- 19 Ocak 2016
- 4.856
- 4.964
- 133
Spinal normal sürecinde ilerlemiş gayet hızlı ve güzel. nedense 2 saat bekletip öyle odaya almışlar böyle yapıyoruz demişler pek izahat yapmamışlar.Son durum nedir?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Spinal normal sürecinde ilerlemiş gayet hızlı ve güzel. nedense 2 saat bekletip öyle odaya almışlar böyle yapıyoruz demişler pek izahat yapmamışlar.Son durum nedir?
Tmm cnm biz de gastrotuss baby kullanmistik. Alirken dikkat edin yetiskin surubu da var ayni markanin. İnşallah rahatlatir sizi. Biz de o surup ile rahatlamistik. Gunde ne kadar kullaniyorsunuz?Dr. fizyolojik reflü dedi Gastrotuss diye bir ilaç verdi bugün. Ama çok gerildim. Kilo alımı iyi gibi ama sınırda iyi. Psikolojik yardım alacak seviyeye geldim gerçekten. Annelik çok güzel ama çok zor.
Canım bulgur gaz yapıyor mu merak ediyorum benimde sütüm yetiyor şimdilik mama takviyesi yapmama gerek kalmıyor sarılık ta yaşamadık en fazla 9 a kadar yükseldi sonra düştü sarılığımız bulguru ve kuru soğanı deneyeceğim mutlakaValla bugün geri verdik.cunku bulgur bilavi kuru soğan ve suyu da bol içince süt fazlalaştı maşallaho yüzden kullanmak istemedim.
Takabilirsin hiç bsy olmaz. oğlumda korse de taktım eşarpla da bağladım göbek vs kalmamıştı.kizimda hastanede kalma süreci olunca takamadim bsy.eve geldim bı iki gün taktım çıkarıp attım.suan göbeğim var daha.
Kaka yapmak için ikindikca kizimda çıkarıyor.belki öyle bsydir.
Elle 50 CC çıktıysa makinayla 100 çıkarBende ekle sagdim 50 CC çıktı ama doymadı bebiş üstüne bide 30 CC mama verdik
Cnm ben ikisini de gaz yapiyir diye biliyorum ama siz bilirsinizCanım bulgur gaz yapıyor mu merak ediyorum benimde sütüm yetiyor şimdilik mama takviyesi yapmama gerek kalmıyor sarılık ta yaşamadık en fazla 9 a kadar yükseldi sonra düştü sarılığımız bulguru ve kuru soğanı deneyeceğim mutlaka![]()
Kuzum 40i çıkana kadar yemedim ben bunları.bnm yarından sonra 2 aylik olcak inşallahCanım bulgur gaz yapıyor mu merak ediyorum benimde sütüm yetiyor şimdilik mama takviyesi yapmama gerek kalmıyor sarılık ta yaşamadık en fazla 9 a kadar yükseldi sonra düştü sarılığımız bulguru ve kuru soğanı deneyeceğim mutlaka![]()
Bugün 21 günlük olduk 4,5 gün öncesine kadar her akşam ağladım saat 20/23 arası bir öküz oturuyordu icime daha yeni yeni geciyor benim esimde yanımda olmuyor cogu zaman birde ona ağlardımHer gün aynı saatlerde bana lohusa hüznü çöküyor. Bebeğim 12 günlük oldu ağlamaktan ve gelecek için endişelenmekten kendimi alıkoyamıyorum. Kocamla eski romantik günleri bir daha yaşayabilecek miyim? Mutlu olabilecek miyiz? Bebeğimizi mutlu edebilecek miyiz? Korkuyorum ve şu an onu uyutmak için emzirirken çok yalnız hissediyorum. Kimse beni anlamıyor. Eşime bugün annelik zormuş dedim, sen de başlama dediDizi izlemiştik hüzünlü bir sahne vardı ondan sonra böyle oldun diyor. Halbuki her gün aynı saatte ağlıyorum. Yalnızım galiba.
Canım merhaba biz dün tekrar kan verdik tsh degeri düşmüş belki sizinde düşmüştür topuk kanında 5 iki gün sonra 7 çıkmıştı dün 4 olmuş ilaca gerek kalmayacak cok şükürKuzum 40i çıkana kadar yemedim ben bunları.bnm yarından sonra 2 aylik olcak inşallaho yüzden yemeye başladım yenice.normalde her ikisi de gaz yapar derler.40i çıkmadan yeme istersen.
