Bebeklerimiz sağlıklı olsun da her şeye razıyım artık. O kadar duygusallaştım ki arkadaşımın bebeğinin gazı varmış uyuyamıyormuş bebek. Baya ağlıyordu. Gecen dedim ki el kadar bebek çekeceğine keşke sancısını da ben çeksem. Ağlamaklı oldum. Şikayetçi olmamaya gayret ediyorum minikler yeter ki iyi olsun da.Çevremdekiler doğuma kadar olur diyo idare etcez artık bi şey kalmadı
Sağol canımMaşallahboyu ne kadarmış ?
Makat geliş olmasına takılma sezaryan olacaksa zaten sıkıntı yok ama 30 a kadar döniyor diyorlar.
Uçuk enfeksiyondan mı oluyor acaba , kan tahliline göre ilaç verecektir doktorun bize de yaz mutlaka
Maşallah cnm minigeKızlar günaydın, bugün muayenemiz vardı 27+5 iz, haftasıyla uyumlu çıktı ve kilosu da 1100 gr mış.Benimde suyum normalden bi tık fazlaymış, yine makat geliş duruyor popo aşağıda baş ve ayaklar yukardamide bulantısı ve kusmalarım vardı idrar tahlili istedi verdim, kan tahlilini de haftaiçi sağlık ocağında vereceğim. Ha bir de dudağımın kenarrında kocaman uçuk çıktı antiviral kremler kullanabilirsin dedi, kan tahlilini de bunun için istedi bu ara cidden kemiklerimden bile kalsiyum çekildiğni hissediyorum sanki
Aynen bu şekildeay boyunu sormadım FL yi 7 ile mi çarpıyorduk, FL 51.88 mm yani 36 cm
İlk gebeliğimde de suyum fazlaydı yeri çok iyiydi ama dönmediMaşallah cnm minigeşekerin nasıl .suyun fazla olması şekerden diyorlar ama tabi bilemedim.bnm de bı hafta makat gelisliydi 2 hafta sonra başka Dr baktı ayaklar yanda dedi.simdi midemin yanında eller mi ayaklar mi bilmiom kıpır kıpır edio.bizim Dr da 34e kadar döner dönmezse de sezaryenlerde önemli değil demişti.ama işte bizi zorluyorlar
Toplam ne kadar alışveriş yaptın canım?Kızlar temudan bir şeyler almıştım geldi bugün. Ayın 17 sinde sipariş vermiştim. Ürünler resimlerde görüldüğü gibi kaliteleri de güzel bence. Ekstra vergi falanda çıkmadı
Eki Görüntüle 3495119 Eki Görüntüle 3495120 Eki Görüntüle 3495121
Bak şu şekilde aldığım ürünleri ve ödediğimin resmini ekleyeyimToplam ne kadar alışveriş yaptın canım?
Yaa çok iyi oldu bu paylaşımın cnm.bende sepete attım ama alamadım.sanal kart mi normal mi kullandınKızlar temudan bir şeyler almıştım geldi bugün. Ayın 17 sinde sipariş vermiştim. Ürünler resimlerde görüldüğü gibi kaliteleri de güzel bence. Ekstra vergi falanda çıkmadı
Eki Görüntüle 3495119 Eki Görüntüle 3495120 Eki Görüntüle 3495121
Normal kullandım valla , hemde limitim aşırı yüksekYaa çok iyi oldu bu paylaşımın cnm.bende sepete attım ama alamadım.sanal kart mi normal mi kullandın
İyi valla çok bişey tutmamış, güle güle kullanınBak şu şekilde aldığım ürünleri ve ödediğimin resmini ekleyeyim
Eki Görüntüle 3495126 Eki Görüntüle 3495127
Bizim de kart limitimiz yüksek olunca guvenemedim.300 bin limit.Şimdi bende sipariş verdim sanal kullandım.1060tl tuttu.bende bunları aldım.daha bı kaç bsy daha almak istiyorum ama bunların kalitesine bı bakayım dedim.Normal kullandım valla , hemde limitim aşırı yüksekama sanal kart kullanmak çok daha mantıklı tabii ki
İyi yapmışsın sanal kart ile almakla , benimki de 700K bi çalınsa bilgiler sonu fenaBizim de kart limitimiz yüksek olunca guvenemedim.300 bin limit.Şimdi bende sipariş verdim sanal kullandım.1060tl tuttu.bende bunları aldım.daha bı kaç bsy daha almak istiyorum ama bunların kalitesine bı bakayım dedim.
Büyüdükçe tekmeden çok böyle hissedeceğiz canım normal balık gibi dışardanKızlar bebek hareket ettikçe karnım sağa sola kalkıyor ama böyle yavas yavas bi sorun mu var yoksa yeni bir hareket mi öğrendi tecrübeli anneler gülmesin lütfen
Ahahahha evet ya büyüdükçe öyle izliyorsun hem için çekiliyor hem eğleniyorsunKızlar bebek hareket ettikçe karnım sağa sola kalkıyor ama böyle yavas yavas bi sorun mu var yoksa yeni bir hareket mi öğrendi tecrübeli anneler gülmesin lütfen
Bazen çok korkup bağırıyorum eşim bi şey oldu sanıyo daha neler gorcez bakalımBüyüdükçe tekmeden çok böyle hissedeceğiz canım normal balık gibi dışardan
Yok artık ya itmek mi doğumu da tek başına yaparsın gibi shhdhdAhahahha evet ya büyüdükçe öyle izliyorsun hem için çekiliyor hem eğleniyorsunoğlum bazen kafasını dayardi elimde itmek zorunda kalırdim.nefesimi keserdi