Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ikinci cesaretti de üçüncü sürpriz oldu. kardeş candır hadi cesaretmaşallah diyorum o müthiş cesaretinden arzu ediyorum
İlk buraya yazıcam Allah bağışlasın hepsini canımikinci cesaretti de üçüncü sürpriz oldu. kardeş candır hadi cesaret
Ben de ikinciye hamileyim
11. haftadayım mide bulantılarım coşmuş bi halde,çok keyifli zamanlar geçirmiyorum
2019 mart annelerindeyim,pek muhabbetlere katılamıyorum ekrana bakınca bile içim fena oluyor,midem neye tepki vereceğini şaşırmış durumda
ikinciye hamile kalmayan varsa bi zahmet ekşınlara başlasın,madem ben de hamile kaldım hepinizin rahatı bozulacak uleyn
okuyanlara sevgiler selamlar
Ben senin hamilelik haberini görmüştüm burdan hatta gaza gelmiştim.. Üzüldüm kayıplarına güzel arkadasım Allah kucağına almayı nasip etsin inş,herşeyde vardır bi hayır. Strese sokma sakın kendini.Burçak hayırlı olsun çok sevindim Allah kucağına almayı nasip etsin. benim bebeğimin 10 haftalık kalbi durduğu için mayıs ayında kürtaj oldum maalesef 2 ay aradan sonra yine hamile kaldım, 2019 nisan annesi olucam derken kalbi durdu ve yeniden kürtaj oldum. 2 hafta geçti aradan Rabbim sağlıkla bir evlat sahibi olmamı nasip etsin inşALLAH. hepinizi öpüyorum bebiklerinizi de ısırıyorum
Ahh ahh neler paylastik bu grupta simdi bakiyorumda yıllar geçmiş herkez dağılmış...
Kızlar merhaba, ben de buranın eskilerindenim. Ancak eski uyeligimi iptal etttigim icin baska bir nichle uye oldum :). Sizlerle çok fazla şey paylaştık. Zaman zaman hep aklıma gelirsiniz. Çocuklar altı yaşında oldu. Eminim hayatımızda birçok şey değişmiştir.
Şimdi temmuzda ikinci bebegimi kucagima alicam Allah nasip ederse
Bulantı ve kusmalarim yüzünden hayattan bezmiş durumdayım. Hiç bebek heyecanım yok. Ilkinde de bu konuda büyük Skntlarim olmuştu sizlerle çok paylaşmıştım
Umarım herkes çok iyidir. Sevgiler :)
Gözünaydın çok sevindim.
Allah nasip ederse ben de hamileyim. İnşAllah sağ Salim kucağımıza alırız. Dün oğlumun Doğum günüydü 6. Yıl geçmiş. Allah evlatlarımıza sağlıklı hayırlı uzuuun ömürler versin. Hepiniz öpüyorum
Sevgili Burçak Her zaman yaz bekliyorum bebeğin hayırlı olsun. Sağlıklı sıhhatli uzun yıllarınız olsun.Tutkucanım :) ben seni düşünüyordum sık sık ,özelden yazmaya da çekiniyordum ,çok sevindim Allah kucağına almayı nasip etsin inşş :))
Sevgili Burçak Her zaman yaz bekliyorum bebeğin hayırlı olsun. Sağlıklı sıhhatli uzun yıllarınız olsun.
Amin çok teşekkürler, 8 haftam kaldı hayırlısıyla bir oğlum daha olacak
Merhaba
Birden aklima geldi eskiler ilk hamileligimde yoldas olanlarimi merak ettim bu gunlerde 7 yasina gitiyorlar yavrular benimki pazar 7 oldu. İns herkes iyidir benim 3 oldu yavru sayisio zAmanlar ilkinin hayalini bile kuramazken Rabbim iki emanet daha nasip etti