- 22 Mayıs 2024
- 284
- 326
Benim doktorum normal doğumu destekleyen,suda doğum yapmaya teşvik eden biri. Ben hamilelik önceside çok istiyordum şimdide öyle. Bakalım ne olacak merak ediyorumSuda doğum için ne düşünüyorsunuz kızlar?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim doktorum normal doğumu destekleyen,suda doğum yapmaya teşvik eden biri. Ben hamilelik önceside çok istiyordum şimdide öyle. Bakalım ne olacak merak ediyorumSuda doğum için ne düşünüyorsunuz kızlar?
unuttum canım aşağıda çıkarınca bakarım ve yazarim . 9 yıl önce almıştım.oglak_kadini bebek arabasının markası nedir acaba bi bakayım
benim zorunlu sezaryen olacak ama Zeynep kamilde doğurmak istemiyorum. 2 dra gittim sorumluluğum almak istemediler.Suda doğum için ne düşünüyorsunuz kızlar?
Tamam canımunuttum canım aşağıda çıkarınca bakarım ve yazarim . 9 yıl önce almıştım.
Dediğim gibi kişiden kişiye değişen bir şey.Yani korkmadım çünkü içinde yenidogan aparatı vardı. olumsuz bir durum da yaşamadık çok şükür. büyüyünce onu çıkardık.
Bir önceki gebelikte hastaneden kontrolden çıkarken bir olaya şahit olduk. Adam yeni doğan bebeklerini pusette arabaya taşıyordu önümüzde bir an ne oldu anlamadık ama puseti yere düşürdü çocuk içinden düştü yere çarptı. Adam sinirden arabalara tekme attı bağırdı apar topar geri hastaneye girdiler. Ne oldu bilmiyorum sonucunda ama her durumda pür dikkat olmalıyız.
kanz imis canımoglak_kadini bebek arabasının markası nedir acaba bi bakayım
hosgeldin canım. evet burada kuzlarimiz bol.bol masallah bereketli. Ben de hep buradayım ama ocak annesi olacağım. 5 şubat görünüyor en son 2 şubat çıktı.Merhabalar ben geldim. Ama yeniyim takip ediyordum. Kısmet olursa şubat sonu mart başı görünüyorum. Sezaryen olacağı için şubatta gelir benim minik. Bakıyorum ocak grubu erkek ağırlılı şubat kız ağırlıklı .
Hayırlısı olsun . Rabbım sağlıkla herkesin evladını kucağına almasını nasip etsin. Sonrada kimin gönlü neydeyse o olsun inşallahhosgeldin canım. evet burada kuzlarimiz bol.bol masallah bereketli. Ben de hep buradayım ama ocak annesi olacağım. 5 şubat görünüyor en son 2 şubat çıktı.
Teşekkür ederim bi bakayım benkanz imis canım
Doktor önerisi verebilirim kuzumbenim zorunlu sezaryen olacak ama Zeynep kamilde doğurmak istemiyorum. 2 dra gittim sorumluluğum almak istemediler.
Güneşim bence kız buKizlar sizce benim bebis kiz mi erkek mi. Paylaşmıcaktim ama dayanamadım
Bana da öyle gibi geliyorGüneşim bence kız bu
dr önerisi alabilirimDoktor önerisi verebilirim kuzum
Ben de çok kararsızım kullanan birinde görmem gerekiyor sanırımMerhabalar o konu beni en çok düşündüren konu o yüzden araştırma yapmadım henüz son anı bekliyorum galiba çok kararsızım
Ben de ya ama daha önce de dediğim gibi benim sürekli lekelenmelerim oluyor bu yüzden riskli bir gebelik şu anİkiz annesi duyunca mutlu oluyorum sebepsiz yalnız değilmişim hissi gibi