Hayırlısı olsun canım senin içinde yavrun içinde,kaçıncı haftadasın amniosentez 16haftadan sonra diye biliyorum .hayırlı haberler alırsın inşallahŞu 1 gündür kabusun içinde gibiyim, yaşadıklarım benim hayatıma ait değil sanki. 15, 20 ve xy kromozomlarında anomali tespit edilmiş. Doktorumuz perinatolojiye yönlendirdi direkt. Cvs, amniyosentez ileri tetkikler yapılır ancak o zaman netleşir, yanılma payı elbette var dedi. Perinatoloji de artık pazartesiye kaldı. Dua edin lütfen kızlar çok ihtiyacım var..
Şu 1 gündür kabusun içinde gibiyim, yaşadıklarım benim hayatıma ait değil sanki. 15, 20 ve xy kromozomlarında anomali tespit edilmiş. Doktorumuz perinatolojiye yönlendirdi direkt. Cvs, amniyosentez ileri tetkikler yapılır ancak o zaman netleşir, yanılma payı elbette var dedi. Perinatoloji de artık pazartesiye kaldı. Dua edin lütfen kızlar çok ihtiyacım var..
Sen tuzlu suyla bir banyo al canım. negatif değilsin sen birinden yansımış.Anlamadım ben negatif olduğum için midir ? Aslında negatif değilim ama
İnşallah güzel haber alırsın insallah yanılma payı kısmıdır Rabbim sağlikla kavuştursun bebeğini içini ferah tutŞu 1 gündür kabusun içinde gibiyim, yaşadıklarım benim hayatıma ait değil sanki. 15, 20 ve xy kromozomlarında anomali tespit edilmiş. Doktorumuz perinatolojiye yönlendirdi direkt. Cvs, amniyosentez ileri tetkikler yapılır ancak o zaman netleşir, yanılma payı elbette var dedi. Perinatoloji de artık pazartesiye kaldı. Dua edin lütfen kızlar çok ihtiyacım var..
Umarım güzel sonuçlar alırsın da korkuların endişelerin boşa çıkar. Sağ salim kavuş inşallah bebeğineŞu 1 gündür kabusun içinde gibiyim, yaşadıklarım benim hayatıma ait değil sanki. 15, 20 ve xy kromozomlarında anomali tespit edilmiş. Doktorumuz perinatolojiye yönlendirdi direkt. Cvs, amniyosentez ileri tetkikler yapılır ancak o zaman netleşir, yanılma payı elbette var dedi. Perinatoloji de artık pazartesiye kaldı. Dua edin lütfen kızlar çok ihtiyacım var..
Bebiş iyi doktor baktı iyice. Hazır gelmişken vitaminlerine de bi bakalım dedi. Demir ve d vitamini yazdı.Allah kabul etsin yardımınızı, kötü hissetme çok şükür bir zarar almadan atlatmışsın bebeğinde iyidir umarım
Manyak bunlar ya Almanya’nın otobanları bile daha güvenli orada 300 basıyorlar kimseye bişey olmuyorÇok geçmiş olsun. Otobüs söforleri çok fena. Hiç dikkatli değiller . Beni gelen hafta trafikte bir tırcı çok taciz etti. Çok korktum.
Geçmiş olsun canım dualarımdasın ama korkma amniyosentez en kesin test sakin ol benim 2 yaşındaki kızımın da 11. Kromozomunda 3.5 mb büyüklüğünde delesyon var ama aynısı babasında da varmış bişey çıkmadı ikisi de gayet sağlıklı kimsenin kromozomları %100 mükemmel olmuyor Allah’a hep dua edicem evladın için inş önemli bir şey yoktur.Şu 1 gündür kabusun içinde gibiyim, yaşadıklarım benim hayatıma ait değil sanki. 15, 20 ve xy kromozomlarında anomali tespit edilmiş. Doktorumuz perinatolojiye yönlendirdi direkt. Cvs, amniyosentez ileri tetkikler yapılır ancak o zaman netleşir, yanılma payı elbette var dedi. Perinatoloji de artık pazartesiye kaldı. Dua edin lütfen kızlar çok ihtiyacım var..
