Popüler Konu 2025 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    174
Aa ben doğum parası alamıyorum diye düşünmüştüm kesin mi o

Canım öğrenirsen bana da söyle ben de serbest çalışıyorum nerden hangi doktordan hastaneden çalışamaz raporu alınıyor hiç bilmiyorum sadece mali müşavirim 32 hafta demişti
Kizlar kizkardesim de bagkurlu.dogum parası aldı.aklinizda bulunsun aldığınız raporu muhasebenize verin.oda SGK ya gönderecek.sut parası rapor parası çocuk parası hepsinden yararlanmisti.

Hanımlar herkese merhabalar sizden acil bir konuda fikir rica edeceğim inşallah hepiniz iyisinizdir 27. haftadayım yaklaşık iki aydır Candida mantarı ile uğraşıyorum dün doktora gitmeden önce vajinanın sağ üst köşesinde idrar yaptığımız yere çok yakın ama iyice iç kısımda olan bir şişlik fark ettim doktora söylediğimde kızlık zarı kalıntısı bu dedi ama ben evleneli zaten üç sene oldu oldu böyle bir şey olduğunu düşünmüyorum anlamadım da siz de böyle bir şey hiç oldu mu

Doktora gösterdiniz mi diger hamileligimde dediginiz yerde küçük bir parça çıkmıştı doktor alıp patolojiye göndermişti iyi huylu yumuşak doku tümörü çıktı bazı hamileliklerde hormonlardan dolayı oluyormuş

Canım öğrenirsen bana da söyle ben de serbest çalışıyorum nerden hangi doktordan hastaneden çalışamaz raporu alınıyor hiç bilmiyorum sadece mali müşavirim 32 hafta demişti
Herkes bana almamı söyledi.Yarın muhasebemle de konuşacağım.Takipli doktorum tam 32.haftaya girince gel rapor çıkarıcaz dedi.Mutlaka alalım

Canım gece hiç uyutmadı beni bu pütürtüler 2 3 tane yan yana sivilce gibi ama ucu açık yara gibi anlayamadım

Kontrollerin sık olması daha iyi değil mi yaa
Yol uzun yaa, 1.5 saat gidiş 1.5 saat geliş, arka koltukta uzanarak gidiyorum genelde, trafik varsa daha da sıkıcı oluyor falan nir de muayene beni zorluyor, nerdeyse her defasında spekulum ile enfeksiyon muayenesi yapıyor sağolsun doktorum o da zorluyor vs vs
Bir de kaç yıldır uğraşıyoruz artık gına geldi doktorlardan da muayenelerden de
Ama mecbur gidiyoruz işte, sık kontrol serklajlı gebeler için çok iyi, inşaAllah bitecek günü gelince

Benim doktorum hiç alttan muayene yapmıyor allahtan o spekulumdan nefret ediyorum iğrenç bir şey
Bebeği göreceğim için heyecanlanıyorum ben valla her gittiğimizde. İyi ilerledik bence serklajlarımızla
Doğum hakkında bir şey diyor mu doktor ? Benim de kontrolüm 29 ekimdi , yarına aldım

Kızlar hamilelikte nar yiyebiliyormuyduk

İşte o iğrenç şey yüzünden korkuyorum her muayenede
Bence de çok güzel ilerledik canım maşaAllah bize de bebeklerimize de
Doğumu malesef hu doktorumla yapmayacağım uzak olduğu için, hem de yoğunluğundan dolayı normal doğumla falan uğraşmaz diye düşünüyorum.
Kendi bulunduğum ilden bir doktor buldum gibi bakalım tam karar veremedik eşimle ama geçen hafta tanışmak için gittik, dikişin çok iyi durumda olduğunu söyledi, böyle giderse önce 34. Haftayı görmeyi sonra da 37 de dikişler almayı hedeflediğini söyledi.
İnşaAllah görürüz o haftaları
Senin doktor ne diyor doğum için, sanırım sezaryen olacaksın, kaçıncı haftada planlıyor

Evet ben sezeryan olacağım , hem tüp bebek olduğu için hemde plesenta rahime yapışıkmış galiba onunla ilgili bi risk olmaması için. Valla çok konuşmadı doğumla ilgili ama iyi gidiyorsun hedefimiz Ocak dedi ( 38. Hafta oluyor ). Bakalım belki yarın başka bir şey der

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…