba diyordumBenimde öyle canım belinde sıkıntı yok azıcık arabada oturayım hemen belım agrıyor azıcık yuruyeyım hemen belım agrıyormide bulantıları hazımsızlıkta cabası ,bende senın gıbı düşünüyorum şimdiden böyleysem sonunu nasıl getırecegım dıyorum
ladin19 çok geçmiş olsun kasılma olduysa bugunu dınlenerek gecırın,bol bol nazar duası ve Ayetel Kürsi okuyun yarına toparlarsınız inşallah
cok sukur canım valla dolmuşlar dikkat et ama bizi kızımla altına alıyordu geçen yılBebiş gayet iyi vitaminlerime baktı. Şimdi sonuçlar çıkmış D vitaminim yüksek b12 normal magnezyum düşük çıkmış. Rahim ağzı uzunluğu iyi kalp atışı iyi bebek arkasını dönmüştü yüzünü göremedik. Ama karnım cidden sertti doktor da dedi stres yapmışsın diye. Magnezyum düşüklüğü de kasılma yapar dedi magnezyum hapını iyi bişey verdi 500 tlye aldım. Devit 3 verdi ama zaten D vitaminim referansın üstünde çıkmış. Demir verdi.
İnşallah temiz sonuçlar alacaksınŞu 1 gündür kabusun içinde gibiyim, yaşadıklarım benim hayatıma ait değil sanki. 15, 20 ve xy kromozomlarında anomali tespit edilmiş. Doktorumuz perinatolojiye yönlendirdi direkt. Cvs, amniyosentez ileri tetkikler yapılır ancak o zaman netleşir, yanılma payı elbette var dedi. Perinatoloji de artık pazartesiye kaldı. Dua edin lütfen kızlar çok ihtiyacım var..
Ben Panaroma yaptırdım,şimdi okuyorum msjları. Siz ulaşabildiniz mi ?Arkadaşlar fetal DNA’yı panoramadan yaptıranlar bir broşür yada telefon numarası paylaşabilirmi nette bulamadım yetkili firmayı
Genoks yaptırdık doktorumun tavsiyesi işe ama aslında panorama istiyordum ulaşamadım Kayseri yetkilisineBen Panaroma yaptırdım,şimdi okuyorum msjları. Siz ulaşabildiniz mi ?
Geçmiş olsun yeniden. Beyaz sirke ile yıkanın bence. Ben evde hep bulundururum ve ara ara sirkeli su ile durulanırım çok iyi geliyor. Eve gelen aile üyelerime, eşime falan da mutlaka yaptırırım. Siz de yapın isterseniz.Bebiş iyi doktor baktı iyice. Hazır gelmişken vitaminlerine de bi bakalım dedi. Demir ve d vitamini yazdı.
Onu da bi deneyim canım. SağolasınGeçmiş olsun yeniden. Beyaz sirke ile yıkanın bence. Ben evde hep bulundururum ve ara ara sirkeli su ile durulanırım çok iyi geliyor. Eve gelen aile üyelerime, eşime falan da mutlaka yaptırırım. Siz de yapın isterseniz.
Hayırlı olsun canım Allah kavuştursun oğluna mavi kalbini ekliyorumTest sonucum geldi..Çok şükür yolunda her şey.. Cinsiyet kıza çok odaklıydım erkek çıktı, biraz şaşkınım :) Allah haber bekleyen herkese iyi haberler versin
canım listede yoksun listeye bakıp bilgilerini yazarsan ekleyim seni deTest sonucum geldi..Çok şükür yolunda her şey.. Cinsiyet kıza çok odaklıydım erkek çıktı, biraz şaşkınım :) Allah haber bekleyen herkese iyi haberler versin
Son Sat 23 Mayıscanım listede yoksun listeye bakıp bilgilerini yazarsan ekleyim seni de
Oyyy o zaman iyi olmuşAllah razı olsun kuzu valla gözü olanın g.tü çıksın
Demir ve ferritine bakmadı kuzum ama zaten benim hamilelikte çok düşüyor ladinde de aynısı oldu yeri yalıyordum kansızlıktan özellikle de doğumdan sonra doktor bi baktı dedi sen nasıl yaşıyorsun normalde ben 1 tane aç iç derim sen sabah akşam 1er al demişti. Bu doktor bunları duyunca hemen başlıyorsun diye dayadı gynoferro sanolü
Tam tam dudağımın iki kenarı kesik gibi oluyor, ağzımı açarken yemek yerken falan acıyor. Uçuk hiç çıkarmadım bugüne kadar ama uçuk da değil bunlar genelde bağışıklığım düşünce çıkar covid olduğumda çıkmıştı, ateşli grip olduğumda da çıkar. Çok su da içiyorum ama yazın sıcağından kurudu mu acaba diye düşündüm şimdi sen böyle yazınca. Gerçi o kenarlar hariç normal yumuşak duruyor ama anlamadım.Dudaklarındaki yaralar afet gibi mi uçuk gibi mi cildin mi kuru az su mu içiyorsun? Ayrıntı pls
Dualarım seninle ve bebisinle canım. Allah en hayırlısını nasip etsin sen ve aileniz için. İnşallah güzel sonuçlarla bize müjdeleri vereceksin.Şu 1 gündür kabusun içinde gibiyim, yaşadıklarım benim hayatıma ait değil sanki. 15, 20 ve xy kromozomlarında anomali tespit edilmiş. Doktorumuz perinatolojiye yönlendirdi direkt. Cvs, amniyosentez ileri tetkikler yapılır ancak o zaman netleşir, yanılma payı elbette var dedi. Perinatoloji de artık pazartesiye kaldı. Dua edin lütfen kızlar çok ihtiyacım var..
Çok gecmis olsun canım güzelce bi dinlen bebisin de stresi gitsin. Sevenin bile nazari degebiliyor bizim bu dönem çok okumamız gerekiyormuş annem beni de Bayag tembihledi. Nazar surelerini özellikle. Bir de frekans yükselten müzikler var YouTube dan boşta kaldıkça onları dinlemeyi denemeliyiz bebisler için. Onlar için de iyi diye biliyorum.Bebiş gayet iyi vitaminlerime baktı. Şimdi sonuçlar çıkmış D vitaminim yüksek b12 normal magnezyum düşük çıkmış. Rahim ağzı uzunluğu iyi kalp atışı iyi bebek arkasını dönmüştü yüzünü göremedik. Ama karnım cidden sertti doktor da dedi stres yapmışsın diye. Magnezyum düşüklüğü de kasılma yapar dedi magnezyum hapını iyi bişey verdi 500 tlye aldım. Devit 3 verdi ama zaten D vitaminim referansın üstünde çıkmış. Demir verdi.
Benim oluyor sabah sadece karnımın alt kısmında sertlik hissediyorum, hafif çıkıntı gibi görünüyor. Akşama balonKızlar sizin de sabahki karnınızla akşamki karnınız arasında bariz fark var mı? Ben akşam doğru çok şişiyorum böyle patlayacak gibi. Bir de bel ağrım başladı omurga ağrısı doğrusu. Korse vs bakmayı düşünüyorum. Çok zayıfım karnım önden çıktıkça denge bozuluyor belki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?