Evet ozellikle tatli turu brsey yedigimde muhakkak cikartiyorumSizin de devam ediyor dimi bulantılar? İnanın psikolojik olarak çöktüm. Doktor diyor ki geçmesi lazımdı neden geçmedi. O öyle diyince düşünüyorum ki herhalde psikolojik olarak bu haldeyim. Daha cok endişe ediyorum.
Ya crocslar güzel var hatta evde ama öyle her şeyin altına olmuyor tabiBenim bez ayakkabım var bı tek onla rahat ediyorum hava soğuk terlikte giyemiyorum gross giyerim diyosan onu kapalı o olabilir
Ya çok gıcık bir durum bu ayakların şişmesi olayı. Hangisinden almıştın link atar mısın ?Ben de aynı sekildeyimsadece bir tane spor ayakkabım oluyor onu giyiyorum sürekli. Rahat olur diye ugg terliklerden aldım ama ayağım girmedi bile icine iade ettim
Ya crocslar rahat ama plastik ya bana tuvalet terliği gibi geliyorBnm de şişiyor. Önü kapalı gross terlik giyiyorum çok rahat.ogluma hamileyken büyük no spor ayakkabı almıştım doğumdan sonra giymedim bidaha kışın da onu giyerim.
Onlar desin ya da demesin sen nas Felak oku yine de. Maalesef bu nazar olayı batıl inanç değil, hakikat. Ben de ciddi korkuyorum.Ya bazi insanların gözü hiç iyi değil.bugun kardeşime ayakkabı almaya bı mağazaya girdik.ordaki satıcı kız doğum yakın heralde dedi.bende nazar değer die 1ay kaldı dedim.ayy nasıl dayancan 1ay ,ikiz fln değil dimi dio.ay maşallah deyin dedim.demedi bile.nasil sinir oldum..dedim kız bebek olunca biraz çok dagildim , bide üstümdeki çok aşırı bol ondan böyle görünüyor dedim ama bı maşallah alamadım.
Üzerinde granül şase yazıyor ve suya karıştırarak için diyor.Şase mi yazıyor üstünde granül mü? Benimkinde direkt ağza dökün ve su içmeyin yazıyor ambalajda
Ben de aynı sekildeyimKızlar ya benim ayaklarım çok şişiyor , kışın dışarda giyebileceğim terlik alayım diyorum. Var mı önerisi olan ? Zaten çok dışarı çıkmıyorum haftada bir yürüyüş bir de doktor kontrolleri. Ama dün kontrole gitmiştik oradan da fotoğraf çekimine gittik ayaklarım davul gibi oldu ve her zaman giydiğim ayakkabı ayağımı vurdu
Ben 2 sene önce almıştım. NB 530 kıs için çok uygun değil ama şimdilik idare ediyor onun yapısı falan çok iyi hiç sıkmiyor. Geri kalan bilindik diğer markaların hepsi ayağımı sıkıyor.Ya çok gıcık bir durum bu ayakların şişmesi olayı. Hangisinden almıştın link atar mısın ?
Magnezyum sitrat canım. Kullandığım ilaç magnezyum diasporal granül saşeMagnezyum oksit mi kullanıyorsun sitrat mı? Oksit hiçbir işe yaramadı bende. Bu magnorm, magosit falan. Evet su da önemli ama benimkini en çok hareket tetikliyor.
Nöbetten 6. Ayda muaf oluyoruz nöbet tutmuyorum canımAyy aşırı zor olur öyle in çık.senin baya zormuş.bazi okullarda asansör oluuyor sizin okulda yok mu.ay nöbette fln baya zor olur.hele bahçe nobetlerinde.bilmiyorum senin nöbetin var mı da
Ben 12 1 gibi kahvaltı yapıyorum.ogleden sonra içiyorum.gunde bı tane.suda eriyen bı ilac.magnorm.
Tamamen geçirmiyor zaten ama bayağı rahatlatıyor. Yine de mesela ben hareket ettikçe, tuvalete her gittiğimde kasılıp kalıyor. Çok korktum ilk başlarda ama açılma yapmadığı için rahatladım. Araştırınca da bunun normal olduğunu gördüm. Şimdi çok umursamıyorum açıkcası. Kasılmalar geldiğinde uzanıyorum. Uzanmama rağmen gelip duruyorsa dakika tutuyorum. Düzenli değilse yine umursamıyorum. Geçiyor zaten sonra.Magnezyum sitrat canım. Kullandığım ilaç magnezyum diasporal granül saşe
Taşlı olanları güzel duruyor.ben her yere giyiyorum taşlı bı kaç rengini aldım...düşünsene okula bile onlarla gidiyorumYa crocslar güzel var hatta evde ama öyle her şeyin altına olmuyor tabitrendyolda şunu buldum aldım şimdi gelsin bakalım
Roy Jones Kadın Mantar Taban Keçeli Konfor Modeli Kışlık Önü Kapalı Keçe Modeli Sabo Günlük Rahat Ev Terliği Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Roy Jones Kadın Mantar Taban Keçeli Konfor Modeli Kışlık Önü Kapalı Keçe Modeli Sabo Günlük Rahat Ev Terliği yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Ya çok gıcık bir durum bu ayakların şişmesi olayı. Hangisinden almıştın link atar mısın ?
