- 3 Mart 2024
- 22
- 16
evet ben de onun için aldım, araba çok kullanıyoruz her seferinde uğraşma olmasın dedimDoonanın güzel tarafı puset şeklinde katlanıp oto koltuğu olması
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evet ben de onun için aldım, araba çok kullanıyoruz her seferinde uğraşma olmasın dedimDoonanın güzel tarafı puset şeklinde katlanıp oto koltuğu olması
Aynen canımKış için iyi o zaman yaz da bir şekilde geçiyor
Ben kullandım canım korkmadı ama bebise bağlı bir durum sanırım. ayrı puset yoktu.Yani bence kullanılamaz ya ben kabin boyu kızım 8 aylıkken kullanmaya başladım korktu başta.
Anladım canım şu an en mantıklı görünen bu gibiDenemedim ama aldığım yer bu modeli alttaki bebek görünsün diye çıkardıklarını söyledi. Bebeklerin seviyeleri ayarlanabiliyor. O yüzden görünür diye düşünüyorum.
Canım biraz çocukla biraz anneyle vs alakalı ben mesela yeni doğanı asla kabin boya koymam. Ben korkarım. Başka arkadaşlar mesela 2 yaştan sonra bastona geçmiş ben baston kullanamam yaşadığım şehirde tekerlekleri dağılır gider vs. Kişiye göre şehre göre vs değişiyor.Ben kullandım canım korkmadı ama bebise bağlı bir durum sanırım. ayrı puset yoktu.
Aynen canım daha dur neler olacak neler çok eylenecuukTaaam bir Fransız gibi şu şekil okudum yazdıklarınızı kızlar . Benim bildiğim kabin , haftasonlarında çıktığımız minik tatillerin kabin boy valizi yani içine bilgisayar girer falan yada kısa iş seyahati yancısı.
Elveda eski ben diyeceğiz şu an iyice anladım ilk bebişli olarak .
Acil bi bebek arabası mağazasına girip gezmem lazım bu konuda baston fln çok karıştım .
İyi ki varsınız biiiir sürü şey var öğrenecek ya
Evet bende çok yabancı kaldım yazdıklarınızı İnternet bakıp araştırıyorum artık. Hamile kalmadan önce bebek arabalarını, besikleri hep aynı işlevde zannederdim. Meğerse ne çok çeşidi varmışTaaam bir Fransız gibi şu şekil okudum yazdıklarınızı kızlar . Benim bildiğim kabin , haftasonlarında çıktığımız minik tatillerin kabin boy valizi yani içine bilgisayar girer falan yada kısa iş seyahati yancısı.
Acil bi bebek arabası mağazasına girip gezmem lazım bu konuda baston fln çok karıştım .
Suda doğum Türkiye’de var mı ya? Türkiye’deki doktorlar zahmet olmazsa normal doğurtmayı kabul etsin sezaryene zorlamasın suda doğumu eksik kalsın bi tekSuda doğum için ne düşünüyorsunuz kızlar?
Komple bayılarak doğurmak tercihimSuda doğum için ne düşünüyorsunuz kızlar?
Yapan dr lar var ve yöntem bayağı mantıklı güvenilir geliyor bana. Kendi doktorum ile henüz görüşmedim ama o yapmıyor olabilir.Suda doğum Türkiye’de var mı ya? Türkiye’deki doktorlar zahmet olmazsa normal doğurtmayı kabul etsin sezaryene zorlamasın suda doğumu eksik kalsın bi tek
Onun için demedim varmış ben de sonra baktım ama işte insanlar son raddeye kadar normal doğurucam hayaliyle gelip son dakika doktor golü yiyor. Türkiye’deki çoğu doktor sezaryen yanlısı. İnşallah gönlüne göre bir doktor bulursun.Yapan dr lar var ve yöntem bayağı mantıklı güvenilir geliyor bana. Kendi doktorum ile henüz görüşmedim ama o yapmıyor olabilir.
Merhabalar o konu beni en çok düşündüren konu o yüzden araştırma yapmadım henüz son anı bekliyorum galiba çok kararsızımMerhaba bebek arabası olarak prego mu düşünüyorsunuz o konuda kararsız kaldım ben.
Çünkü ikisini aynı anda net göremiyor olmak ve üsttekinin beni görüp alttakinin hiçbir şey görememesi durumları konusunda kararsız kaldım sen ne düşünüyorsun?
İkiz annesi duyunca mutlu oluyorum sebepsiz yalnız değilmişim hissi gibiBenim de ikiz
Ben prego mios aldım daha gelmedi kargoda. Çok araştırdım içime en çok o sindi açıkçasıMerhaba bebek arabası olarak prego mu düşünüyorsunuz o konuda kararsız kaldım ben.
Çünkü ikisini aynı anda net göremiyor olmak ve üsttekinin beni görüp alttakinin hiçbir şey görememesi durumları konusunda kararsız kaldım sen ne düşünüyorsun?
Yani korkmadım çünkü içinde yenidogan aparatı vardı. olumsuz bir durum da yaşamadık çok şükür. büyüyünce onu çıkardık.Canım biraz çocukla biraz anneyle vs alakalı ben mesela yeni doğanı asla kabin boya koymam. Ben korkarım. Başka arkadaşlar mesela 2 yaştan sonra bastona geçmiş ben baston kullanamam yaşadığım şehirde tekerlekleri dağılır gider vs. Kişiye göre şehre göre vs değişiyor.
Benim de kafamın içinde yeni bir sekme açıldı, hiç bilmediğim bir alana girdim bebişle birlikte. Bir dolu markalar, ne gerekli ne gerekli değil, hangi fonksiyon önemli neye dikkat etmek lazım falan kafam çorba oluyor bazenTaaam bir Fransız gibi şu şekil okudum yazdıklarınızı kızlar . Benim bildiğim kabin , haftasonlarında çıktığımız minik tatillerin kabin boy valizi yani içine bilgisayar girer falan yada kısa iş seyahati yancısı.