Popüler Konu 2025 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    174
Bendede baya oluyor bu sıralar iki yastıkla yatıyorum biraz rahatladım acı su gelmiyor en azından doktor şurup vermişti yandıkça ondan içiyorum ama hiç bukadar migdem yanmamisti hamilelikten önce
Aynen bnm de hic bu kadar yanmamisti. Baharatli salçalı yemekler yemeye de korkuyorum artık:/

Dayanabildiğim kadar deneyeceğim, bebekle geçirilen zaman daha önemli.

Bendede baya oluyor bu sıralar iki yastıkla yatıyorum biraz rahatladım acı su gelmiyor en azından doktor şurup vermişti yandıkça ondan içiyorum ama hiç bukadar migdem yanmamisti hamilelikten önce
Bende kendime reflü yatağı yaptım yastığı da diyebiliriz, gece rahat ediyorum, o saate kadar midem ağzımda her an.

Kızlar mide yanmasını dün bende çok şiddetli yaşadım işte zor durdum .
Bana sakız iyi geliyor aklınızda olsun .

Kızlar sizin bebişlerde bu saatlerde coşuyor mu sanki içimde fink atıyor ne tarafa dönsem ordan tık tık yapıyor gibi özellikle gece daha hareketli bizimki
Ahhahaa bizimkide aynıydı ben yatınca oda benle uyuyor sabah benle beraber uyanıyor tuvalete gidince

Benim midem uzun zamandır yanıyor ve doktorum ilac vermiyor ısrarla sabahları ac karna 1 kasik tahin ye diyor ama nafile. Ben geçici olarak çözümü olipste buldum hemen kesiyor

Benim midem uzun zamandır yanıyor ve doktorum ilac vermiyor ısrarla sabahları ac karna 1 kasik tahin ye diyor ama nafile. Ben geçici olarak çözümü olipste buldum hemen kesiyor
Genelde şurup veriyorlar ama sizin doktor neden yazmadiki acaba olips deneyeyim dışarıda ise yarabilir

Kızlar fikir olması açısından yazıyorum bende isim nakışlı set yaptırdım 10 parça battaniye yastık da dahil. 2350 tl yaptı ama fistosuna göre fiyat değişiyor sanırım. Kızıma da buradan yaptırmıştım memnun kalmıştım hiç başka araştırmadan yine aynı sayfadan yaptırıyorum simdi oğluma da

Bir de bu sayfadan battaniye yatak örtüsü emzirme önlüğü yastık ve puset örtüsü yaptırdım yine kızımda da yaptırmıştım. Aşırı kaliteli ve güzel ürünler geliyor bu sayfayı da siddetle öneririm

Kızlar ben tekrar geldim doktora salı günü 25 hafta 680 gram demişti doktor şimdiki 27 hafta 800 gram dedi ama ben bugün 26+3 üm kilo durumuna takmalı mıyım birde şeker çıktı diyetisyen e yönlendirdiler

Kızlar ben hiç doymuyorum ya sabah iş yerinde 2 poğaça yiyorum yesem 4 tane yerim :) tatlı geliyor hep aklıma hamur işi hayallerim hep böyle :)
Bende hiç doymuom.hamur işi aşırı canım çekiyor.hele poğaça aşırı severim önceden de severdim.ama yemiyorum.kilo aldı başını gitti.esim senin ki yalancı kilo dio dün akşam.bileklerim kollarım zayıf .sadece bacaklarda ve karnimda.ama işte şeker olmasın die karbonhidrattan uzak durmamiz gerek.

Kizlar TEMU die bı alışveriş sitesi daha önce alışveriş yapan yada duyan oldu mu.cin sitesiymis sanırım.esimin okulundakiler sürekli alışveriş yapıyormuş.yalniz vergi alıyor sepette.cogu sey uygun görünüyor

Ben aldım sorunsuz geldi. Alışverişin üst sınırı olması berbat. Ama sonuç olarak vergiler eklense de yine Türkiyeden ucuza denk geliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…