Ben de geçen gün eşimle yine öyle olacak mıyız dedim.Sonra bunu sorgulamak yerine eşime sarılıp öpüp yattım.Sonraki günler yine böyle devam ettik.Annelik tabi zor doydu mu gazı mı var bir yeri mi acıyor yetiyor muyum? Bunları zaman zaman sorguluyoruz.Günler geçtikçe daha da iyi olacağızHer gün aynı saatlerde bana lohusa hüznü çöküyor. Bebeğim 12 günlük oldu ağlamaktan ve gelecek için endişelenmekten kendimi alıkoyamıyorum. Kocamla eski romantik günleri bir daha yaşayabilecek miyim? Mutlu olabilecek miyiz? Bebeğimizi mutlu edebilecek miyiz? Korkuyorum ve şu an onu uyutmak için emzirirken çok yalnız hissediyorum. Kimse beni anlamıyor. Eşime bugün annelik zormuş dedim, sen de başlama dediDizi izlemiştik hüzünlü bir sahne vardı ondan sonra böyle oldun diyor. Halbuki her gün aynı saatte ağlıyorum. Yalnızım galiba.
Emin ol eski günlerin aklına bile gelemeyecek çünkü önünuzde de büyüyen bı bebisinizi var onunla hayat eskisinden güzel olacak. Zor evet iki bebeli hayattan bildiriyorum herkes ama herkes hele bı doğsun tek çocuklu hayatı özleyeceksin falan dedi yooo iki bebeli hayatta da güzel eğlenceli ha zor mu zor toz pembe değil ama çok güzel. Bilmiyorum ya ben bebislerimden önceki hayatıma bakınca çok boş geliyor artıkHer gün aynı saatlerde bana lohusa hüznü çöküyor. Bebeğim 12 günlük oldu ağlamaktan ve gelecek için endişelenmekten kendimi alıkoyamıyorum. Kocamla eski romantik günleri bir daha yaşayabilecek miyim? Mutlu olabilecek miyiz? Bebeğimizi mutlu edebilecek miyiz? Korkuyorum ve şu an onu uyutmak için emzirirken çok yalnız hissediyorum. Kimse beni anlamıyor. Eşime bugün annelik zormuş dedim, sen de başlama dediDizi izlemiştik hüzünlü bir sahne vardı ondan sonra böyle oldun diyor. Halbuki her gün aynı saatte ağlıyorum. Yalnızım galiba.
Çoğumuz aynı şeyleri hissediyoruz. Ben de eski günleri çok düşünüyorumHer gün aynı saatlerde bana lohusa hüznü çöküyor. Bebeğim 12 günlük oldu ağlamaktan ve gelecek için endişelenmekten kendimi alıkoyamıyorum. Kocamla eski romantik günleri bir daha yaşayabilecek miyim? Mutlu olabilecek miyiz? Bebeğimizi mutlu edebilecek miyiz? Korkuyorum ve şu an onu uyutmak için emzirirken çok yalnız hissediyorum. Kimse beni anlamıyor. Eşime bugün annelik zormuş dedim, sen de başlama dediDizi izlemiştik hüzünlü bir sahne vardı ondan sonra böyle oldun diyor. Halbuki her gün aynı saatte ağlıyorum. Yalnızım galiba.
