2025 Ocak Şubat Mart Gebelik Planlayanlar Hadi Buyrun 😊 🤲🐣

Merhaba,
Lütfen benide ekleyebilirmisiniz
Sat 31 Aralık Bat 28 Ocak Ovülasyon 13 Ocak ..

Rabbimin iznine çok inanıyorum..O ki taşın üstünden rengarenk çiçek çıkartan ..Onun hikmetinden sual olmaz..Ol der olur..Duam buradaki herkes ama herkes sağlıkla kolaylıkla afiyetle evlatlarına kavuşsun Herşey zıttıyla var bu hayatta olması güzel ama olmamasındada hikmetler saklı halbuki biz sadece olduramadıklarımiza odagız ama..Bunu özellikle üzülürsek (ki ben çokça üzüldüm) hatırlayalım diye not düştüm ..
Sevgi ve dua ile..Duanızı beklerim

Sonucum çıktı canım 45 ama bana çok düşük geldi konuştuğum hemşire de öyle dedi ama iki haftaliksa normal olabilir dedi moralim bozuldu
canım değerin düşük olması çok anlamlı değil önemli olan 2 günde bir 2 kat artış olması inşAllah sağlıkla ilerler iyi düşün iyi olsun

Sonucum çıktı canım 45 ama bana çok düşük geldi konuştuğum hemşire de öyle dedi ama iki haftaliksa normal olabilir dedi moralim bozuldu
Önemli olan her zaman iki kat artması bende endişe ediyorum ama düşük değerle öğrenen devam eden çok kişi okudum burada strese girme sakın hamilesin öyle düşün

C cicek000
pozitifmişsiniz hayırlı olsuuun bana dua eder misin lütfeeeennn
Zor bir süreçten geçip hamile kaldım bende buradaki çoğu kişiyi çok iyi anlıyorum elbette sağlıklı mı bilmiyorum ama inşallah hepimiz sağlıkla bebislerimize kalbimizden geçen tüm dualara kavuşuruz

Cnm arkadaşın 7 gun gecikme ile 47 çıktı 3 gün sonra 700 oldu kötü düşünme hemen yeni tutundu bence hatta testte bile çıkmadı nerdeyse ilk yaptığında senin çok normal cnm bukdar HCG yi bile bence net gösterdi test önemli olan gzuel artış göstermesi

Evet böyle düşününce haklısın hakkını helal et canım çok yardımcı oldun iyiki varsın

Evet böyle düşününce haklısın hakkını helal et canım çok yardımcı oldun iyiki varsın
Oyy cnm sizlerde iyiki varsınız lütfen sevin artık çok iyi beslen bol c vitamini al hatta progestan iste doktordan hemen başla ne olur ne olmaz hamilelegin tadını çıkar işte biz sabırsızlar erken test yapınca böyle oluyoruz iste doktorlar çok haklı rabbim kucağınada almayı nasip etsin canım bizlerede dua et

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…