Popüler Konu 2025 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    174
Hepsi aynı benimki de ev aletlerini hediyeden sayıyor ne alaka ihtiyaçtı alındı bitti neden bana hediye gibi olsun ki
Evet ya çok saçma Ben bayağıdır istiyordum oda fırsat bilip aradan çıkarma derdinde
Yemezler koçum yemezler agahajja

Aaa ne münasebet deseydin hiç eve alınacak eşyadan doğum hediyesi olur muymuş

Kızlar böyle bişey gördüm, siz tabiki yine de doktorunuza danışın

erkek bebek için hangi modelleri gönderiyor bize de atar mısın canım ben de düşünüyorum

Kizlar benim midem cok kötü yanma eksime bogazima kadar cikiyo hatta acısını bazen sırtımda bile hissediyorum 27.haftanin basindayim herkes saçı çıkıyodur dio. Gaviscon surup iciuorum ama normal mi bu durum? Bunu yasayan annelerin bebekleri cok saçlı mi cikti hakkaten?

Benim geçtiğimiz haftalarda aşırı yanmam oluyordu.Ilık ballı süt içiyordum iyi geliyordu.Yakın zamanda olmadı

Bendede baya oluyor bu sıralar iki yastıkla yatıyorum biraz rahatladım acı su gelmiyor en azından doktor şurup vermişti yandıkça ondan içiyorum ama hiç bukadar migdem yanmamisti hamilelikten önce

Benim de öyle çok fena yanıyor midem, acı sular geliyor boğazıma afedersiniz ben de süt içiyorum iyi geliyor ama anlık, sonra yine devam ediyor.
Saç konusu gerçek mi bilemiyorum ama annemde öyle diyor

Kızlar artık kaç haftada bir gideceksiniz doktora . Biz 26 +3 de gittik 4. Haftada gelin tekrar dedi yani 31 biterken . Sizce çok geç değil mi
Bnm 2 gittiğim Dr da 3 er haftada çağırdı.
Aynen katılıyorum.benim 160,eşimin 175 ..ama maşallah oğlumun boyu yaşıtları içinde en uzunu.
Ayvayı duymuştum ama yanağa sürülmesi gerektiğini duymamıştım.ALPTUĞ,GOkTUĞ da güzel isim.buarada bnm oğlumun adı da METEHAN maşallah çok akıllı ve zekidir.bi o kadar da hareketli maşallah.eşimin müdürünün ogluda Metehan o maşallah bizimkinden daha hareketli.
Benimki de mi gamzeli olacak acaba ama ben ve babasında gamze yok. Rüyamda iki defa gamzeli doğduğunu gördüm bebeğimin
Aynen ya gamzesi var gibi duruyor
Bende çalışabilir raporu alcam sanırım.dogumdan sonraya biraz daha vaktim kalsın.
Biz de Metehan koyacagiz
Bnm oğlumun adı da metehan.masallah baya zeki akıllı ve çok hareketli oluyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…