5 inde iğne yaptırdımCatlamadan sonra normalde 14.15 gün test yapılır ve adet gelir size niye öyle dediki ihnede farklı mı oluyor çatlama gününüz nezmandi sizin
Bana bat değişmez ben 14 gün sonra test yapayım dedim yok değişmez gününü bekle dediCatlamadan sonra normalde 14.15 gün test yapılır ve adet gelir size niye öyle dediki ihnede farklı mı oluyor çatlama gününüz nezmandi sizin
Genelde öyledir canm çatlama günü belliyse eğer döllenme de olduysa 7. Yada 10 günde bebek yerleşiyor yerleştikten sonra 12.gundede HCG salgilanmaya başlıyor adetten 2 4 gün önce testlerde de çıkıyor burda çoğu arkdaslardada öyle olduBenim bugün 15. Gün iğnenin o zaman daha da olmaz heralde
Ne biliyim doktorda 24 ünü bekle dedi anlamadım normalde iğneyi göre benim bugün yarın regl olmam lazım doktorumda gününde olursun dediGenelde öyledir canm çatlama günü belliyse eğer döllenme de olduysa 7. Yada 10 günde bebek yerleşiyor yerleştikten sonra 12.gundede HCG salgilanmaya başlıyor adetten 2 4 gün önce testlerde de çıkıyor burda çoğu arkdaslardada öyle oldu
Normal döngü kuralı budur cnm oyuzden dedim bende hep catlamadan 14 engec 15.gunde regl olurum bekle yine bakalım regl gününe kadar olmazsan yine tekrar doktoruna görün yumurta kiste filan dönüşmesinNe biliyim doktorda 24 ünü bekle dedi anlamadım normalde iğneyi göre benim bugün yarın regl olmam lazım doktorumda gününde olursun dedi
5inde yaptıysa şuanda 14.gundesin cnm iğneden 36 saat sonra çatlama oluyor ovulasyon testiyle çatlama günüde bakmış mıydın5 inde iğne yaptırdım
Yok cnm takip etmedim ben çatlamadan Bi hafta sonra kontrole gittim çatlama olmuş kist e çevirmiş mi diye kontrol oldum o zaman dedi işte regl gününe kadar bekle diye bakalım şimdi doktoruma yazdım test yaptım dayanamadım diy3 bakayım ne dicek ben hiç adet olcak gibi hissetmiyorum tek bi belirti o da sivilce oda iğneden de olabiliyomuş5inde yaptıysa şuanda 14.gundesin cnm iğneden 36 saat sonra çatlama oluyor ovulasyon testiyle çatlama günüde bakmış mıydın
Benim de bir anda yüzüm kızarıyor ateş aliyor kadiklarimda ağrı var adetimi kestirenuyirum değişiyor çünkü bazen 28 günde bazen 30 bazende 33 işte değişiyor eğer bu ay erken olursam 4 gün kaldı kan testi versem cikarmi yaa inşallah sağlıklı ilerler bu sefer 3 defa kürtaj düşük var gogusumde hiç bir belirti yok geçen ay kimyasalda göğüslerim çok şişmiş ve sizliyordu bilemedim şimdi ama adet günüm geçtiğinde olmustuCanım oğluma gebeykende Ekim'de geçirdiğim kimyasal gebelik ve bu gebeliğimde en belirgin belirti sıcak basmasıydı yüzüm de olur özellikle ve göğsümde ki damarlar yemyeşil olur. Gaz çok olur canım
Sağlıklı çatladığını söyledi doktorum sordum hatta regl günümde değişiklik olur mu diye yok dediNormal döngü kuralı budur cnm oyuzden dedim bende hep catlamadan 14 engec 15.gunde regl olurum bekle yine bakalım regl gününe kadar olmazsan yine tekrar doktoruna görün yumurta kiste filan dönüşmesin
Benimde merak ettiğim konu yarın başka bir şey için hastaneye gitcemde gitmisken yakın bir hastanede var orada test versem acilde cikarmi adetime kaç gün kaldı tam bilmiyorum çünkü değişiyor egerki erken olursam biraz 4 gün var egerki bazen geç oluyor 7 gün falan varGenelde öyledir canm çatlama günü belliyse eğer döllenme de olduysa 7. Yada 10 günde bebek yerleşiyor yerleştikten sonra 12.gundede HCG salgilanmaya başlıyor adetten 2 4 gün önce testlerde de çıkıyor burda çoğu arkdaslardada öyle oldu
