2025 Ocak Şubat Mart Gebelik Planlayanlar Hadi Buyrun 😊 🤲🐣

İnşallah ama hiç umudum kalmadı. Çeşme suyuna batırsanız hamile gösteriyor diyenlerle dolu forum. Sürekli hevesim kursağımda kalıyor. Bir tane de kaybım var
Bence birde kaset test yapın ondada varsa kesin vardır innsallah vardır cnm

Bende duphaston kullanıyorum ovulasyon takibide yapın isterseniz duphaston ayrıca döllenme olursa bebeğin tutunmasını da yardımcı oluyor inşallah sizede yarar

Bende duphaston kullanıyorum ovulasyon takibide yapın isterseniz duphaston ayrıca döllenme olursa bebeğin tutunmasını da yardımcı oluyor inşallah sizede yarar

İnsallah insallahh
İlk defa bir ilac kullanacagım umuyorum ki iyi gelir ve müjdeli haber verebilirim herkesle birlikte

Softec kullananınız oldu mu acaba daha önce? Ultra early yazıyor ama şu kadar gün önceye kadar falan yazmıyor. Prodictorun earlysine göre hassaslığı yüksek olabilir mi?

Kızlar Ben Bir Süre Güncelleme Yapamayacağım Listede Şu An Tedavideyim Ve Eksta Şehir Dışından Misafirim Geldi Çok Giremiyorum Buraya Anlayışınız İçin Teşekkür Ederim

İnşallah ama hiç umudum kalmadı. Çeşme suyuna batırsanız hamile gösteriyor diyenlerle dolu forum. Sürekli hevesim kursağımda kalıyor. Bir tane de kaybım var
Yani sizinki yalan pozitif mi bilmiyorum ama ben de daha önce kullandım ve çizgi çıkarmadı ve hamile değildim

Kızlar kasık ağrısı var böyle sancı gibi degil ama rahatsız edici bı ağrı kasılma gibi sulu akıntım adetime 6 gün var daha önce mol gebelik geçirdiğim için sulu akıntım vardı ozamanda biraz onun için tedirginim biri bir şey söyledim lütfen yaa karın şişliği de var bilmiyor inşallah varsa pazartesi kan vericem sağlıklı olsun kızlar lütfen dua edin 3 senedir uğraşıyorum ve sürekli boş düşük mol falan oluyor

İnşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız

7 aydır evliyim. İkinci aydan itibaren çocuk düşünmeye başladık. Değerlerime baktırdım fakat gebeliğe engel bir durum yokmuş. Buna rağmen hâlâ gebelik yok. Adet düzenim birkaç gün erken birkaç gün geç şeklinde ilerliyor. Henüz ovulasyon testleri denemedim ama sizce bu süreçte nasıl ilerlemeliyim. Çok takıntı yapıyorum bu konuyu. Stresten bile gebelik oluşmuyor olabilir. Yardımcı olur musunuz bana deneyimleriniz ile

Nasıl desemki dediğin gibi stresten de olmaz rahat olman gerekiyor yani çocuk için ilişki değil anlatmak istediğimi anlamişsındır benim de oluyor ama devamı gelmiyor düşüyor yada kürtaj olmak zorunda kalıyorum dediğim gibi oluruna bırak çocuk istemiyormuş gibi ilişkiye girceksin bı bakmışsın olmuş

İşte kansızlık oluyor çok kan gidince ondan dinlenmek önemli şimdi iyisindir inşallah aciller gerçekten çok fena ya dikkat etmek lazım

Kızlar çatlatma iğnesinin 14. Günü hasta olunması gerekiyo mu net

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…