Popüler Konu 2025 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    174
Evet ozellikle tatli turu brsey yedigimde muhakkak cikartiyorum

Benim bez ayakkabım var bı tek onla rahat ediyorum hava soğuk terlikte giyemiyorum gross giyerim diyosan onu kapalı o olabilir
Ya crocslar güzel var hatta evde ama öyle her şeyin altına olmuyor tabi trendyolda şunu buldum aldım şimdi gelsin bakalım
Ben de aynı sekildeyim sadece bir tane spor ayakkabım oluyor onu giyiyorum sürekli. Rahat olur diye ugg terliklerden aldım ama ayağım girmedi bile icine iade ettim
Ya çok gıcık bir durum bu ayakların şişmesi olayı. Hangisinden almıştın link atar mısın ?
Bnm de şişiyor. Önü kapalı gross terlik giyiyorum çok rahat.ogluma hamileyken büyük no spor ayakkabı almıştım doğumdan sonra giymedim bidaha kışın da onu giyerim.
Ya crocslar rahat ama plastik ya bana tuvalet terliği gibi geliyor bende de var ama markete falan giderken giyiyorum

Onlar desin ya da demesin sen nas Felak oku yine de. Maalesef bu nazar olayı batıl inanç değil, hakikat. Ben de ciddi korkuyorum.

Şase mi yazıyor üstünde granül mü? Benimkinde direkt ağza dökün ve su içmeyin yazıyor ambalajda
Üzerinde granül şase yazıyor ve suya karıştırarak için diyor.
Ben de aynı sekildeyim sadece bir tane spor ayakkabım oluyor onu giyiyorum sürekli. Rahat olur diye ugg terliklerden aldım ama ayağım girmedi bile icine iade ettim kışlık birsey bulmak zor olacak gibi.

Aynı şeyi tekrar göndermeyi nasıl becerdim anladım önceki sayfaya verdiğim yanıt tekrarlamış dikkate almayınız

Ya çok gıcık bir durum bu ayakların şişmesi olayı. Hangisinden almıştın link atar mısın ?
Ben 2 sene önce almıştım. NB 530 kıs için çok uygun değil ama şimdilik idare ediyor onun yapısı falan çok iyi hiç sıkmiyor. Geri kalan bilindik diğer markaların hepsi ayağımı sıkıyor.

Nöbetten 6. Ayda muaf oluyoruz nöbet tutmuyorum canım

Magnezyum sitrat canım. Kullandığım ilaç magnezyum diasporal granül saşe
Tamamen geçirmiyor zaten ama bayağı rahatlatıyor. Yine de mesela ben hareket ettikçe, tuvalete her gittiğimde kasılıp kalıyor. Çok korktum ilk başlarda ama açılma yapmadığı için rahatladım. Araştırınca da bunun normal olduğunu gördüm. Şimdi çok umursamıyorum açıkcası. Kasılmalar geldiğinde uzanıyorum. Uzanmama rağmen gelip duruyorsa dakika tutuyorum. Düzenli değilse yine umursamıyorum. Geçiyor zaten sonra.

Taşlı olanları güzel duruyor.ben her yere giyiyorum taşlı bı kaç rengini aldım...düşünsene okula bile onlarla gidiyorumiice soğuklarda oğlum zamanı alıp giydiğim spor var onu giyerim.
Onlar desin ya da demesin sen nas Felak oku yine de. Maalesef bu nazar olayı batıl inanç değil, hakikat. Ben de ciddi korkuyorum.
Bende öyle korkarım valla.

Kivirbas95 nasılsınız? Bebis nasıl oldu var mı bir gelişme?
Toparlıyorum canım biraz biraz. Oğlum iyi çok şükür ama ciğerlerinin daha gelişmesi lazım. Doktorumuz çok iyi. Sürekli başındalar. Ama bizim yaramaz orada bir boşluk bulmuş entübesini çıkartmış anında müdehale edildiği için sorunsuz atlattı ama artık Adana dürüm gibi sarılarak ödüyor bedelini

Çok şükür. Gerçek bir mucize bebek. Masaallah Allah esirgesin. Türkiye Neonatal tarihine geçebilir. Ben deli gibi prematüre araştırmaları yapıyorum. 23. haftada hayata tutunan sadece bir bebek vardı. Ömer ikinci oldu

Ya maşallah. Süreç uzun ve zorlu ama Allah in izniyle sağ salim çıkacak hastaneden.

Bizde Tuna ismine karar verdik.

Aras Tuna ismini de düşünüyoruz, soyadımızla birlikte kısaltması ATA oluyor.
Bir tarafımızda tek isim olsun zorlanmasın diyor bakalım.
Ya böyle kısaltma olayını söyleyince mantıklı geldi ama iki isim de zor oluyor gerçekten.
Tuna çok güzel bir isim ben şimdilik tuna yazdım listemize bi değişiklik olursa güncelleriz

Kızlar merhaba dün kontrolümüz vardı doğum tarihi için konuştuk benim son reglim 21 nisan 37+3 yapıyor şuan. Ama doktorum hep 1 hafta önde söylüyordu düne kadar. O sadece gelişimi içinmiş. Çalışabilir raporu regli tarihimize göre veriliyormuş.Benim ilk doğumdan sezeryan bunun tarihini de regli tarihine göre hesapladı 15 ocak olabilir gibi dedi. 37+3 üm yani artık :) oğluşum 39 cm 1.250 kg

Oyyy maşallah 27+3 oldu değil mi
sezeryan olunca mı 15 Ocak olabilir dedi ?

Oyyy maşallah 27+3 oldu değil mi
sezeryan olunca mı 15 Ocak olabilir dedi ?
Evet sezeryan tarihimi regli tarihime göre verdi 39 u biraz geçiyor 15 ocak.
Durur mu bilmem kızımda 38+1 de suyum gelmişti :)
Birde ben bütün gün oturuyorum iş yerinde masa başı işim, bacak bacak üstüne bile atamıyorum öyle aşağıda hissediyorum. Evet baş aşağıda ama açılman ya da rahim uzunluğunda sorun yok bebiş orayı sevmiş yer yapmış normal bu aşağıda taşıyorum diye düşünme dedi. Bunu yaşayan arkadaşlarda vardı rahat olsunlar diye yazmak istedim.

Tamam canım teşekkür ederim içimi rahatlattın biraz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…