2025 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    231
E devletten başvuru nasıl yapılıyo bu doğum yardımı için? İlksan diye bi yer çıkıyo sadece. Ordan da olmuyo

Bende çok rahatsız olurdum ama kadına da uuzulurdum bir yandan bişey diyemezdim bend anne olduktan sonra biraz daha annelere karşı için eriyor ama eşinin annesi sonuçta kuzum bı sure sonra sıkılır bence oda başka hobiler falan yonelse keşke☺️
ay al benden de o kadar eşimin annesine her şeye ağlıyor diye sinir olurdum her şeye ağlıyorum hak veriyorum artık ona. oğlum olduktan sonra öyle farklı bakıyorum ki eşim de onun oğlu diye 🙃 kalbim yumuşadı ya da olgunlaştım resmen. A Adens bence ne denecekse densin kesinlikle sen yüz göz olma kötü olma, eşine dedirt. annesi de bilecek zaten senin düşüncelerin olduğunu ama olsun kendi evladının ağzından duysun. senin yine işin düşer ve mesafe iyidir 🤣

Sağlığı yerinde maşallah, 60 yasinda kadin. Hicbiseye ilgisi yok, salt annelik yapmak istiyo..bugun esime anlattim durumu e normal 2 gunde bir bebegi gormek istemesi dedi. Ona hak verdi. Esimle zaten cok cok iyi degiliz, cocugu zorla yaptirdin bana dio. Ona kalsa hic cocuk istemiyodu. Bugun butun gun ağladım, az olan sütüm hic gelmedi nerdeyse😥
Eşinden bu konuda hayır gelmeyecek demek.Aile konuları çok hassas.Sıkma canını diyeceğim ister istemez insan üzülür.Keyfini yerine getirecek şeyler yap🌺Sen çocuğuna odaklan eşin de aşsın artık çocuğunuz olmuş yani zorlası mı kalmış.Boş konuşmasın.Sen kendine plan yap evde olmayacağım vs de .Bazıları kötü niyetten değil de düşüncesizlikten böyle.Değil kv annem gelse sürekli yalnız kalma ihtiyacı hissederim.

Canım bı kere verdiyse para onu konusur dururlar.kaynanm 2 kez ramazan bayramında 1000er lira vermişti oğluma.gorumcesinin yaninda bayramlarda para veriom demiş çıkmış.2 eltimin 2 çocuk da bnm var bu sene ,bize bin TL göndermiş 3bin de eltime bayram ikramiyesinden.esimde hangi çocuğumu seçtin anne deyince 30marttan beri aramayı kesti🤣🤣🤣

Al benden de okadar ya 🤣

Biz istanbuldaydik eşimin aklıne celdiler aynı ile tayin istettiler.tayinimiz çıktı esyalari topladık geldik ilk gün daha bnm apandisitim patladı acil ameliyata alındım ve arayan soran gelen olmadı.neyse dedim yine konuştum ama onlar oralı olmadı.bizde dayanamadik bnm memleketime tayin istedik geldik.annem rahmetli oldu gelmediler uzak die ,ben hamile kaldım kanamalı geçti gelmediler,hem oğluma baktim hem okula gittim hem evime baktım gelen olmadı.neymis doğumda gelceklermis.bu sefer de ben istemiyorum.bize gelince yuruyemiom diyen kadın eltimin iki çocuğuna bakiyr eltim çalışıyor.benm çocuklarıma bakan olmayınca ben ücretsize çıktım..ya sözün kısası eşimi de zaten tutmamislar bu memur die ,benle evlendi kaynanama tapmayinca tövbe hâşâ,beni de sevmedi.daha neler neler anlatsam kitap olur.o yüzden konuşmamak en iyisi.ogluyla konuşur eder okadar.

Bnm eşim kanka dio bana 🤣

Uff şu güzelim diyenlere sinir olurum ya.soguk geliyorlar bana,🥴

E devletten yapılıyormuş cnm.az önce bende gördüm
Evet en son 40 çıktığında evlerien gitmiştik 40 gezmesi deriz biz harçlık istedik vermişlerdi o ha başka da yok bayram harçlığı mi falan saymadım yani bunlar özel günde verilen paralar . Ben parasında hediyesinde de değilim de işte insan düşünmüş almış demek istiyor.

