• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    227
Ahh canım ya aynen anlattığın gibi oluyor bende bazen akşam yiyebiliyorum abartıyorsun diyorlar herkes çocuk doktoru kesildi başımıza 😅 çok dertliyim kb 🚬 gece kalktım mesela 4 te mamayı verdim üstüne emzirdim sonra sağım yapayım sütüm artsın dedim gazıyla uğraştım saat 6 ya geldi 7 de uyudum yedirip yatırmadım amacım çocuğun doyması şimdide çocuk mamadan sonra 2 saat fazla uyudu diye kavga ediyoruz inşallah boşanmadan atlatabilirim bu dönemi 😂 🥲
Bir kaç saat uyuyunca süt dolduğunu gerçekten hissediyorsun canım

Bebeğim 45 günlük oldu ama ben hala emzirme işini çözemedim 😢 göğüslerim yara ve hala iyileşmedi bebeğime de kavrama işini öğretemedim hala üst dudağı dışa bakmıyor. beşik pozisyonunda emziriyorum diğer poziyonları yapamadım. Bebeğim de sürekli ağzına alıp alıp bırakıyor ve ne yapacağımı bilmiyorum aetık. Emzirme danışmanıyla görüştüm başka pozisyon denedik ama onları da yapamadım

Canım pamukcuk olduğuna emin misin bizimkide baya beyazdı doktora gittiğimizde pamukçuk değil mama dedi bize karbonatlı suyla silince geçiyor biraz gene oluyor tabi obeyazlik
Biz mama kullanmıyoruz canım belki sütte yapıyordur 2 gündür siliyorum ama çok geçmedi annem pamukçuk bu diyo bakalım yarın doktor ne diyecek

Kızlar bu gece uykusunu bi çözemedim ben ya. Akşam 9-10 gibi uyuyo. 45 dk 1 saat belki. Sonra 11 gibi mamasını veriyorum. Şam şeytanı gibi oturuyo bizimki. Uyutmaya çalışınca sinirleniyor. Oturup laf dinleyecek illa😂 gece 1.30-2 gibi yediriyorum o zaman 5-6 ya kadar uyuyo. Kalkıyo emziriyorum biraz belki 1 -2 saat daha uyuyor. Bazen o da yok. Gündüz de çok uyumaz. Baya uyku sevmiyo galiba. Hiç anasına çekmemiş😂 siz gece uykularını nasıl yapıyorsunuz

Bebeğim 45 günlük oldu ama ben hala emzirme işini çözemedim 😢 göğüslerim yara ve hala iyileşmedi bebeğime de kavrama işini öğretemedim hala üst dudağı dışa bakmıyor. beşik pozisyonunda emziriyorum diğer poziyonları yapamadım. Bebeğim de sürekli ağzına alıp alıp bırakıyor ve ne yapacağımı bilmiyorum aetık. Emzirme danışmanıyla görüştüm başka pozisyon denedik ama onları da yapamadım
Bizde 2 ayligiZ canım bende nasıl rahat edersem öyle veriyorum memeyi ağzını kocaman açarsa bazen bı anda sokuyorum büyükçe alsin diye canım ben uçlardan çok çektim valla hala tam iyileşmesi baya bı gümüş kapak taktım baktım o iyileşme yapmıyor ama rahatlatmisti sonra kalkana geçtim bunla daha rahatım bı dene istersen uçları temas etmediği için rahat oluyor

Back
X