Ay çok sevindim.insallah düşmüştür bizimde.ilac demedi bize takip dedi ve Eylül'de kontrol dedi ama ben eylüle kadar beklemem büyük ihtimal.Canım merhaba biz dün tekrar kan verdik tsh degeri düşmüş belki sizinde düşmüştür topuk kanında 5 iki gün sonra 7 çıkmıştı dün 4 olmuş ilaca gerek kalmayacak cok şükür![]()
Valla bnm şuan bebeğim maşallah diyim hiç zoru yok.ama oğlum çok arsız bı çocuk oldu ve daha az önce sinir krizi geçirtti bana.kizimin hiç değişmesin bu hali.beni hiç yormuo maşallah.oglumun bebekligi de yorucuydu şuan da öyle.cok nazlı buyudu ondan mıdır bilmem.cok aşırı yoruyor bizi.pfff napcaz bilmiyorum.bu sene okula da göndermedim.kardesine hastalık getirir die..çünkü kardeşi erken doğduğu için enfeksiyona açık Allah korusun.tek çocuklu daha basitmiş.iki çocuklu hele kıskanç bı de büyük çocuk varsa tmm artık.hamileligim bile nasıl geldi geçti bilmiyorum.ogluma hamileyken her animin fotosunu çekerdim.ama kızımda bı kaç tane anca.Emin ol eski günlerin aklına bile gelemeyecek çünkü önünuzde de büyüyen bı bebisinizi var onunla hayat eskisinden güzel olacak. Zor evet iki bebeli hayattan bildiriyorum herkes ama herkes hele bı doğsun tek çocuklu hayatı özleyeceksin falan dedi yooo iki bebeli hayatta da güzel eğlenceli ha zor mu zor toz pembe değil ama çok güzel. Bilmiyorum ya ben bebislerimden önceki hayatıma bakınca çok boş geliyor artıkben olmuşum sanırım
![]()
Bize 1 ay sonra yine kan dedi endokrin bazen yükselebiliyormus düşüp tekrarAy çok sevindim.insallah düşmüştür bizimde.ilac demedi bize takip dedi ve Eylül'de kontrol dedi ama ben eylüle kadar beklemem büyük ihtimal.
Valla bnm şuan bebeğim maşallah diyim hiç zoru yok.ama oğlum çok arsız bı çocuk oldu ve daha az önce sinir krizi geçirtti bana.kizimin hiç değişmesin bu hali.beni hiç yormuo maşallah.oglumun bebekligi de yorucuydu şuan da öyle.cok nazlı buyudu ondan mıdır bilmem.cok aşırı yoruyor bizi.pfff napcaz bilmiyorum.bu sene okula da göndermedim.kardesine hastalık getirir die..çünkü kardeşi erken doğduğu için enfeksiyona açık Allah korusun.tek çocuklu daha basitmiş.iki çocuklu hele kıskanç bı de büyük çocuk varsa tmm artık.hamileligim bile nasıl geldi geçti bilmiyorum.ogluma hamileyken her animin fotosunu çekerdim.ama kızımda bı kaç tane anca.
Cnm esinin cevabindan pek hoslanmasam da bu aile ici meseleniz ama bence inan ki cozulmesi gereken bir mesele. Esin biraz daha anlamaya calisabilir seni ve sen de biraz kendini anlatmak icin firsat olusturabilirsin zaman icinde tabi. Ama tum bu korkularin ve yalniz hissetmen lohusaligin verdigi depresyon inan hepsi geçecek cok tatli gunler bizleri bekliyor. Bebisini buyudukce daha cok seveceksin. Lütfen kendini yalniz hissetme geçecek bu günler.Her gün aynı saatlerde bana lohusa hüznü çöküyor. Bebeğim 12 günlük oldu ağlamaktan ve gelecek için endişelenmekten kendimi alıkoyamıyorum. Kocamla eski romantik günleri bir daha yaşayabilecek miyim? Mutlu olabilecek miyiz? Bebeğimizi mutlu edebilecek miyiz? Korkuyorum ve şu an onu uyutmak için emzirirken çok yalnız hissediyorum. Kimse beni anlamıyor. Eşime bugün annelik zormuş dedim, sen de başlama dediDizi izlemiştik hüzünlü bir sahne vardı ondan sonra böyle oldun diyor. Halbuki her gün aynı saatte ağlıyorum. Yalnızım galiba.
Aman bu kadin milleti de ümit vermiyor da surekli sen gununu goreceksin modunda. İnsan insana neden bunu yapar ki. Gerçekten kiziyorum yaaaa. Hicbiri de demiyor ki zor olacak ama o kadar da tatli olacak bebislerinle mutlu olacaksın. Herbirinin sevgisi ayriEmin ol eski günlerin aklına bile gelemeyecek çünkü önünuzde de büyüyen bı bebisinizi var onunla hayat eskisinden güzel olacak. Zor evet iki bebeli hayattan bildiriyorum herkes ama herkes hele bı doğsun tek çocuklu hayatı özleyeceksin falan dedi yooo iki bebeli hayatta da güzel eğlenceli ha zor mu zor toz pembe değil ama çok güzel. Bilmiyorum ya ben bebislerimden önceki hayatıma bakınca çok boş geliyor artıkben olmuşum sanırım
![]()
Ay canimcim senin de bebisin erken dogdu bunun sıkıntısını yasadin tabiki. Ama simdi iki aylik olmak uzeresin ve bebisin kilo da almistir tatlis tatlis pamuk gibidir maşallah. Agu gugu konusuyordur da. Bizimkiler daha gozunu zor açıyorAy çok sevindim.insallah düşmüştür bizimde.ilac demedi bize takip dedi ve Eylül'de kontrol dedi ama ben eylüle kadar beklemem büyük ihtimal.
