Sağlıkla alalım kucaklarımıza inşallahBiz de Metehan koyacagiz
Bende şuan yok masallah banaKızlar karnınızda çatlak oluştu mu ? Ne durumdasınız
Ay bence gamzesi varBenimki de mi gamzeli olacak acaba ama ben ve babasında gamze yok. Rüyamda iki defa gamzeli doğduğunu gördüm bebeğimin
Şuanlık yok canım Hindistan cevizi yağı kullanıyorum aklıma geldikçeKızlar karnınızda çatlak oluştu mu ? Ne durumdasınız
Karnımda henüz yok ama bacaklarım bol bol çatladıKızlar karnınızda çatlak oluştu mu ? Ne durumdasınız
Kızlar hava temizleyici alan ve ya alacak olan var mı ? Hangi markalara bakıyorsunuz ?
Gönlüm aysın dan yana kablolu ve kablosuz süpürgelerini ve saç şekillendiricisini kullanıyorum çok memnunum ondan da memnun olacağıma eminim ama fiyatlar 29-30 bin civarı görüntü olarak ta en estetik dyson gerçektenKızlar hava temizleyici alan ve ya alacak olan var mı ? Hangi markalara bakıyorsunuz ?
Yok canım henüz olmadı açıkçası bişey de kullanmadım daha weleda yağı çok önerdiler ben ikizlerde de kullanmamıştım aman aman bişey çatlamadım ama bacaklarımın yanı çatlamıştı bunda da öyle olurum diye ümit ediyorum inşallahKızlar karnınızda çatlak oluştu mu ? Ne durumdasınız
Winix zero pro’yu yeni duydum, hali hazirda alerji hastasıyım zaten benim içinde çok iyi olur bi de dediğin gibi daikin’a da bakayımEvet dyson fiyatı çok yüksek gerçekten. Ben daikin inkileri de beğendim ve filtre ömrü çok uzun ( 10 yıl diyorlar ) bi onada bakın isterseniz. Birde Philips 8000 serisi var radarımdaalerji doktorları da genelde winix zero proyu öneriyor.
Ben sadece tulum aldım önden çıtçıtlu modellerim arkalarıda nakışlıydı onlar 650 tldi benBen mi gidip kazık ürün seçtim senden sonra zam mı yaptı bilmiyorum ama verdiği fiyat bu
Size kadın battaniyeli set fiyatı vermiş seçtiğiniz modelde çift taraflı nakış tulum sanırım ona banada 650 demişti
Ben sadece tulum aldım önden çıtçıtlu modellerim arkalarıda nakışlıydı onlar 650 tldi ben
Arkadan çıtçıtşı modelleri istiyordum onun tuluö şapka eldiven 450 tldi
Sizin yaptırdığınız model çok güzel zaten ammaa benim oğlana olmazSize kadın battaniyeli set fiyatı vermiş seçtiğiniz modelde çift taraflı nakış tulum sanırım ona banada 650 demişti
Takı yastıgına banada 1500 demişti
Ben de philips 3000 serisi var memnumum tabi gönlüm dysondan yanaydı alırken ama cok fazla fiyat farkı vardıKızlar hava temizleyici alan ve ya alacak olan var mı ? Hangi markalara bakıyorsunuz ?
Arkadan çıtçıtlı tercih etmiştim ben onlar uygun sanırıö tek tarafta nakış var diye tulum modeli benim gibi nakış detayı erkeğe uugun yapar heraldeSizin yaptırdığınız model çok güzel zaten ammaa benim oğlana olmaz450 tl fiyatı olunca ben diğer setleri de uygun sandım ama aldığım en yüksek fiyatı verince şaşırdım haliyle, neyseki kadın yine yazdı farklı model gösterdi yardımcı oluyor şu an
Aaa winix e bakın mutlaka , en başarılı temizleyici o diyorlar. Doktorlar da hep onu öneriyor. Eşimde onu alalım diyor ama ben tipini pek sevmedimWinix zero pro’yu yeni duydum, hali hazirda alerji hastasıyım zaten benim içinde çok iyi olur bi de dediğin gibi daikin’a da bakayım
Filtre değişimi ne sıklıkta oluyormuş ? Ne zamandır kullanıyorsunuz ?Ben de philips 3000 serisi var memnumum tabi gönlüm dysondan yanaydı alırken ama cok fazla fiyat farkı vardı
Ya bu düşünce bende de var aslında. Bazı şeylere alışması lazım , bağışıklık kazanması lazım. Ama ne bileyim ya alaşım var bir yandan daKızlar hava temizleyici neden alıyorsunuz?kapitalizmin çok kolay kandırdığı biri olarak ben almadım kızım alerjik Benm de ama ben halı ve kanat perde kaldırmakla yetindim. Çünkü evde hava temizleyici kullanırsam bu çocuk yrn bir gün farklı ortamlara girdiğinde sıkıntı yaşar diye düşündüm. Alerjisi bile olsa inceden bağışıklık kazansın azıcık da tozu olsun ortalığın istedim alanlara tabiki saygı duyuyorum herkesin kendi bileceği birsey, tercih meselesi ben sadece kendi görüşümü belirtmek istedim
Biz kendi alerjime ek olarak eşim sigara içtiği için almak istiyoruz. Normalde asla evin içinde içmezdi balkonda içerdi ama geçen sene kışın çok soğuktu çok hastalandı zatürreye kadar gitti iş o yüzden almak istiyoruz biraz da . Bi de benim ciddi anlamda toza alerjim var dışarda daha iyiyim ev ortamında halısıydı perdesiydi derken çok etkileniyorum şahsen çocuklardan ziyade kendimiz için istiyoruzKızlar hava temizleyici neden alıyorsunuz?kapitalizmin çok kolay kandırdığı biri olarak ben almadım kızım alerjik Benm de ama ben halı ve kanat perde kaldırmakla yetindim. Çünkü evde hava temizleyici kullanırsam bu çocuk yrn bir gün farklı ortamlara girdiğinde sıkıntı yaşar diye düşündüm. Alerjisi bile olsa inceden bağışıklık kazansın azıcık da tozu olsun ortalığın istedim alanlara tabiki saygı duyuyorum herkesin kendi bileceği birsey, tercih meselesi ben sadece kendi görüşümü belirtmek istedim
Evet baktım tipi gerçekten güzel değilAaa winix e bakın mutlaka , en başarılı temizleyici o diyorlar. Doktorlar da hep onu öneriyor. Eşimde onu alalım diyor ama ben tipini pek sevmedim
Hepsi aynıEvet baktım tipi gerçekten güzel değildyson ın harika, off ama çok pahalı ya bi de eşim şey diyor sana doğum hediyesi dedim hayır kabul etmiyorum onu zaten alacaktık asdghj, oda bi taşla 2 kuş vurmanın derdinde