Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Normal dururken falan bakıyorda sag sola kucakta tutunca cevirmiyor ona erkenmi acabaBen önce kollarından tutup kaldırmaya çalıştım başı geride kalıyordu.Sonra tamamen ayağı üstüne tutmaya çalıştım çok az durdu.Bu hareketi yaparken dikkatli olmak lazımmış.Bebeği zorlamadan hareket edin diyorlar.Nasıl geliştirmek lazım bilmiyorum doktora yarın sorayım.
İlgisini çeken şeyi takip ediyor direk.Sürekli kendini geri atıp bakmıyor.Sevdiği bir şey varsa görmeye devam etmek istiyor.Ekstra bir şey yapmadım.Karın üstü egzersiz yaptırırken renkli arabalar vardı onları sağdan soldan göstererek baktırıyorum.
Yarın gelcek olanlarimi diyorsun biz geçen gün gördük dde logo aldık erkenden koymuşlar raflaraKızlar yarın a101 e bebiş eşyaları geliyormuş . Urfa da görev yaparken takip ederdim evimin altında bim vardi oğluma ordan alırdım merkeze çok gidemezdik hey gidi günler
Saol kuzum amin inşallah.kaynanama Allah uzun ömürler versin,ki ettiği herşeyin karşılığını görsün.kendime edileni belki unuturum da aileme hele rahmetli anneme ettiklerini asla unutmam.Boşver arkadaşım bu dünyanın üstü varsa altı da var Allah sana muhtaç etmesin daha doğrusu kimseyi kimseye muhtaç etmesin yalnızlık hele gurbette çok zor anneciğine de allahtan rahmet diliyorum mekanı cennet olsun
Bizimkide uzamadi sayılır canım bi kere kestik.Kız bizimkinin ayak tırnakları hiç uzaması ya doğumdan beri hiç kesmedik hep kısa![]()
Rota 2300tlydi.yaptirdik.Merhaba anneler bebeğinize Özel olan aşıları yaptırdınız mi, ücret ne kadar ödediniz? Yan etki yaptı mı
Ben böyle kalın çoraplar giydirmiyorum.giysisinde de oğluma da kızıma da 3 iplik olanları giydirmiyorum baya terletiyor.Bir bebek çorabının iç kısmında neden bu kadar ip olur Ben anlamıyorum bu tarz çorapları hep tersten giydiriyorum Allah korusun parmaklarına dolanmasın diye
Kızım 4 aylık oldu onda da fazla kalkma iştahı yok gibi. Oğlum çok iyiydi maşallah bu aylarda.ama kızım prematüre doğdu belki ondandır bilmiyorum.Kizlar bisey sormak istiyorum. Benim oglan uc gun sonra ucuncu ayini dolduracak da yatarken ellerini tutunca hic ayaga kalkmak icin iştiyak duymuyor. Hatta ben ayaga kaldirip bastiriyor gibi yaptığımda hic basmiyor normal mi bu sizinkiler de öyle mi. Kizim hemen ayaga bile kalkardi da endise ettim acaba kalcada problem mi var diye
Ah ah bizde istanbuldayken evimizin sağı solu caprazi altı market doluydu.ogluma bim ve a101den çok şey almisimdir. Şimdi küçük ilçe marketler uzak gerekli olan şeyleri ya netten yada merkeze gidince ebebkten alıyorum artık.Kızlar yarın a101 e bebiş eşyaları geliyormuş . Urfa da görev yaparken takip ederdim evimin altında bim vardi oğluma ordan alırdım merkeze çok gidemezdik hey gidi günler
Bunları şikayet edicem bir yer varmı acaba bence toplatılmali böyle ürünler Allah korusun bende bukadar kalın hiç giydirmedim hep ince almışız başka da almadım vallaBir bebek çorabının iç kısmında neden bu kadar ip olur Ben anlamıyorum bu tarz çorapları hep tersten giydiriyorum Allah korusun parmaklarına dolanmasın diye
Bunları şikayet edicek bir yer varmı acaba bence toplatılmali böyle ürünler Allah korusun bende bukadar kalın hiç giydirmedim hep ince almışız ipliksiz başka da almadım valla onlarda gevşek ayaktan çıkıyor ayaklı tulum giydiriyom en rahatı o geliyorBir bebek çorabının iç kısmında neden bu kadar ip olur Ben anlamıyorum bu tarz çorapları hep tersten giydiriyorum Allah korusun parmaklarına dolanmasın diye
Erken bence baş kontrolü daha ileriki aylarda tamamlanıyorNormal dururken falan bakıyorda sag sola kucakta tutunca cevirmiyor ona erkenmi acaba
Büyük geliyor olabilir mi canım bacaklardan taşıyorsa bez büyüktürKızlar oğlum 2.ayı geçerken 5900 dü yarın 3 aylık olucak.Kilo almış gibi duruyor.Bezde 6-10 kg ye geçtim bir küçüğü bitti sıkıyor gibiydi tekrar almadım.Ben sıkmadığım için mi taştı acaba ikidir.
