Folik asit konusunda ne yaptınız peki ? Bırakan da var kullanmaya devam eden deBende 14 haftalığım babada verilmedi henüz canım ne kan ne demir ne d vitamini hiçbirsey vermedi henüz,gidince soracagım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Folik asit konusunda ne yaptınız peki ? Bırakan da var kullanmaya devam eden deBende 14 haftalığım babada verilmedi henüz canım ne kan ne demir ne d vitamini hiçbirsey vermedi henüz,gidince soracagım
Çok çok geçmiş olsun çok dikkat edin kendinize.Kızlar dişçi randevum vardı otobüse binmek için adımımı attım tek ayağım daha kaldırımdayım otobüs hareket etti zor tutundum. Şöför özür diledi neyse gidiyoruz yolda benim oturduğum tarafa direkt bi araba geldi çarptı. Korkudan geberiyordum yemin ederim. Panik atak tuttu polis geldi indim su mu içirdiler çok fenayım karnım nasıl kasılıyor ağrıyor geberiyorum ağrıdan. Doktora gideceğim sanırım kendime gelmeyi bekliyorum
Elenerek 1 kullamıyordum hala kullanıyorum ama ben sürekli kullanmadım zaten 2 3 günde bir aldım.şimdide 2 ye geçerim büyük ihtimal daha randevumada 2 hafta varFolik asit konusunda ne yaptınız peki ? Bırakan da var kullanmaya devam eden de
iyi misin canım ne durumdasın.Kızlar dişçi randevum vardı otobüse binmek için adımımı attım tek ayağım daha kaldırımdayım otobüs hareket etti zor tutundum. Şöför özür diledi neyse gidiyoruz yolda benim oturduğum tarafa direkt bi araba geldi çarptı. Korkudan geberiyordum yemin ederim. Panik atak tuttu polis geldi indim su mu içirdiler çok fenayım karnım nasıl kasılıyor ağrıyor geberiyorum ağrıdan. Doktora gideceğim sanırım kendime gelmeyi bekliyorum
Canım sen Türkiye’de iken bir kurban kes kan akıt,bu kadar aksilik ard arda normal değil.başımızın gözümüzün sadakası olur dağıtırsınızKızlar dişçi randevum vardı otobüse binmek için adımımı attım tek ayağım daha kaldırımdayım otobüs hareket etti zor tutundum. Şöför özür diledi neyse gidiyoruz yolda benim oturduğum tarafa direkt bi araba geldi çarptı. Korkudan geberiyordum yemin ederim. Panik atak tuttu polis geldi indim su mu içirdiler çok fenayım karnım nasıl kasılıyor ağrıyor geberiyorum ağrıdan. Doktora gideceğim sanırım kendime gelmeyi bekliyorum
Benim de 2 hafta var yanlış bir sey yapmamak için sormak istedim. Pazartesi sağlık ocağı çağırdı gidip idrar ve kan tahlilleri vereceğim. Hayırlısı olsun. Gerçi kuzenim endokrin uzmanı ve sağlık ocağında kan vermemi istemiyor, değerler olduğundan fazla çıktığı için (bizzat yaşadım da) ama bilmiyorum. Her şey güzel gitsin sağlıkla kucağımıza alalım :)Elenerek 1 kullamıyordum hala kullanıyorum ama ben sürekli kullanmadım zaten 2 3 günde bir aldım.şimdide 2 ye geçerim büyük ihtimal daha randevumada 2 hafta var
aaaa bunu ilk kez duydum bende sağlık ocağında verdim kan ve tiroidim biraz fazla çıktı ilaç başladı doktorum.acaba normalmiydi de fazla çıktı sorusu çık aklımdan merak etmeyin zaten kullandığınız vitaminde hepsi var çok düşük değildir değerler çok düşüş olmadıkça bazı doktorlar vermiyor bileBenim de 2 hafta var yanlış bir sey yapmamak için sormak istedim. Pazartesi sağlık ocağı çağırdı gidip idrar ve kan tahlilleri vereceğim. Hayırlısı olsun. Gerçi kuzenim endokrin uzmanı ve sağlık ocağında kan vermemi istemiyor, değerler olduğundan fazla çıktığı için (bizzat yaşadım da) ama bilmiyorum. Her şey güzel gitsin sağlıkla kucağımıza alalım :)
Benim doktorum birçok vitamini içeren takviye verdi içerisinde folatta mevcut. Onu kullanıyorum benFolik asit konusunda ne yaptınız peki ? Bırakan da var kullanmaya devam eden de
