Mağazada var galiba uygulamadan bende hiç göremiyorumBen hm de olan indirimleri hiç göremiyorum neden acaba 3 al 2 ödeyi de göremedim . Aslımda uygulaması da var
Iyi gunlerde giysin bebiş. Bunlari kac beden aldiniz?Kızlar H&M den dün bi kaç parça aldık 3 al 2 öde den şu alt pijamalar paçasından uzuyor en az 1 ay daha fazla götürür gibi zıbınlarda alttan büyüyor fitilli kumaşları çok güzel eksikleri olan varsa
Evet mağazada var sadece , bende bir kaç parça bir şey almıştımMağazada var galiba uygulamadan bende hiç göremiyorum
Valla emzikte öyle bı fark olunca dikkatimi çekti.Demee bir sürü alacağım şey var boşuna beklediysem çok üzüleceğim
Sağol cnm tşk ederim.0_6ay bakıyorum canım görürsen eğer.oglumda emzik vermedim kızımda vermeyi düşünüyorum 0-6ay uygun olur heraldegecen hepsiburada da indirimdeydi 180 küsür amazonda da ondan önce indirime girdi bence yine düşer görürsem size haber veririm
Bu hm bin bazı urunlerinde elastan %5 pamuk 95 diyor öyle olunca aliyomusun canımEvet mağazada var sadece , bende bir kaç parça bir şey almıştım
Evet alıyorum , elastan kol ucu , bel , yaka gibi esnemesi gereken yerlerde kullanılır. Sorun yok yani.Bu hm bin bazı urunlerinde elastan %5 pamuk 95 diyor öyle olunca aliyomusun canım
Öylemi çok sağol kuzum ben de pamuk olcak diye saapiyormEvet alıyorum , elastan kol ucu , bel , yaka gibi esnemesi gereken yerlerde kullanılır. Sorun yok yani.
Bu arada hepsiburada yarın efsane indirimler başlıyormuş favori yaptığınız bişey varmı acabaEvet alıyorum , elastan kol ucu , bel , yaka gibi esnemesi gereken yerlerde kullanılır. Sorun yok yani.
Yok yok %10 a kadar elastan koyabilirler normal. Genelde %4, 5 ve ya 6 olur.Öylemi çok sağol kuzum ben de pamuk olcak diye saapiyorm
Ben owli uyku gurusu ve owlinin korsesini alacağım onun dışında eksiğimiz kalmadı bizimBu arada hepsiburada yarın efsane indirimler başlıyormuş favori yaptığınız bişey varmı acaba
30mm dicektimKızlar geçen kasılma oldu doktor yatış verdi demiştim ya. Rahim ağzı 3mm demişti. Şimdi kontrole geldim 25 mm olmuş, heyet raporu vericem çalışma evde yat dedidaha 27+5 im böyle olup normal haftasında doğum yapanlar var mı, çok endişelendim
İndirimli bişey görürsen gene burdan haber verirmisin canım isimize yarar belkiYok yok %10 a kadar elastan koyabilirler normal. Genelde %4, 5 ve ya 6 olur.
Ben owli uyku gurusu ve owlinin korsesini alacağım onun dışında eksiğimiz kalmadı bizimama bakacağım gerçekten indirimde bir şeyler görürsem alırım
Teşekkür ederizIyi gunlerde giysin bebiş. Bunlari kac beden aldiniz?
Maşallah çok sevindimToparlıyorum canım biraz biraz. Oğlum iyi çok şükür ama ciğerlerinin daha gelişmesi lazım. Doktorumuz çok iyi. Sürekli başındalar. Ama bizim yaramaz orada bir boşluk bulmuş entübesini çıkartmış anında müdehale edildiği için sorunsuz atlattı ama artık Adana dürüm gibi sarılarak ödüyor bedelini
Tabii kiİndirimli bişey görürsen gene burdan haber verirmisin canım isimize yarar belkiteşekürler
Kız sen tecrübelisin , dur korkma sakinSelam kizlar nasilsiniz benim dogum da 12 ocakta olcak erken gelmek istemez ise kızım2.5 ay var tam ufaktan korku sardi
AnladımMağazada var galiba uygulamadan bende hiç göremiyorum
Benimde aynı şekilde buraya gelmemisler nedenseAnladımbulunduğum şehirde mağazası yok malesef . Gerçekten uygulamada hiç indirim görmedim
Selam kizlar nasilsiniz benim dogum da 12 ocakta olcak erken gelmek istemez ise kızım2.5 ay var tam ufaktan korku sardi