2025 Ocak Şubat Mart Gebelik Planlayanlar Hadi Buyrun 😊 🤲🐣

Ne kadar naifsin rabbim seninde gönlüne göre versin inşallah. 1 yıl olmuş aslında korunmayı bırakmayı düşünecek misin?

A
Sonucum çıktı canım 45 ama bana çok düşük geldi konuştuğum hemşire de öyle dedi ama iki haftaliksa normal olabilir dedi moralim bozuldu
y çok sevindim kız artar daha bugün regl günün artması önemli bebişine kavuşursun inşallah sağlıkla canımm

Yaa inşallah kanda da çıkar çok sevindiiim ben de yarın sabah yapacağım bakalımm

Yaa inşallah kanda da çıkar çok sevindiiim ben de yarın sabah yapacağım bakalımm
Benim yarın 5 gün kalıyor regle eşimde test almıyor doktor 2 ay önce kimyasal gebelik olduğunda reglin geçmeden yapma boşa strese sokma vs dedi diye öyle doktoru dinliyoruz yani ben evde meraktan kıvranıyorum haberi yok tabii

Aralık 28de adet oldum 3 ocakta bitti bittiği gün değerlendirdim sonraki ilişkide 6 ocakta oldu inşallah tutar eşim askeri personel sürekli yan yana olamıyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…