Popüler Konu 2025 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    174
Evet baktım tipi gerçekten güzel değil 😂 dyson ın harika, off ama çok pahalı ya 😬 bi de eşim şey diyor sana doğum hediyesi 😂 dedim hayır kabul etmiyorum onu zaten alacaktık asdghj, oda bi taşla 2 kuş vurmanın derdinde 😁
Aaa ne münasebet deseydin😅 hiç eve alınacak eşyadan doğum hediyesi olur muymuş😂

Sizin yaptırdığınız model çok güzel zaten ammaa benim oğlana olmaz 😂 450 tl fiyatı olunca ben diğer setleri de uygun sandım ama aldığım en yüksek fiyatı verince şaşırdım haliyle, neyseki kadın yine yazdı farklı model gösterdi yardımcı oluyor şu an ☺️
erkek bebek için hangi modelleri gönderiyor bize de atar mısın canım ben de düşünüyorum 🧡

Eklentiler

• IMG_7703.png
    IMG_7703.png
    233,6 KB · Görüntüleme: 54
  • IMG_7702.png
    IMG_7702.png
    439 KB · Görüntüleme: 53
Kizlar benim midem cok kötü yanma eksime bogazima kadar cikiyo hatta acısını bazen sırtımda bile hissediyorum:KK43: 27.haftanin basindayim herkes saçı çıkıyodur dio. Gaviscon surup iciuorum ama normal mi bu durum? Bunu yasayan annelerin bebekleri cok saçlı mi cikti hakkaten?

Kizlar benim midem cok kötü yanma eksime bogazima kadar cikiyo hatta acısını bazen sırtımda bile hissediyorum:KK43: 27.haftanin basindayim herkes saçı çıkıyodur dio. Gaviscon surup iciuorum ama normal mi bu durum? Bunu yasayan annelerin bebekleri cok saçlı mi cikti hakkaten?
Benim geçtiğimiz haftalarda aşırı yanmam oluyordu.Ilık ballı süt içiyordum iyi geliyordu.Yakın zamanda olmadı

Bendede baya oluyor bu sıralar iki yastıkla yatıyorum biraz rahatladım acı su gelmiyor en azından doktor şurup vermişti yandıkça ondan içiyorum ama hiç bukadar migdem yanmamisti hamilelikten önce

Benim de öyle çok fena yanıyor midem, acı sular geliyor boğazıma afedersiniz 🥺 ben de süt içiyorum iyi geliyor ama anlık, sonra yine devam ediyor.
Saç konusu gerçek mi bilemiyorum ama annemde öyle diyor😊

Kızlar artık kaç haftada bir gideceksiniz doktora . Biz 26 +3 de gittik 4. Haftada gelin tekrar dedi yani 31 biterken . Sizce çok geç değil mi
Bnm 2 gittiğim Dr da 3 er haftada çağırdı.
Canım hiç öyle düşünme benim boyum 163 cm eşimin 175 ama benim oğlanlar 34 haftalık doğdular biri 50 cm biri 49 cm şuanda bile yaşıtlarından boy olarak öndeler kime çektiler bilmiyorum ama 6 yaş eşofman altları tam oluyor
Aynen katılıyorum.benim 160,eşimin 175 ..ama maşallah oğlumun boyu yaşıtları içinde en uzunu.
Bana biri bebeğinin gamzeli olması için ayva yemen gerekiyor demişti hatta ayvanın suyuna böyle parmak bastırıp yanaklarımıza dokundurmamız gerekiyormuş🙈 bağtıl inanç ama yaptım ikizlerin gamzesi yok belki bu oğluşun olur☺️ bu arada kızlar ben hala bebeğe isim bulamadım Metehan istiyorduk yakın bir arkadaşım ben koymak istiyorum ne olur koyma dedi🥴 Baturay, Gökalp, Oğuz Kağan arasında gelip gidiyorum tabi eşimi ikna etmesi. De cabası
Ayvayı duymuştum ama yanağa sürülmesi gerektiğini duymamıştım.ALPTUĞ,GOkTUĞ da güzel isim.buarada bnm oğlumun adı da METEHAN maşallah çok akıllı ve zekidir.bi o kadar da hareketli maşallah.💙eşimin müdürünün ogluda Metehan o maşallah bizimkinden daha hareketli.
Benimki de mi gamzeli olacak acaba ama ben ve babasında gamze yok. Rüyamda iki defa gamzeli doğduğunu gördüm bebeğimin ☺️
Aynen ya gamzesi var gibi duruyor 🫣
Selam kızlar ben de ayın başında gitmiştim en son doktora 4 hafta sonra gel demişti. Haftaya gideceğim. Oğlumu çok özledim bu zamanda. Hareketli kıpır kıpır olmasına rağmen arada kalp atışını dinliyorum bana iyi geliyor bütün derdimi sıkıntımı alıyor. 29+5te falan gitmiş olacağım. Sonra 32de gidip çalışabilir raporu alacağım. Bakalım ne kadar dayanabileceğiz çalışmaya.
Bende çalışabilir raporu alcam sanırım.dogumdan sonraya biraz daha vaktim kalsın.
Biz de Metehan koyacagiz 😍
Bnm oğlumun adı da metehan.masallah baya zeki akıllı ve çok hareketli oluyorlar 😍

X