Kv olayına da benimki doğum yaptığım ertesi gün küstü bana ta ki benim ihtiyacım bitip Kendi işimi kendim yapana kadar bebek de toparladı o zman düzeldi. Geçen eşimin teyzesine bayram ziyaretine gittik onun da kızı var bebeginl oldu diyor ki hep ben gittim işte oğlan anası olacakmissin bu devirde oğlan anası misafir gibi gelip gidiyor falan dedim senin bacın da iste öyle teyze🤣🤣 haklısın diyor ki normalde aşısı tutarlar birbirlerini

Kızlar bebişlerin tırnağını New kesiyorsunuz. Oğlum bebekken tırnak makası ile kesebiliyordum ama kiziminkiler o kadar ince ki keserken etini de alıyorum 🫢🥺 hemen de uzuyor el de ağızda bu ara kendini parçalıyor link atarsanız direk alım♥️♥️♥️

E devletten başvuru nasıl yapılıyo bu doğum yardımı için? İlksan diye bi yer çıkıyo sadece. Ordan da olmuyo
Ben aile ve sosyal hizmetler bakanligini aradim bulunduğum ilin. Hangi ilcedeyseniz o ilcenin aile ve sosyal hizmetlerini arayin dedi kadin, neyse konustum. Eşiniz; sizin ve bebeginizin kimliklerini getirsin, burada başvuru formu dolduracak dediler. Ben e devletten goremedim o yüzden bizzat basvuru yapcaz.

Hiç sorun yaşamadık canım ne ateş ne huysuzluk hiç bı şey olmadı
Ay inş bizde de olmaz. Bizimki biraz aşır geçiriyo aşıları. Hepatit b de bile huzursuzlandı bütün gece. Kolunda yara vs bişey oldu mu? Doktor şişer kızarır ağrır hatta su toplar patlar hepsi normal dedi iyice gerdi beni

Kızlar bebişlerin tırnağını New kesiyorsunuz. Oğlum bebekken tırnak makası ile kesebiliyordum ama kiziminkiler o kadar ince ki keserken etini de alıyorum 🫢🥺 hemen de uzuyor el de ağızda bu ara kendini parçalıyor link atarsanız direk alım♥️♥️♥️
Törpü ile alıyorum ben canım. Pilli bebek törpüsü de olur, karton törpü de. Kesmek ne mümkün. Elini sabit tutmak bile çok zor. Eli tuttum diyelim bide ayağı var bunun 🤣

Ay inş bizde de olmaz. Bizimki biraz aşır geçiriyo aşıları. Hepatit b de bile huzursuzlandı bütün gece. Kolunda yara vs bişey oldu mu? Doktor şişer kızarır ağrır hatta su toplar patlar hepsi normal dedi iyice gerdi beni
Bizde de hiç bir sorun olmadı. Geçen hafta menenjit ilk doz vuruldu sadece o ateş yaptı. Zaten o da bir gece hafif ateşti. Hiç dert etmeyin. En kötü calpol verirsiniz (Dr tavsiyesiyle tabi) ateşlenirse hemen rahatlıyorlar ve ertesi güne birsey kalmıyor🥰

Evet en son 40 çıktığında evlerien gitmiştik 40 gezmesi deriz biz harçlık istedik vermişlerdi o ha başka da yok bayram harçlığı mi falan saymadım yani bunlar özel günde verilen paralar . Ben parasında hediyesinde de değilim de işte insan düşünmüş almış demek istiyor.

Kv olayına da benimki doğum yaptığım ertesi gün küstü bana ta ki benim ihtiyacım bitip Kendi işimi kendim yapana kadar bebek de toparladı o zman düzeldi. Geçen eşimin teyzesine bayram ziyaretine gittik onun da kızı var bebeginl oldu diyor ki hep ben gittim işte oğlan anası olacakmissin bu devirde oğlan anası misafir gibi gelip gidiyor falan dedim senin bacın da iste öyle teyze🤣🤣 haklısın diyor ki normalde aşısı tutarlar birbirlerini
Çok iyi demissin.varacagi yere varır o.Bnm kv nin de 2 oğlu var.diger oğlu için ölür.karisi 5 vakit ağzına eder ağzını bile acamaz.oyle Olcan da işte biz onu edemiozz.sadece cahillerle konuşmayı kestim.muhatab olmamak en iyisi.