Ben hamilelik başından beri sadece elenatal 2 kullandım, 12 haftalık kontrolümde bunu doktoruma sordum bırakmam mı gerekecek folik asit kesiliyor diyorlar 12.haftada diye hayır elenatal 2’ye devam o ekstra folik asit alımı durumlarında kesiliyor dedi.Benim de 2 hafta var yanlış bir sey yapmamak için sormak istedim. Pazartesi sağlık ocağı çağırdı gidip idrar ve kan tahlilleri vereceğim. Hayırlısı olsun. Gerçi kuzenim endokrin uzmanı ve sağlık ocağında kan vermemi istemiyor, değerler olduğundan fazla çıktığı için (bizzat yaşadım da) ama bilmiyorum. Her şey güzel gitsin sağlıkla kucağımıza alalım :)
Aynen kuzu tuzlu suyu annem de dedi banyomun sonunda tuzlu su ile yıkandımSen tuzlu suyla bir banyo al canım. negatif değilsin sen birinden yansımış.
Canım Almanya’da tüm hamilelik boyunca ve doğumdan sonra 3 ay folik asit kullanılıyor. Bi zararı olmuyormuş.Ben hamilelik başından beri sadece elenatal 2 kullandım, 12 haftalık kontrolümde bunu doktoruma sordum bırakmam mı gerekecek folik asit kesiliyor diyorlar 12.haftada diye hayır elenatal 2’ye devam o ekstra folik asit alımı durumlarında kesiliyor dedi.
Canım dualarımız seninle inşallah amniyosentezle güzel sonuçlar alırsınızŞu 1 gündür kabusun içinde gibiyim, yaşadıklarım benim hayatıma ait değil sanki. 15, 20 ve xy kromozomlarında anomali tespit edilmiş. Doktorumuz perinatolojiye yönlendirdi direkt. Cvs, amniyosentez ileri tetkikler yapılır ancak o zaman netleşir, yanılma payı elbette var dedi. Perinatoloji de artık pazartesiye kaldı. Dua edin lütfen kızlar çok ihtiyacım var..
sifa olsun canım dr ne dediAynen kuzu tuzlu suyu annem de dedi banyomun sonunda tuzlu su ile yıkandım
Bebiş gayet iyi vitaminlerime baktı. Şimdi sonuçlar çıkmış D vitaminim yüksek b12 normal magnezyum düşük çıkmış. Rahim ağzı uzunluğu iyi kalp atışı iyi bebek arkasını dönmüştü yüzünü göremedik. Ama karnım cidden sertti doktor da dedi stres yapmışsın diye. Magnezyum düşüklüğü de kasılma yapar dedi magnezyum hapını iyi bişey verdi 500 tlye aldım. Devit 3 verdi ama zaten D vitaminim referansın üstünde çıkmış. Demir verdi.sifa olsun canım dr ne dedi
Geçmiş olsun canım bugünkü aksilikler için, nazarlar uzak olsun hepimizdenBebiş gayet iyi vitaminlerime baktı. Şimdi sonuçlar çıkmış D vitaminim yüksek b12 normal magnezyum düşük çıkmış. Rahim ağzı uzunluğu iyi kalp atışı iyi bebek arkasını dönmüştü yüzünü göremedik. Ama karnım cidden sertti doktor da dedi stres yapmışsın diye. Magnezyum düşüklüğü de kasılma yapar dedi magnezyum hapını iyi bişey verdi 500 tlye aldım. Devit 3 verdi ama zaten D vitaminim referansın üstünde çıkmış. Demir verdi.
Allah razı olsun kuzu valla gözü olanın g.tü çıksınGeçmiş olsun canım bugünkü aksilikler için, nazarlar uzak olsun hepimizden
Demir veya ferritin değerine de bakmış mı doktor, o nasıl? Bende de bu hafta bacaklarımda kramplar olmaya başladı, ocean’ın extramag’ını vermişti doktorum onu almaya başladım. İyi gelecek gibi sanki.
Bir de dudaklarımın iki kenarında kesik kesik yaralar oldu ya bağışıklığım düşmüş gibi sanki ama hiç hasta gibi hissetmiyorum. Böyle bir durum yaşayan var mı hiç kızlar?
Dudaklarındaki yaralar afet gibi mi uçuk gibi mi cildin mi kuru az su mu içiyorsun? Ayrıntı plsGeçmiş olsun canım bugünkü aksilikler için, nazarlar uzak olsun hepimizden
Demir veya ferritin değerine de bakmış mı doktor, o nasıl? Bende de bu hafta bacaklarımda kramplar olmaya başladı, ocean’ın extramag’ını vermişti doktorum onu almaya başladım. İyi gelecek gibi sanki.
Bir de dudaklarımın iki kenarında kesik kesik yaralar oldu ya bağışıklığım düşmüş gibi sanki ama hiç hasta gibi hissetmiyorum. Böyle bir durum yaşayan var mı hiç kızlar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?