• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    227
Selam canim. Biz ilk 2 kani dogum yaptigim hastanede vermistik. 29 ocakta saglik ocaginda 3.yu verdik. Bir sorun varsa bir hafta icinde 312li bir numara arar demisti hemsire. Bir haftayi gecti arayan soran yok. :super: Sen nasilsin oglus nasil? Merve banli, sana cok selam soylememi iletmisti bu arada hayirli olsun diyor😊
Ay çok şükür inşaallah hiç aramazlar. E nabızla bakamıyor musun?
Biz iyiyiz de metabolik tahlillerimizi henüz yorumlatamadık. 12 Mart için randevu bulabildik. Umarım bir sorun yoktur. Doktora topuk kanında fku temiz çıktı, buna rağmen yine de bu hastalık bizde olabilir mi dedim. Evet bazen olabiliyor dedi.
Merve'ye ben de bakıp duruyorum hep banlı. Ne zaman sahalara dönüyor? Sen de çok selam söyle, teşekkür ederim 💐

Kızlar bebişlerinizin gözleri şu an ne renk?
Yeşil yada ela olucak bence şuan kahvemsi yeşil
Kızlar sezaryen sonrasında 40 çıkınca doktor kontrolüne gidiliyor mu? Bir de dikişleriniz ne durumda🤔
Bana gel genel muayene edelim dedi. Gitmeyi düşünüyorum. Dikişlerimde yok gibi kendi et rengim oldu ince bir çizgi var. Acısı yok denecek kadar az bazen hafif sızlıyor

Kızlar sizinde bebeğin kakası kokuyor mu böyle hafif ekşimsi gibi bizim oda küçük hemen sarıyor kokusu son 2 gündür kokuyu net alıyorum

Kızlar sizinde bebeğin kakası kokuyor mu böyle hafif ekşimsi gibi bizim oda küçük hemen sarıyor kokusu son 2 gündür kokuyu net alıyorum
Ah ah küçük bebek kakası özlenir mi ozlemisim valla 😂😂ilk günden beridir alıyorum kokuyu.😂😂oğlumun acayip hassasiyeti var kokulara karşı.hemn kaçıp gidio dışarı.öf anne bebek kaka yapmış çok pis kokuo die.bazen ağlar bebek kokuttu die.kendisi de kaka yaparken kimseyi yakınında tutmaz asla..Lazimliga yapıyor daha kendisi de.🥴

Ah ah küçük bebek kakası özlenir mi ozlemisim valla 😂😂ilk günden beridir alıyorum kokuyu.😂😂oğlumun acayip hassasiyeti var kokulara karşı.hemn kaçıp gidio dışarı.öf anne bebek kaka yapmış çok pis kokuo die.bazen ağlar bebek kokuttu die.kendisi de kaka yaparken kimseyi yakınında tutmaz asla..Lazimliga yapıyor daha kendisi de.🥴
İlk bebiş olduğu için acaba normal mi diye düşündüm 😅 geçen günde üstüme yaptı sağolsun 😅 o günden beri burnumdan koku gitmiyor😅

Kızlar sezaryen sonrasında 40 çıkınca doktor kontrolüne gidiliyor mu? Bir de dikişleriniz ne durumda🤔
Bnm doktorum sezeryandan 10 gun sonra cagirip bandajimi cikarmisti. Dikislerim iyi ilesiyo demişti. Iz kalmasin diye surmek icin contractubex vermisti. Bi daha 1.5 ay sonra goreyim demisti.

Gozmuayenesi de mi oluyormus acaba onu bilmiyordum
Evet canım.
Amin kuzum sağolasın🤲ailede var mı renkli göz.biz 6kardesiz hiç birimiz de anneme cekmemisiz göz renginde.hep babaya cekmisiz.ya kahve yada siyah.

