- 7 Aralık 2024
- 248
- 60
- 13
- 35
Ne kadar naifsinHerkese merhaba kızlar,
İçiniz de belki beni tanıyanlarınız vardır, daha önceden 2 kez hamilelik geçirdim. Birinde boş gebelikti kürtaj olmak zorunda kaldım, diğeri ise .. Oğlum oldu, Nisan anneleri grubunda olmayı beklerken prematüre bebekle Şubat annesi oldum. Oğlum ameliyat olmak zorunda kaldı. Zor ve kolay olmayan bir hamilelik süreci geçirdim. Oğlumu 30 günlük kaybettim. Neredeyse 1 yıl olacak. Melek annesiyimŞu an da gebelik düşünmüyorum ama burada sizlerin sohbetini takip ediyorum, hoşuma gidiyor. Belki ben de tekrar niyet ederim kimbilir. Uzun zamandır kulübe girmemişim. Şu an iyi hissettim burada.
Allah herkesin gönlüne göre versin
Marka nimoysa asla sevinme herkezde pozitif gösteriyor cnm başka test yapbirde bakalım inşallah vardırEki Görüntüle 3537562 sabah ilk idrarla yaptım 10 saniye de 2. Çizgi çıktı bebiş var mıdır
Sanırım elendim. Pas rengi siyaha döndü. Yarın sabah adetim sökülür muhtemelen :) kısmet değilmiş bu ay. Sağlık olsunProgestan da akıntı da renk degisikligine sebep olabiliyor.
Insallahgecikmen olunca test verirsin veya evde yaparsin
y çok sevindim kız artar daha bugün regl günün artması önemli bebişine kavuşursun inşallah sağlıkla canımmSonucum çıktı canım 45 ama bana çok düşük geldi konuştuğum hemşire de öyle dedi ama iki haftaliksa normal olabilir dedi moralim bozuldu
Ekim sonu sanırım cnmKizlar biz şimdi şubatta hamile kalsak ekimde mi doguruyoruz
İyiymiş kış oluyor biraz ama olsun yaza tontis bacaklariyla zibinla disarida oturabilirEkim sonu sanırım cnm
Ya çok tatlısınİyiymiş kış oluyor biraz ama olsun yaza tontis bacaklariyla zibinla disarida oturabilir
Daha çok yenidir canım benimSonucum çıktı canım 45 ama bana çok düşük geldi konuştuğum hemşire de öyle dedi ama iki haftaliksa normal olabilir dedi moralim bozuldu
Yaa inşallah kanda da çıkar çok sevindiiimRegle 9gün varken dayanamadım kaset testi yaptım çok çok silik böyle belli belirsiz bir çizgi çıktı zor gördüm hatta, ondan sonra hani negatif saydım ben onu hatta kuruyunca o gördüğüm yer net bir şekilde kırmızı olmuştu şimdi belirtilerim hala devam ediyor bilmiyorum biraz erken galiba çok dinliyoruz kendimizi
Pozitif gösteriyo ama bu kadar da belirgin olması enteresanMarka nimoysa asla sevinme herkezde pozitif gösteriyor cnm başka test yapbirde bakalım inşallah vardır
Evet canımmKizlar biz şimdi şubatta hamile kalsak ekimde mi doguruyoruz
Önecwlliklw hayırlı ığurlu olsun reglimize kaç gün vardıSonucum çıktı canım 45 ama bana çok düşük geldi konuştuğum hemşire de öyle dedi ama iki haftaliksa normal olabilir dedi moralim bozuldu
Benim yarın 5 gün kalıyor regle eşimde test almıyor doktor 2 ay önce kimyasal gebelik olduğunda reglin geçmeden yapma boşa strese sokma vs dedi diye öyle doktoru dinliyoruz yaniYaa inşallah kanda da çıkar çok sevindiiimben de yarın sabah yapacağım bakalımm
Aralık 28de adet oldum 3 ocakta bitti bittiği gün değerlendirdim sonraki ilişkide 6 ocakta oldu inşallah tutar eşim askeri personel sürekli yan yana olamıyoruzCanm daha 10 gün var sen takvime bakma erken yumurtlama olmuş muhtemelen yoksa 4 günlük gebelik testte çıkmaz bence regl günün daha yakın bı tarih o teste dair bı fikrim yok inan inşallah güvenilir bir markadır yalancı pozitif gösteren testler çoğaldı
Bencede net pozitifEki Görüntüle 3537562 sabah ilk idrarla yaptım 10 saniye de 2. Çizgi çıktı bebiş var mıdır
Evet çok heyecanlı değil mi amaAynen canım yaa insan hemen öğrenmek istiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?