Ya crocslar rahat ama plastik ya bana tuvalet terliği gibi geliyorbende de var ama markete falan giderken giyiyorum
Bende öyle korkarım valla.Onlar desin ya da demesin sen nas Felak oku yine de. Maalesef bu nazar olayı batıl inanç değil, hakikat. Ben de ciddi korkuyorum.
Toparlıyorum canım biraz biraz. Oğlum iyi çok şükür ama ciğerlerinin daha gelişmesi lazım. Doktorumuz çok iyi. Sürekli başındalar. Ama bizim yaramaz orada bir boşluk bulmuş entübesini çıkartmış anında müdehale edildiği için sorunsuz atlattı ama artık Adana dürüm gibi sarılarak ödüyor bedeliniKivirbas95 nasılsınız? Bebis nasıl oldu var mı bir gelişme?
Çok şükür. Gerçek bir mucize bebek. Masaallah Allah esirgesin. Türkiye Neonatal tarihine geçebilir. Ben deli gibi prematüre araştırmaları yapıyorum. 23. haftada hayata tutunan sadece bir bebek vardı. Ömer ikinci olduToparlıyorum canım biraz biraz. Oğlum iyi çok şükür ama ciğerlerinin daha gelişmesi lazım. Doktorumuz çok iyi. Sürekli başındalar. Ama bizim yaramaz orada bir boşluk bulmuş entübesini çıkartmış anında müdehale edildiği için sorunsuz atlattı ama artık Adana dürüm gibi sarılarak ödüyor bedelini
Ya maşallah. Süreç uzun ve zorlu ama Allah in izniyle sağ salim çıkacak hastaneden.Toparlıyorum canım biraz biraz. Oğlum iyi çok şükür ama ciğerlerinin daha gelişmesi lazım. Doktorumuz çok iyi. Sürekli başındalar. Ama bizim yaramaz orada bir boşluk bulmuş entübesini çıkartmış anında müdehale edildiği için sorunsuz atlattı ama artık Adana dürüm gibi sarılarak ödüyor bedelini
Bizde Tuna ismine karar verdik.Kızlar , isimlere kesin karar verenler bana yazarsa listeye ekleyeyim
Ya böyle kısaltma olayını söyleyince mantıklı geldi ama iki isim de zor oluyor gerçekten.Bizde Tuna ismine karar verdik.
Aras Tuna ismini de düşünüyoruz, soyadımızla birlikte kısaltması ATA oluyor.
Bir tarafımızda tek isim olsun zorlanmasın diyor bakalım.
Oyyy maşallahKızlar merhaba dün kontrolümüz vardı doğum tarihi için konuştuk benim son reglim 21 nisan 37+3 yapıyor şuan. Ama doktorum hep 1 hafta önde söylüyordu düne kadar. O sadece gelişimi içinmiş. Çalışabilir raporu regli tarihimize göre veriliyormuş.Benim ilk doğumdan sezeryan bunun tarihini de regli tarihine göre hesapladı 15 ocak olabilir gibi dedi. 37+3 üm yani artık :) oğluşum 39 cm 1.250 kg
Evet sezeryan tarihimi regli tarihime göre verdi 39 u biraz geçiyor 15 ocak.Oyyy maşallah27+3 oldu değil mi
sezeryan olunca mı 15 Ocak olabilir dedi ?
Tamam canım teşekkür ederim içimi rahatlattın birazTamamen geçirmiyor zaten ama bayağı rahatlatıyor. Yine de mesela ben hareket ettikçe, tuvalete her gittiğimde kasılıp kalıyor. Çok korktum ilk başlarda ama açılma yapmadığı için rahatladım. Araştırınca da bunun normal olduğunu gördüm. Şimdi çok umursamıyorum açıkcası. Kasılmalar geldiğinde uzanıyorum. Uzanmama rağmen gelip duruyorsa dakika tutuyorum. Düzenli değilse yine umursamıyorum. Geçiyor zaten sonra.