Amin inşallah canımBenim oğlumda düşük riskim vardı tuvalet dışında ayağa kalkmam yasaktı sonra erken doğum riskim vardı o nedenle çok endişeliyim inşallah bu kez tadını çıkararak güzel hamilelik dönemim olur
Canim sağlık ocağının sisteme dusmesi ertesi gun 10/11 gibi oluo ama Google üzerinden halk sağlığı diye girince mi saglik ocağı tahlil sonuçları die girince verdiğiniz kan tüpünün üstündeki numaralarla bakabiliosun yanlış hatırlamıyorsam 12 den sonra orda gozukuodu
E nabızda sisteme düşmemiş hala sabah koşa koşa gittim sağlık ocağına hormonlar hariç baktığı diğer testler çıkmışCanım çıktı mı sonucun benim gece düştü negatifnasip umut allahtan rabbim büyüktür
Kolaylıkla nasip etsin inşallah rabbim cnmE nabızda sisteme düşmemiş hala sabah koşa koşa gittim sağlık ocağına hormonlar hariç baktığı diğer testler çıkmışardıma baka baka geri geldim öğleden sonra çıkar onlar dedi
Canım Doktor sadece gebelik testi negatif çıktı diye Ona yorum yapmış regl olunca konuşalım diye tekrardan mesaj attım Hani bu 3 hormon testim neden böyle yazarsa haber vereyimOnlar gecen ay gebelik testi vermeye gittigimde bendede dusuk cikmisti doktora da gostermedim sonucları bende merak etmistim ama cok onemsemedim. Ne oldugunu ogrenebilirsen banada bilgi verebilirmisin.
Yaptınmı test cnmBenim bugün bitti korkuyorum test yapmaya
Amin inşallah tez zamanda. Havuç da ye ovulasyona iyi geliyor yani yumurtalaraİnşallah kuzum. Biraz olsun en azından toparlayip iyi hissetmek istiyorum bende artikAllahım isteyen herkese nasip etsin yavrularının olmasini.. bebislerimizle gezip tozmayi. Koynumuzda uyutmayi...
Amin canımKolaylıkla nasip etsin inşallah rabbim cnm
Canım Doktor sadece gebelik testi negatif çıktı diye Ona yorum yapmış regl olunca konuşalım diye tekrardan mesaj attım Hani bu 3 hormon testim neden böyle yazarsa haber vereyimOnlar gecen ay gebelik testi vermeye gittigimde bendede dusuk cikmisti doktora da gostermedim sonucları bende merak etmistim ama cok onemsemedim. Ne oldugunu ogrenebilirsen banada bilgi verebilirmisin.
İyi hissettirebildiysem ne mutlu banaMuhtemelen kuruma çünkü gidip gelip baktım hep negatiftiertesi gün böyle olmuş.
Ama enerjiniz iyi geldiği için iyi hissettim
Teşekkür ederim canımCanım Doktor sadece gebelik testi negatif çıktı diye Ona yorum yapmış regl olunca konuşalım diye tekrardan mesaj attım Hani bu 3 hormon testim neden böyle yazarsa haber vereyim
kan değerleriniz düşük , kansızlık var görünüyor , geçmiş olsunKızlar kan testim negatif 3 değerim kötü çıkmış hormonda doktor sonuca daha bakmadı bunlar ne
bende de aynı şeyler oluyor bir haftadır şişkinlik batma saatlerce ağrı , ayaklarımı sıcak suya koydum akşamları iyi gelmişti bugün yine sağ kasık agrım var batmalar var egilip kalkarken ama ovülasyon testi pik değil birde meme ucu hassasiyeti var , gün aşırı ilişki yapmaya çalışıyorum ALLAH her isteyene hepimize sağlıkla kolaylıkla nasip etsin amin :)Kızlar bişey sormak istiyorum yumurtlamadan sonra 2-3 gün icinde yumurtaliginiza saatlerce igne batması gibi bisey yasiyomusunuz. Yoksa yumurtlama zamanımı yaşıyorsunuz dün bende oldu ama ovulasyon testim pik degildi aksam bir agri basladı ve bu her ay oluyor bende. Sizlerde oluyomu merak ediyorum
Bu aradaAynen cnm cok erken hormonalrdan kaynaklıda olablir yediginden kaynaklı da olabilir
Him Anladim cnmCnm o diğer asıl yasadıgı evine gitti tatili orda geciriyor
Yok elimde sadece kaset test var erken gebelik testi sipariş ettim onu bekliyorum hem bu süreçte belki hasta olurum dün duphostanım bitti geçen ay bir hafta kullanıp hasta olmuştum bu ayn10 gün kullandımYaptınmı test cnm
Doktorun öneriyor canım. Evet yumurta belli bir olgunluğua ulaştığında çatlatma iğnesi vuruluyor doktor ultrasondan görüyor. Min 20 mm gibi hatırlıyorum. Sonra çatlatma iğnesi veriyor doktorlar eczaneden alıyorsun 1200 TL gibi bir fiyatı vardı. Bende biraz önce vurdum 10:00daÇatlama iğnesi hamile kalmak isteyen herkes kullanabilir mi özelde mi veriliyor
Belki kist oluşmuş olabilir geciktirmeden doktora git istersen. Normalde doktorlar 2. veya 3. gün çağırıp tedaviye başlıyorlar zaten. Belki 16. günü falan duphostana başlatır seni de.Kızlar benim bu ayki adetim çok garip şekilde lekelenmelerle devam ediyor. Çok korkuyorum acaba bir sıkıntı varmı diye. İlk kez başıma geliyor. Bugün adetimin 9.günü ve normal 5 gün kadar kanamam devam etti ama hala ara-ara lekelenmeler oluyor. Nedir acaba?Başına gelen oldu mu hiç?
Hımm anladım teşekkür ederim cevapladigin için inşallah gerek kalmaz bu ay varmı yokmu bilmiyorum iki gündür kasık bölgesinde ağrı vardı bugün kesildi adetme bugünle beraber üc gün var test yapsammi bilemedim göğüs ağrısı adet gecikicemi yaşanıyor yaaDoktorun öneriyor canım. Evet yumurta belli bir olgunluğua ulaştığında çatlatma iğnesi vuruluyor doktor ultrasondan görüyor. Min 20 mm gibi hatırlıyorum. Sonra çatlatma iğnesi veriyor doktorlar eczaneden alıyorsun 1200 TL gibi bir fiyatı vardı. Bende biraz önce vurdum 10:00da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?