Bu arada benim kız da 2.ay kontrol ünde 6kiloydu gün sonra 3.ay kontrol var kilo almış duruyor bizinkide Molfix 3 numaraya geçtik artık iki gündür 2 numara küçük geliyorduKızlar oğlum 2.ayı geçerken 5900 dü yarın 3 aylık olucak.Kilo almış gibi duruyor.Bezde 6-10 kg ye geçtim bir küçüğü bitti sıkıyor gibiydi tekrar almadım.Ben sıkmadığım için mi taştı acaba ikidir.
Arada geliyor ama onayla gönder butonu çalışmıyor malesef
Prima kullanıyorum ben de küçük gibiydi eskisi.Bu da bacaklardan taşırdı bir kez de sırtından.Sıkı yaptım bakalım taşacak mı.Tosbik oldular iyice seviliyorBu arada benim kız da 2.ay kontrol ünde 6kiloydu gün sonra 3.ay kontrol var kilo almış duruyor bizinkide Molfix 3 numaraya geçtik artık iki gündür 2 numara küçük geliyordu
He ya ele avuca gelir oldularAra
Arada geliyor ama onayla gönder butonu çalışmıyor malesef
Prima kullanıyorum ben de küçük gibiydi eskisi.Bu da bacaklardan taşırdı bir kez de sırtından.Sıkı yaptım bakalım taşacak mı.Tosbik oldular iyice seviliyor![]()
Olabilir canım hangi marka bezKızlar oğlum 2.ayı geçerken 5900 dü yarın 3 aylık olucak.Kilo almış gibi duruyor.Bezde 6-10 kg ye geçtim bir küçüğü bitti sıkıyor gibiydi tekrar almadım.Ben sıkmadığım için mi taştı acaba ikidir.
Prima premium careOlabilir canım hangi marka bez
E ebbekten almıştım iki çift bizim ev biraz soğuk ayakları üşümesin diye giydiriyorum ama bu nedir ip her yeri. Bı de kızlar düğmeli vs şeylere de sağlamlığıni sık sık kontrol edin bundan sonra tutup çekip her şeyi ağızlarına alacaklar ikinci çocuk olunca el alışkanlığı oldu bnde çoğunuzun ilk bebişi dikkatli olalımBunları şikayet edicek bir yer varmı acaba bence toplatılmali böyle ürünler Allah korusun bende bukadar kalın hiç giydirmedim hep ince almışız ipliksiz başka da almadım valla onlarda gevşek ayaktan çıkıyor ayaklı tulum giydiriyom en rahatı o geliyor
Ay hiç dikkat etmiyorm bn gündüz ne kadar uyuyor napıyor aslında yarından itibaren yazayım bakayım not alım kaçta uyumuş kaç saat uyumuş kendi kendine bı uyku rutini tutturmuş mu. Saolsun büyük oğlum nevrimi döndürüyor şu saate kadar hep bı telaş içindeyimKızlar günde kaç uyku yaptırıyorsunuz? Oğlumun gece uykusu güzel.10 gibi uyku döngüsüne başlıyor 11 12 saatlik uyku süreci oluyor 6 7 saat sonra ilk uyanış sonra 1 kere daha uyanıyor emzirip yatırıyorum.Gündüz uykularını çok kavrayamıyorum.Mesela karnı doydu biraz durdu ilgilendik vs sonra her defasında uykuya yatırıyor musunuz
Gündüz her uykusu geldiğinde uyutmaya çalışıyorum esneyip gözlerini ovalıyor bir süre sonra da mızmızlanıyor. Ama her seferinde uyumuyor tabiki. 1 kere uyursa şanslıyım. Öğleden sonra kucağımda uyutuyorum kendi yatağımıza koyuyorum yanına yatıyorum uyanınca meme veriyorum geri dalıyor. Yoksa 15 20 dkda uyanıyor. Gerçekten uyursa ben de yanında uyumayı deniyorum. Genelde ben tam uyukuya dalacakken uyanıyorKızlar günde kaç uyku yaptırıyorsunuz? Oğlumun gece uykusu güzel.10 gibi uyku döngüsüne başlıyor 11 12 saatlik uyku süreci oluyor 6 7 saat sonra ilk uyanış sonra 1 kere daha uyanıyor emzirip yatırıyorum.Gündüz uykularını çok kavrayamıyorum.Mesela karnı doydu biraz durdu ilgilendik vs sonra her defasında uykuya yatırıyor musunuz