2025 Ocak Şubat Mart Gebelik Planlayanlar Hadi Buyrun 😊 🤲🐣

Canım çıktı mı sonucun benim gece düştü negatif nasip umut allahtan rabbim büyüktür
E nabızda sisteme düşmemiş hala sabah koşa koşa gittim sağlık ocağına hormonlar hariç baktığı diğer testler çıkmış ardıma baka baka geri geldim öğleden sonra çıkar onlar dedi

Onlar gecen ay gebelik testi vermeye gittigimde bendede dusuk cikmisti doktora da gostermedim sonucları bende merak etmistim ama cok onemsemedim. Ne oldugunu ogrenebilirsen banada bilgi verebilirmisin.
Canım Doktor sadece gebelik testi negatif çıktı diye Ona yorum yapmış regl olunca konuşalım diye tekrardan mesaj attım Hani bu 3 hormon testim neden böyle yazarsa haber vereyim

İnşallah kuzum. Biraz olsun en azından toparlayip iyi hissetmek istiyorum bende artik Allahım isteyen herkese nasip etsin yavrularının olmasini.. bebislerimizle gezip tozmayi. Koynumuzda uyutmayi...
Amin inşallah tez zamanda. Havuç da ye ovulasyona iyi geliyor yani yumurtalara ben bilmiyordum ama havuç çok tüketirim bundan sebep erken yumurtlama oluyormuş galiba bende. Hamile olduğum dönem yumurtlama takvim de 21-22 Nisan görünüyordu ben 19-20 Nisan'da çatladım ve tuttu

Onlar gecen ay gebelik testi vermeye gittigimde bendede dusuk cikmisti doktora da gostermedim sonucları bende merak etmistim ama cok onemsemedim. Ne oldugunu ogrenebilirsen banada bilgi verebilirmisin.
Canım Doktor sadece gebelik testi negatif çıktı diye Ona yorum yapmış regl olunca konuşalım diye tekrardan mesaj attım Hani bu 3 hormon testim neden böyle yazarsa haber vereyim

bende de aynı şeyler oluyor bir haftadır şişkinlik batma saatlerce ağrı , ayaklarımı sıcak suya koydum akşamları iyi gelmişti bugün yine sağ kasık agrım var batmalar var egilip kalkarken ama ovülasyon testi pik değil birde meme ucu hassasiyeti var , gün aşırı ilişki yapmaya çalışıyorum ALLAH her isteyene hepimize sağlıkla kolaylıkla nasip etsin amin :)

Çatlama iğnesi hamile kalmak isteyen herkes kullanabilir mi özelde mi veriliyor
Doktorun öneriyor canım. Evet yumurta belli bir olgunluğua ulaştığında çatlatma iğnesi vuruluyor doktor ultrasondan görüyor. Min 20 mm gibi hatırlıyorum. Sonra çatlatma iğnesi veriyor doktorlar eczaneden alıyorsun 1200 TL gibi bir fiyatı vardı. Bende biraz önce vurdum 10:00da

Çatlatma iğnesi olan kızlar size bir sorum var. Geçen ay doktorum çatlatma iğnesi akşamı dahil 3 gün üst üste sonra gün aşırı demişti. En son ilişki pazar sabahı oldu. Bu sefer sabah 10:00 de iğneyi vurdum bugün. Yarın akşam ilk ilişki olacağını söyledi(Akşam 22:00 gibi yapmayı düşünüyorum tam 36. saat.) ve sonrasında gün aşırı olarak devam edecek.

Sizde nasıldı ?? Kaçırma ihtimalim olmaz değil mi?

Kızlar benim bu ayki adetim çok garip şekilde lekelenmelerle devam ediyor. Çok korkuyorum acaba bir sıkıntı varmı diye. İlk kez başıma geliyor. Bugün adetimin 9.günü ve normal 5 gün kadar kanamam devam etti ama hala ara-ara lekelenmeler oluyor. Nedir acaba? Başına gelen oldu mu hiç?

Belki kist oluşmuş olabilir geciktirmeden doktora git istersen. Normalde doktorlar 2. veya 3. gün çağırıp tedaviye başlıyorlar zaten. Belki 16. günü falan duphostana başlatır seni de.

Hımm anladım teşekkür ederim cevapladigin için inşallah gerek kalmaz bu ay varmı yokmu bilmiyorum iki gündür kasık bölgesinde ağrı vardı bugün kesildi adetme bugünle beraber üc gün var test yapsammi bilemedim göğüs ağrısı adet gecikicemi yaşanıyor yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…