- 27 Kasım 2018
- 3.237
- 3.374
Cnm beden seçince burda kullandığımiz bedenler sıralanıyor.mesela 80B 75D vs oluyor ya öyle.ona göre aldım.bunlarda iade fln nasıl oluyor kiİyi yapmışsın sanal kart ile almakla , benimki de 700K bi çalınsa bilgiler sonu fena
Aldıkların çok güzel görünüyor bakalım inşallah güzel gelirler , fiyat bayaaaa iyi. Sadece sütyenden emin olamadım. Asian yazıyor ya beden kısmında. Asyalılar çok minik oluyor normalde bakalım nasıl gelecek
Makat geliş dediğiniz ne oluyor. Benim bebem poposu aşağıda baş yukarda ayaklar da sol çaprazda duruyorSağol canımay boyunu sormadım FL yi 7 ile mi çarpıyorduk, FL 51.88 mm yani 36 cm
Makat geliş olması evet önemli değil zaten sezaryen olacak ama duruşu itibariyle beni çok zorluyor oturmamı bile engelliyor karaciğerime baskı yapıyordu nefes darlığı daha fazla oluyor bende tabi baş gelişte de vajinaya baskı oluyordur amann 2 türlü de zor Allah kolaylık versin bizlere
Uçukta şöyle enfeksiyondan olmasa bile vücut direnci düşünce çıkabiliyor ona göre bi değerlerine bakalım dedi , yazarım buraya da
Hayır ama Bağkurlu olanlar da sonuçta primini yatırdığı için Sgk'dan doğum parası alabiliyor. O nedenle almak lazım.Kızlar bağkurlu olup kendi şirketi olanlar da çalışabilir raporu almak zorunda mı bilginiz var mı
Tam da o pozisyon kuzumMakat geliş dediğiniz ne oluyor. Benim bebem poposu aşağıda baş yukarda ayaklar da sol çaprazda duruyor
Valla bnm su bı haftadır bel bacak rahim yani belden aşağı her yerim çok fena .hatta şimdi eşime dedim ben nasıl doğum yapcam .Allah korusun belim şimdiden tutmuyorKızlar merhaba. Bacak iç kısmından doğru kasılma ve acı benzeri bir durum yasayan var mı? Ayagımın üstüne basınca kasık tarafından hissediyorum, ayagımı dondururken dahıl olmak üzere acıdan hareket edemiyorum. Magnezyum da kullanıyorum acile mı gitsem karar veremiyorum normal mi bilmediğim için..
Ahhaha yok 4 yil önce sezeryanla aldılar oğlumuYok artık ya itmek mi doğumu da tek başına yaparsın gibi shhdhd
Aa ben doğum parası alamıyorum diye düşünmüştüm kesin mi oHayır ama Bağkurlu olanlar da sonuçta primini yatırdığı için Sgk'dan doğum parası alabiliyor. O nedenle almak lazım.
Evet 0-3 ay çok almayın gerçekten 40 i çıkınca çocuğunu giyemiyorKızlar bebeğe kaç takım kıyafet alsak yeterli olur annem fazla alma sürekli büyüdüğü için diyor
Ben de sol ayagımı kaldırmaya calsırken bıle aglayacak gıbı oluyorum acıdanTam da o pozisyon kuzum
Valla bnm su bı haftadır bel bacak rahim yani belden aşağı her yerim çok fena .hatta şimdi eşime dedim ben nasıl doğum yapcam .Allah korusun belim şimdiden tutmuyormagnezyum günde bır kullanıyorum ama fayda etmiyor sanırım.
Evet ben de serbest meslek yapıyorum.Bir arkadaşım da benimle meslektaş. O aldı yeni. Ben de o nedenle rapor alacağım.Aa ben doğum parası alamıyorum diye düşünmüştüm kesin mi o
Bende hep takip ediyordum şuan gerçekten uyguna geliyor aldım hemen teşekkürler canımIncıa %100 Doğal Pişik Önleyici Jel Krem 60 ml & %100 Doğal Bebek Yağı Organik Masaj Yağı 110 ml Set
https://app.hb.biz/mbYeNp3URSeJ
Kızlar 2.ürün 1 tl var iki pişik kremi iki bakım yağı 340₺ cok uyguna geliyor
İşte tam olarak böyle oluyorMakat geliş dediğiniz ne oluyor. Benim bebem poposu aşağıda baş yukarda ayaklar da sol çaprazda duruyor
Benim eşimde dr ların makat gelişi elleriyle düzelttiğini görmüş gel ben elimle düzelteyim diyorAhhaha yok 4 yil önce sezeryanla aldılar oğlumuama şaka bı yana doktorum da demişti çok rahatsız olursan elinde nazikçe uyar diye bu dediğim son haftalarda oluyor şimdi minicikken hareketleri hoşumuza gidiyor
Canım öğrenirsen bana da söyle ben de serbest çalışıyorum nerden hangi doktordan hastaneden çalışamaz raporu alınıyor hiç bilmiyorum sadece mali müşavirim 32 hafta demiştiKızlar bağkurlu olup kendi şirketi olanlar da çalışabilir raporu almak zorunda mı bilginiz var mı
Peki bunun bir riski var mıİşte tam olarak böyle oluyor
Yok hayır riski yok şu anlık ilerki haftalarda dönüyorlar genelde ama dönmezlerse normal doğum olmuyor sezaryenle alınıyorPeki bunun bir riski var mı