2025 Ocak Şubat Mart Gebelik Planlayanlar Hadi Buyrun 😊 🤲🐣

Ay burda baska üyeler de varmış hemen bakar msnz kızlar 3.dk aama kuruyunca da varmı yok mu cozemedm
Ay kızlar bende de çok garip şeyler oluyor. Adetime 8 gün kala yoğun bir kasık ağrısı ile birlikte 8 gün boyunca kahve lekelenme arada kan ama hep lekelenme tarzı şeyler oldu. Regl günümde adet oldum ama az az oldum. Regl olunca kasık ağrım geçti. Fakat iki gündür inanılmaz bir mide bulantım var. Böyle bir durum yaşayanınız oldu mu? Hamile olma ihtimalim nedir sizce? Kasık ağrısı ve lekelenme için adetim başlamadan doktora gittim alttan muayene oldum kan testi falan yapılmadı eğer hamile olma ihtimalim varsa henüz kese olmadığı içinde doktor görmemiş olabilir mi? Kafamda deli sorular lütfen bana bi bakınn

Bi umut sisteme erken düşer mi diye sürekli ekranı kaydırıyorum ama nafile
Canim sağlık ocağının sisteme dusmesi ertesi gun 10/11 gibi oluo ama Google üzerinden halk sağlığı diye girince mi saglik ocağı tahlil sonuçları die girince verdiğiniz kan tüpünün üstündeki numaralarla bakabiliosun yanlış hatırlamıyorsam 12 den sonra orda gozukuodu

Kızlar merhaba ben adet oldum maalesef adetim den sonra yeniden çalışmalara devam edeceğim gürültü aktif kalmaya devam edeceğim ovulasyon test sipariş verdim bakalım hepimiz güzel haberler alalım hepinizi öpüyorum

Seni anlıyorum benimde hep aklımda kaybım ama şimdi çok daha iyiyim. Sende iyi olacaksın merak etme geçmiyor ama azalıyor hissetmiyorsun çok
İnşallah kuzum. Biraz olsun en azından toparlayip iyi hissetmek istiyorum bende artik Allahım isteyen herkese nasip etsin yavrularının olmasini.. bebislerimizle gezip tozmayi. Koynumuzda uyutmayi...

Kızlar benim bugün 16 gün gecikti bundan 7 gün önce kan vermiştim çıkmadı hâlâ adet olmadım göğüs ucumda aşırı acı var deyince sizce neden hamile olma ihtimalim var mı bir daha kan vermedim

Kızlar benim bugün 16 gün gecikti bundan 7 gün önce kan vermiştim çıkmadı hâlâ adet olmadım göğüs ucumda aşırı acı var deyince sizce neden hamile olma ihtimalim var mı bir daha kan vermedim
Benim de göğüslerim çok hassas regli de de oluyor mu bu göğüs hassasiyeti acaba regl de yaklaştı benim çünkü

Benim bugün bitti korkuyorum test yapmaya
Niye cnm zaten iki ihtimal var buna göre heray deneme yapıyoruz her iki sonuç içinde güçlü ol asla hiçbirseyden korkma yoksada umutlar tükenmemiş sonuçta bu ay olmaz öbür ay olur Boyle Boyle gider bu durum

Benim de göğüslerim çok hassas regli de de oluyor mu bu göğüs hassasiyeti acaba regl de yaklaştı benim çünkü
Benim olmazdı bu kadar şimdi elimi değemiyorum birde adetim 16 gün geçti her dakka oldum mu olacak mı diye düşünmekten yoruldum

Anladım cnm ben hiç böyle takip etmemiştim oğlumda merak ettim oyuzden sordum cnm
Benim oğlumda düşük riskim vardı tuvalet dışında ayağa kalkmam yasaktı sonra erken doğum riskim vardı o nedenle çok endişeliyim inşallah bu kez tadını çıkararak güzel hamilelik dönemim olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…