Valla bnm şuan bebeğim maşallah diyim hiç zoru yok.ama oğlum çok arsız bı çocuk oldu ve daha az önce sinir krizi geçirtti bana.kizimin hiç değişmesin bu hali.beni hiç yormuo maşallah.oglumun bebekligi de yorucuydu şuan da öyle.cok nazlı buyudu ondan mıdır bilmem.cok aşırı yoruyor bizi.pfff napcaz bilmiyorum.bu sene okula da göndermedim.kardesine hastalık getirir die..çünkü kardeşi erken doğduğu için enfeksiyona açık Allah korusun.tek çocuklu daha basitmiş.iki çocuklu hele kıskanç bı de büyük çocuk varsa tmm artık.hamileligim bile nasıl geldi geçti bilmiyorum.ogluma hamileyken her animin fotosunu çekerdim.ama kızımda bı kaç tane anca.
Kizlar yorumlarinizi bekliyorumSezeryan olan bacılarım bi sorum var sizeSütünuz dogumdan 12 gun sonra ne durumdaydi? Tek seferde 20 dk saginca mesela kac ml cikiyo? Benim sütüm az heralde ya cocuk mama takviyesiz asla doymuyo.
Bnm kız .erkek kız değişir mi acaba bilemedim.Bize 1 ay sonra yine kan dedi endokrin bazen yükselebiliyormus düşüp tekrar
Oğlan cocukları mı böyle acaba kızı büyük olanlar aynı şeyleri yaşıyorlar mı merak ediyorum![]()
Aynen cnm sıkıntısı oldu biraz.anca daha 3900olduk.agulamasi yok henüz daha gülmüyor bile.acaba erken doğunca anca mi olcak bilmiyorum ki.oglumda hangi aylarda gülmeye başladı hiç hatırlamıyorum.Cnm esinin cevabindan pek hoslanmasam da bu aile ici meseleniz ama bence inan ki cozulmesi gereken bir mesele. Esin biraz daha anlamaya calisabilir seni ve sen de biraz kendini anlatmak icin firsat olusturabilirsin zaman icinde tabi. Ama tum bu korkularin ve yalniz hissetmen lohusaligin verdigi depresyon inan hepsi geçecek cok tatli gunler bizleri bekliyor. Bebisini buyudukce daha cok seveceksin. Lütfen kendini yalniz hissetme geçecek bu günler.
Aman bu kadin milleti de ümit vermiyor da surekli sen gununu goreceksin modunda. İnsan insana neden bunu yapar ki. Gerçekten kiziyorum yaaaa. Hicbiri de demiyor ki zor olacak ama o kadar da tatli olacak bebislerinle mutlu olacaksın. Herbirinin sevgisi ayricok iyi demissin moralini bozmaya calisanlara tebrik ediyorum seni hemcimsim
Ay canimcim senin de bebisin erken dogdu bunun sıkıntısını yasadin tabiki. Ama simdi iki aylik olmak uzeresin ve bebisin kilo da almistir tatlis tatlis pamuk gibidir maşallah. Agu gugu konusuyordur da. Bizimkiler daha gozunu zor açıyor![]()
Ben 12 gün sonra hiç sagmadim sanırım.bi hafta 10gun içinde sagmistim çünkü hastanedeydi.90 ile 120 arası vardı sütum.ama sonra sonra azaldı mama takviyesi yaptik günde bı defa.sonra sagdigim sütler vardı kızım hastanedyken onlardan verdim .40i çıkınca da bulgur pilavı kuru soğan gibi süt yapan şeyler yemeye başladım.ayrica bol bol su içmeye calisiyorum.ha her akşam kuru incir yiyorum arasına ceviz koyarak.suan yetiyor şükür elhamdülillahKizlar yorumlarinizi bekliyorum![]()
12 gün sonra iyi gibiydi ama sağımı azaltmıştım.Normalde sağım yapıp saklıyordum.Bu ara biraz azaldı gibi geliyor az su içtim etkili olabilirKizlar yorumlarinizi bekliyorum![]()