Popüler Konu 2025 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    174
Merhaba, uçuk için doktorunuz herhangi bir krem vs önermiş miydi? Benim de dudağımda iki farklı yerde birden çıktı ve dudağım kocaman oldu, çok da acıyor ve ne yapacağımı bilmiyorum. Normalde antiviral kremlerden kullanırdım ama şimdi bebeği riske atacak birsey yapmak istemiyorum.

Geçmiş olsun Eğer lansinoh göğüs ucu kremini aldıysanız onu sürebilirsiniz çok iyi geliyor

Kızlar H&M den dün bi kaç parça aldık 3 al 2 öde den şu alt pijamalar paçasından uzuyor en az 1 ay daha fazla götürür gibi zıbınlarda alttan büyüyor fitilli kumaşları çok güzel eksikleri olan varsa

Eklentiler

• IMG_9761.jpeg
    199,7 KB · Görüntüleme: 70
Arkadaşlar geçen sepete bı kaç bsy ekledim içinde Philips avent emzikte vardı. Kasım indiriminde alayım die. 242tl bsydi.az önce baktım 380tl olmuş sepetimdeki emzik fiyatı.bindirimden indirim olacak yine anlaşılan.

Bncede biraz öylr olcak gibi geliyor elektrkli aletleri duş setlerini bnde kasıma bırakmıştım ama çok fark etmicek gibi sanki

Bana dr’um antiviral kremleri öneriyoruz bi sakıncası yok kullanabilirsin dedi hatta Asiviral önerdi ama ben kullanmadım, çünkü kullandığım zaman evet söndürüyor ama fena kurutuyor yâra yapıyor iyileşme süreci uzuyor , hoş şu an da kabuk tutmuş durumda ama daha önceden de çok uçuk çıkardığım için tecrübelendim biraz. Sizede geçmiş olsun tamamen iyileşmesi 2 haftayı buluyor maalesef

gecen hepsiburada da indirimdeydi 180 küsür amazonda da ondan önce indirime girdi bence yine düşer görürsem size haber veririm

Şükürler olsun inşallah hep böyle güzel haberler alalım . Rabbim güç versin bebişimize

Kızlar göğüs pompası konuşulmuş muydu bir tane yeter mi elektrikli mi almalı
Bebegi birine bırakma ya da biberonda süt verme gibi düşünceniz varsa elektrikli alın bence yoksa bebeğe ve sütünüze bağlı kimi ihtiyac duymuyor kimi bebek emmiyor sağmak zorunda kalıyorsunuz kimisi mastit oluyor sağmak zorunda kalıyor

Ben hm de olan indirimleri hiç göremiyorum neden acaba 3 al 2 ödeyi de göremedim . Aslımda uygulaması da var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…