Aynı belirtiler bendede var alt karın da kasıklarda acı gibi sancı desen değil anlamadım gerilme gibi adet gününü kestirenuyirum bazen erken bazen geç oluyorum 4 gün kalmista olabilir 7 gün kalmista olabilir kan testinde cikarmi yarın hastaneye başka bir şey için gidicem de adet sivilcem çıktı iki kere çıktı herzamanki yerinde bilemiyorum adet mi Olcam yoksa adet sivilcesi cikmazmiydiMerhaba arkadaşlar benim de bat 22 ocak sat 24 aralık, bu ay korunmadık bir haftadır alt karın bölgesinde ağrı ve şişkinlik yaşıyorum henüz göğüslerimde bir ağrı sızı yok regl ağrısı mı sizce? Dün test alıp yaptım ancak çok sıvı alıp su çok fazla içmiştim akşam saati yaptım bu hcg yi seyreltebilirmiş sabah idarıyla yapmak lazımmış:/ test predictor erken gebelik testiydi 5 gün önce gibi yapmış oldum yani sizce hala ihtimal var mıdır?
Ben kullandım negatifimi doğru çıkarmıştı hamile değildimKızlar eşim bunu almış akşam yapcam kullanan war mı
Ablamdan hamile kalmak istiyorda bana sordu doktor yumurtlama olmuş diye catlamayla aynı şey oluyor.demeSağlıklı çatladığını söyledi doktorum sordum hatta regl günümde değişiklik olur mu diye yok dedi
Bence kan verin düşük te olsa çıkar belki ben de günümün geçmesini bekliyorum olmazsam direk kan vericem adetim benim de geç olabilir değişiyor her ay eğer olmazsam hemen gecikme sebepli de olabilir 28 gün normalde ama bazen bir ayı buluyor bir dr bu ay grip geçirmiştim ilaçlar da geciktirmiş olabilirAynı belirtil
Aynı belirtiler bendede var alt karın da kasıklarda acı gibi sancı desen değil anlamadım gerilme gibi adet gününü kestirenuyirum bazen erken bazen geç oluyorum 4 gün kalmista olabilir 7 gün kalmista olabilir kan testinde cikarmi yarın hastaneye başka bir şey için gidicem de adet sivilcem çıktı iki kere çıktı herzamanki yerinde bilemiyorum adet mi Olcam yoksa adet sivilcesi cikmazmiydi
Canım döllenme erken olduysa çıkabilir ben iki gebeliği 5 gün geç döllenme ile öğrendim ama bu kez üç gün kala öğrendimBenim de bir anda yüzüm kızarıyor ateş aliyor kadiklarimda ağrı var adetimi kestirenuyirum değişiyor çünkü bazen 28 günde bazen 30 bazende 33 işte değişiyor eğer bu ay erken olursam 4 gün kaldı kan testi versem cikarmi yaa inşallah sağlıklı ilerler bu sefer 3 defa kürtaj düşük var gogusumde hiç bir belirti yok geçen ay kimyasalda göğüslerim çok şişmiş ve sizliyordu bilemedim şimdi ama adet günüm geçtiğinde olmustu
Oluşması ayrı çatlaması ayrı bişeYu
Ablamdan hamile kalmak istiyorda bana sordu doktor yumurtlama olmuş diye catlamayla aynı şey oluyor.deme
Test yaptın mı sonucun ne çıktıOluşması ayrı çatlaması ayrı bişe
Negatif cnmTest yaptın mı sonucun ne çıktı
İnşallah vardır cnm hayırlısı olsunYok cnm takip etmedim ben çatlamadan Bi hafta sonra kontrole gittim çatlama olmuş kist e çevirmiş mi diye kontrol oldum o zaman dedi işte regl gününe kadar bekle diye bakalım şimdi doktoruma yazdım test yaptım dayanamadım diy3 bakayım ne dicek ben hiç adet olcak gibi hissetmiyorum tek bi belirti o da sivilce oda iğneden de olabiliyomuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?