- 3 Nisan 2011
- 317
- 13
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yuuk öyle bişeyFulya inanmıyorum ikincileri bile doğurmus buyutmussunuz vave gerçekmi üçüncü kızlar tebrik ederim
Dut veya keciboynuzu pekmezi cok guzel istah aciyor. Balik yagi iceren suruplar da istah aciyor. Allah kolaylik versinBayanlar 1 yasindaki kizim cok istahsiz ne meme emiyo ne yemek yiyo .siz bebeklerinize istahi acilsin diye neler yapiyosunuz.balik yagi markasi onerileriniz olur ,takviye edici vitamin gibi onerileriniz olur veya bitkisel istah acan evde hazirlayacagim neler olabilr.lutfen fikirlerinize cok ihtiyacim var
Aman da benim kuzucummmm taze annemmmmmm !!! Şimdi eski doktorumla ilgili bir şeylere bakarken benim de aklıma düştü, bir deneyeyim dedim bakalım girebiliyor muyum foruma aylar yıllar sonra :))) Valla oldu! Ama mesaj yazmayı unutmuşum sanki :))) Eskilerden kimse varsa öpüyorum herkesi sevgiler....Yasa cidden neden ayrıldık biz..Aklına gelip yıllar sonra benim gibi bakanlara selam eder gözlerinden öperim..Neyseki şifremi unutmamışım..Nicklerin kim olduğunu unuttum profil fotolarına değişmiş zaten..4 yıl geçmiş ama 14 yıl gibi
maşallah diyorum o müthiş cesaretinden arzu ediyorumgrubun ilk üyelerindenim ama uzun zaman oldu yazmayalı doğuma yakında çok girememiştim. ben 3.yü doğurdum 2013 ocak 2015 nisan 2017 haziran doğumlu üç kızım oldu