Sağol canım. Yapacakları işe yanı gerçekten😂

Kızlar Bu arada yarın verem aşısı yaptırıcaz. Bana gene afakanlar bastı. Bi sorun yaşadınız mı?
Biz bugün yaptırdık gitmeden önce calpol verdim bi sıkıntı olmadı tedbir amaçlı uyumuyorum bu gece ateş falan olur diye.
Şimdiye kadar ateşi olmadı inşallah da olmaz.
Geçmiş olsun şimdiden

Canım bı kere verdiyse para onu konusur dururlar.kaynanm 2 kez ramazan bayramında 1000er lira vermişti oğluma.gorumcesinin yaninda bayramlarda para veriom demiş çıkmış.2 eltimin 2 çocuk da bnm var bu sene ,bize bin TL göndermiş 3bin de eltime bayram ikramiyesinden.esimde hangi çocuğumu seçtin anne deyince 30marttan beri aramayı kesti🤣🤣🤣

Al benden de okadar ya 🤣

Biz istanbuldaydik eşimin aklıne celdiler aynı ile tayin istettiler.tayinimiz çıktı esyalari topladık geldik ilk gün daha bnm apandisitim patladı acil ameliyata alındım ve arayan soran gelen olmadı.neyse dedim yine konuştum ama onlar oralı olmadı.bizde dayanamadik bnm memleketime tayin istedik geldik.annem rahmetli oldu gelmediler uzak die ,ben hamile kaldım kanamalı geçti gelmediler,hem oğluma baktim hem okula gittim hem evime baktım gelen olmadı.neymis doğumda gelceklermis.bu sefer de ben istemiyorum.bize gelince yuruyemiom diyen kadın eltimin iki çocuğuna bakiyr eltim çalışıyor.benm çocuklarıma bakan olmayınca ben ücretsize çıktım..ya sözün kısası eşimi de zaten tutmamislar bu memur die ,benle evlendi kaynanama tapmayinca tövbe hâşâ,beni de sevmedi.daha neler neler anlatsam kitap olur.o yüzden konuşmamak en iyisi.ogluyla konuşur eder okadar.

Bnm eşim kanka dio bana 🤣

Uff şu güzelim diyenlere sinir olurum ya.soguk geliyorlar bana,🥴

E devletten yapılıyormuş cnm.az önce bende gördüm
Boşver arkadaşım bu dünyanın üstü varsa altı da var Allah sana muhtaç etmesin daha doğrusu kimseyi kimseye muhtaç etmesin yalnızlık hele gurbette çok zor anneciğine de allahtan rahmet diliyorum mekanı cennet olsun

Kendi kendilerini ele vermişler benim annem uzakta yaşıyor ama evime kayınvalidem den çok gelmiştir doğumdan 1 ay evvel geldi bebek 2 aylık olunca da gitti Allah bin kere razı olsun bir kere de hamileyken geldi bende erkek annesiyim ama asla böyle olmam zaten kızına da aynısını yaptığı için kızı yüzüne söylüyor doğumda beni yalnız bırakışını hiç unutmuyorum diye

Ay inş bizde de olmaz. Bizimki biraz aşır geçiriyo aşıları. Hepatit b de bile huzursuzlandı bütün gece. Kolunda yara vs bişey oldu mu? Doktor şişer kızarır ağrır hatta su toplar patlar hepsi normal dedi iyice gerdi ben
5 sene önce oğlum da Ateş huysuzluk yapmıştı hatta kolu 2 seneye yakın yara gibi gezdi ama normal demişti doktorları o zaman da çok sıkıntı etmiştim ama şimdi düşünüyorum da teni çok hassas olduğu için bir de o aşı yapabiliyor bazen bu tuttuğunu da gösteriyormuş hem kızım da şimdilik bir şey yok Ateş huysuzluk da yapmadı yani her çocuk aynı değil olacak diye bir şey yok olsa da yapacak bir şey yok Sen canını sıkma

Kızlar günaydın 🌸 bebilerinizle gün içinde neler yapıyorsunuz ağlamadan duruyorlar mı? Ben sürekli bir oyalama halindeyim kucakta, anakucağında, piyanolu oyun halısında vs hep konuşup oynuyorum ağlamadan dursun diye ama durduğu da on dakika 😂 sizin bebiler nasıl?

Back
X