2025 Ocak Şubat Mart Gebelik Planlayanlar Hadi Buyrun 😊 🤲🐣

Merhaba kızlar nasılsınız ben dün ovritelle oldum çatlatma iğnesi olan var mı doktor neler söyledi size

Kızlar eşim bunu almış akşam yapcam kullanan war mı

Eklentiler

• Screenshot_20250119_171051_WhatsApp.png
    532 KB · Görüntüleme: 32
Ovulasyon testi sorularini sormak için ücret mi odemeliyiz arkadaşlar burasi yardimlasma sayfasi diye biliyorum ama.

Kızlar bana yarımcı olur musınız bu aydan ümidi kesmiştim belirtim uok diye ama 2 gün önceden başlayan hatta babylovee yazmıştım regl olcam diye o günden beri uzandığımda adet sancışarı çekiyorum ama akıntım vs yok reglime 6 gün var sizce bu belirti olabilir mi bu kadar erkenden regl ağrım olmaz çünkü bir de özellikle söylüyorum sırt üstü uzandığımda artıyor

Canım regl gününe kadar umut hep war ama bunlar adet belirtisi yani gebelikle belirtiler hep aynı o yüzden bilemiyorum

Kızlar iyi akşamlar ben dün öğlen 11 de çatlatma iğnesi yaptım az önce ovulasyon testi ve genelik testi yaptım kaset olan ovu testi bir bakar mısınız iğne işe yaramış mı doktor 36 saat sonra ilişki dedi

Eklentiler

• IMG_2210.jpeg
    282,7 KB · Görüntüleme: 19
Hamile kalan arkadaslarim hiç belirti farketmediklerini soyluyorlar asil belirtiler adet sonrasinda ortaya cikiyor cok fazla takmayın akışına bırakın bence 6 gün kalmış çabucak geçicek bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…