Benim il gebeliğim Aralım ayında oldu ve sağlık ocağında kan verdim. Tiroid, progestan vs. her şey aşırı yüksek çıktı ağlamaktan 1 haftada 3 kg verdim. bana çocuğun olmaz dendi, endokrin uzmanına görün dendi. Sonra kuzenime göründüm hemen devlet hastanesinde kan ver üzme kendini değerleri yüksek çıkar genelde dedi. 1 gün sonra kan verdim değerlerim normal çıktı. Şimdi korkudan sağlık ocağında kan veremiyorum O gebeliğim de 9 haftalıkken kese gelişmedi ve kalbi durduğu için düşük oldu sonrasında. Her şeyin hayırlısı diyorum. sonrasında 1 kimyasal da geçirdim şimdi kızıma hamileyim. sağlıkla gelecek inşallah :) O yüzden biraz tedirgin oluyorum bir şeyler okuyunca.A
aaaa bunu ilk kez duydum bende sağlık ocağında verdim kan ve tiroidim biraz fazla çıktı ilaç başladı doktorum.acaba normalmiydi de fazla çıktı sorusu çık aklımdan merak etmeyin zaten kullandığınız vitaminde hepsi var çok düşük değildir değerler çok düşüş olmadıkça bazı doktorlar vermiyor bile
Elanatal 2 de de bir çok vitamin, magnezyum, demir, omega falan var zaten ancak ek takviyeye başlamış hanımlar ondan dedim acaba eksik mi kalıyorum diye.Benim doktorum birçok vitamini içeren takviye verdi içerisinde folatta mevcut. Onu kullanıyorum ben
Valla kuzum annem babam ben sadakamızı da verdik gerçi söylenmez ama valla kurbanı da bi düşünücem. Doktora geldim yarım saat var bekliyorumCanım sen Türkiye’de iken bir kurban kes kan akıt,bu kadar aksilik ard arda normal değil.başımızın gözümüzün sadakası olur dağıtırsınız
Canım doktor randevusunu bekliyorum ama yani gerçekten artık çok tuhaf geliyor yaşananlariyi misin canım ne durumdasın.
Doktoruna gidince bi sor bakalım canım her doktorun kendine göre bir önerisi tavsiyesi oluyor eksik kalmazsın benceElanatal 2 de de bir çok vitamin, magnezyum, demir, omega falan var zaten ancak ek takviyeye başlamış hanımlar ondan dedim acaba eksik mi kalıyorum diye.
Geçmiş olsun canım Allah beterinden korusun kim olsa korkar endişe eder. Mübarek cuma bugün,bi yetim sevindir istersenCanım doktor randevusunu bekliyorum ama yani gerçekten artık çok tuhaf geliyor yaşananlar
Yani dediğim gibi söylenmez ama babam ben ve annem Sma hastası çocuklara yardımlar ettik ama tekrar yardım edeceğim valla çok kötü hissediyorum kendimiGeçmiş olsun canım Allah beterinden korusun kim olsa korkar endişe eder. Mübarek cuma bugün,bi yetim sevindir istersen
üzerinde negatif enerji var sanki.Canım doktor randevusunu bekliyorum ama yani gerçekten artık çok tuhaf geliyor yaşananlar
Anlamadım ben negatif olduğum için midir ? Aslında negatif değilim amaüzerinde negatif enerji var sanki.
Allah kabul etsin yardımınızı, kötü hissetme çok şükür bir zarar almadan atlatmışsın bebeğinde iyidir umarımYani dediğim gibi söylenmez ama babam ben ve annem Sma hastası çocuklara yardımlar ettik ama tekrar yardım edeceğim valla çok kötü hissediyorum kendimi
Çok geçmiş olsun. Otobüs söforleri çok fena. Hiç dikkatli değiller . Beni gelen hafta trafikte bir tırcı çok taciz etti. Çok korktum.Kızlar dişçi randevum vardı otobüse binmek için adımımı attım tek ayağım daha kaldırımdayım otobüs hareket etti zor tutundum. Şöför özür diledi neyse gidiyoruz yolda benim oturduğum tarafa direkt bi araba geldi çarptı. Korkudan geberiyordum yemin ederim. Panik atak tuttu polis geldi indim su mu içirdiler çok fenayım karnım nasıl kasılıyor ağrıyor geberiyorum ağrıdan. Doktora gideceğim sanırım kendime gelmeyi bekliyorum