Hah bizimde öyle o renk gibi sanki.ama eşim de bende renkli gözlü değiliz.bizim kızın renkli olsun die tiktokta renkli kız resimlerine bakardım öyle 😂😂bende zorladım sanki😂😂 amann sağlıklı olsunlar da hiç fark etmiyor oğlum simsiyah gözleri bnm ki gibi.belki buda kahve olur babaya çeker.ablam renkli olcak dio bakalım nasip🤗

Bnm kızın da dökülüyor bıraz bıraz .

Biz 37gunlkken gittik.erken doğduğu için mi bilmiyorum tam gelişmemiş.bidaha randevu verdi.4hafta sonra gel dedi.oda haftaya pazartesi gibi fln oluyor.randevu aldım pazartesi gidicez.bence 2 aydan önce gitme cnm.

Evet oluyor.1 yada 3 aylıkken deniyor sanırım.bizim prematüre dogdugu için tam bı aylıkken rop muanesi randevusu verdiler.gozlerine bı ilaç damlatıp yarım saat sonra bakıyorlar.bize öyle yaptılar damla yapıp yarım saat sonra çağırdılar bebeği bizden alıp karanlık odada baktılar ama bizi yanına almadılar.sizlerde rop olmaz.normal muane olur zamanında doğduğu için.
Aynen sağlıklı olsunlar da göz rengi önemli değil.
Göz randevusunu bize doğum haftasına göre verdiler.

Bnm doktorum sezeryandan 10 gun sonra cagirip bandajimi cikarmisti. Dikislerim iyi ilesiyo demişti. Iz kalmasin diye surmek icin contractubex vermisti. Bi daha 1.5 ay sonra goreyim demisti.
Banada revagin isimli krem verdi gerçekten işe yarıyor iz bile yok diyebilirim çok dikkatli bakmak lazım anlamak için

IMG_8302.webp

İlk bebiş olduğu için acaba normal mi diye düşündüm 😅 geçen günde üstüme yaptı sağolsun 😅 o günden beri burnumdan koku gitmiyor😅
Üstüne de yapar halıya da yapar yatağa da yapar alismalisin canım 😂😂bnm oğlan Yeni doğduğunda kanepenin üstünde alt açma bezini açtım orda bakıyordum. bembeyaz halıya bı sicratti mahvoldu güzelim halı.hemde iki kez yaptı.sonra dedim salonda bakmam bidaha altına.😂😂😂şimdi kızımı yatak odasında bakıyorum alt açma bezinin birazini kendime siper ediyorum😂😂

şimdi baktım Molfix hiç bı bez kalmamış.ben 3 numara baya stok yapmıştım 600tane fln.4 alacaktım ama maalesef hiç bı bedeni kalmamış. Şuan da Molfix pure soft 2 numara kullanıyorum aşırı memnunum.sleepy almıştım e bebekten sevmedim bide molfixe göre ebati baya küçük

Üstüne de yapar halıya da yapar yatağa da yapar alismalisin canım 😂😂bnm oğlan Yeni doğduğunda kanepenin üstünde alt açma bezini açtım orda bakıyordum. bembeyaz halıya bı sicratti mahvoldu güzelim halı.hemde iki kez yaptı.sonra dedim salonda bakmam bidaha altına.😂😂😂şimdi kızımı yatak odasında bakıyorum alt açma bezinin birazini kendime siper ediyorum😂😂
Cnm bilmiyorum genel olarak mi oyle ama benim kizimda öyle heryer batmazdi. Yapsa bile asagi sizardi. İslaklik olmasa yaptigini anlamazdim. Erkek gibi oyle fiskirmazdi

şimdi baktım Molfix hiç bı bez kalmamış.ben 3 numara baya stok yapmıştım 600tane fln.4 alacaktım ama maalesef hiç bı bedeni kalmamış. Şuan da Molfix pure soft 2 numara kullanıyorum aşırı memnunum.sleepy almıştım e bebekten sevmedim bide molfixe göre ebati baya küçük
Canım sürekli yenileniyor 2 gün devam edecek kontrol et

3 numara 600 adet çok değil mi ben de hiç bilmiyorum yaklaşık 300gibi oldu aldıklarımla

Back
X