Aynen bnm de hic bu kadar yanmamisti. Baharatli salçalı yemekler yemeye de korkuyorum artık:/Bendede baya oluyor bu sıralar iki yastıkla yatıyorum biraz rahatladım acı su gelmiyor en azından doktor şurup vermişti yandıkça ondan içiyorum ama hiç bukadar migdem yanmamisti hamilelikten önce
Aynı oluyor cnmKızlar sizin bebişlerde bu saatlerde coşuyor mu sanki içimde fink atıyor ne tarafa dönsem ordan tık tık yapıyor gibi özellikle gece daha hareketli bizimki
Dayanabildiğim kadar deneyeceğim, bebekle geçirilen zaman daha önemli.Bnm 2 gittiğim Dr da 3 er haftada çağırdı.
Aynen katılıyorum.benim 160,eşimin 175 ..ama maşallah oğlumun boyu yaşıtları içinde en uzunu.
Ayvayı duymuştum ama yanağa sürülmesi gerektiğini duymamıştım.ALPTUĞ,GOkTUĞ da güzel isim.buarada bnm oğlumun adı da METEHAN maşallah çok akıllı ve zekidir.bi o kadar da hareketli maşallah.eşimin müdürünün ogluda Metehan o maşallah bizimkinden daha hareketli.
Aynen ya gamzesi var gibi duruyor
Bende çalışabilir raporu alcam sanırım.dogumdan sonraya biraz daha vaktim kalsın.
Bnm oğlumun adı da metehan.masallah baya zeki akıllı ve çok hareketli oluyorlar
Bende kendime reflü yatağı yaptımBendede baya oluyor bu sıralar iki yastıkla yatıyorum biraz rahatladım acı su gelmiyor en azından doktor şurup vermişti yandıkça ondan içiyorum ama hiç bukadar migdem yanmamisti hamilelikten önce
Benimkide gece kıpır kıpır, doğduktan sonrada böyle olurlarsa uykular haram bizeKızlar sizin bebişlerde bu saatlerde coşuyor mu sanki içimde fink atıyor ne tarafa dönsem ordan tık tık yapıyor gibi özellikle gece daha hareketli bizimki
Ay bizimki de aynı. Gece uyumuyor gündüz de erkenden uyanıyor. Bak şuanda da kıpır kıpır. İnşallah doğunca böyle olmazKızlar sizin bebişlerde bu saatlerde coşuyor mu sanki içimde fink atıyor ne tarafa dönsem ordan tık tık yapıyor gibi özellikle gece daha hareketli bizimki
Sıcak şeyler içince yanıyor bide benimki sanki yara varmış gibi normalde ben çayı bile kaynar içerdim şimdi zor içiyorumBn de balli limonlu cay ictim ama kesmesi mumkun degil
Ahhahaa bizimkide aynıydı ben yatınca oda benle uyuyor sabah benle beraber uyanıyor tuvalete gidinceKızlar sizin bebişlerde bu saatlerde coşuyor mu sanki içimde fink atıyor ne tarafa dönsem ordan tık tık yapıyor gibi özellikle gece daha hareketli bizimki
Genelde şurup veriyorlar ama sizin doktor neden yazmadiki acaba olips deneyeyim dışarıda ise yarabilirBenim midem uzun zamandır yanıyor ve doktorum ilac vermiyor ısrarla sabahları ac karna 1 kasik tahin ye diyor ama nafile. Ben geçici olarak çözümü olipste buldum hemen kesiyor
Benim de canım hep börek istiyo. Herseyi ekmekle yiyim, yemeklerden sonra tatli..makarna falanKızlar ben hiç doymuyorum ya sabah iş yerinde 2 poğaça yiyorum yesem 4 tane yerim :) tatlı geliyor hep aklıma hamur işi hayallerim hep böyle :)
Bende hiç doymuom.hamur işi aşırı canım çekiyor.hele poğaça aşırı severim önceden de severdim.ama yemiyorum.kilo aldı başını gitti.esim senin ki yalancı kilo dio dün akşam.bileklerim kollarım zayıf .sadece bacaklarda ve karnimda.ama işte şeker olmasın die karbonhidrattan uzak durmamiz gerek.Kızlar ben hiç doymuyorum ya sabah iş yerinde 2 poğaça yiyorum yesem 4 tane yerim :) tatlı geliyor hep aklıma hamur işi hayallerim hep böyle :)
Ben aldım sorunsuz geldi. Alışverişin üst sınırı olması berbat. Ama sonuç olarak vergiler eklense de yine Türkiyeden ucuza denk geliyor.Kizlar TEMU die bı alışveriş sitesi daha önce alışveriş yapan yada duyan oldu mu.cin sitesiymis sanırım.esimin okulundakiler sürekli alışveriş yapıyormuş.yalniz vergi alıyor sepette.cogu sey uygun görünüyor