Popüler Konu 2025 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    174
Kızlar hamilelikte saç kestirilmez diyenler var biliyorsunuz. Siz ne düşünüyorsunuz bu konuda ? Evet bu bir batıl inanç ama bebekle ilgili bir şey olunca korkuyorum her şeye
Valla çocuk doğar doğmaz ilk isim saçımı kestirmek.. maalesef ben de kestiremiyorum.omreli saçım normalde..omresi gidecek kadar kısa kestircem beyazlar da var koyuya geri doncem büyük ihtimal..
2021 de 2 tane oldum.simdi bı tane dediler oldum onu da cnm.

Ya evet ablamlar , annem ve eşim hatta benim mantığımda öyle diyor. Ama kalbim bir şeyler daha almak istiyor
6 9 ay al yeter da cok almişsin
Kizlar bebek bakim setini ne aldiniz bebe yagi sampuan pisik kremi icerik olarak temiz
Mustela canim
Off ben 2 tane astim spreyi kullaniyorum resmen totom doğrulmuyor

Kızlar selamlar, migrosta bebek bezlerinde 2 al 1 öde başlamış 2-3 gün sürecekmiş kampanya. Stok yapalım dedik ama hangi numaradan kaçar tane almak lazım? Bilen ya da tecrübeli annemiz var mıdır?

Kızlar selamlar, migrosta bebek bezlerinde 2 al 1 öde başlamış 2-3 gün sürecekmiş kampanya. Stok yapalım dedik ama hangi numaradan kaçar tane almak lazım? Bilen ya da tecrübeli annemiz var mıdır?
Ben oğlumda Molfix almıştım 1 numara 200tane fln.3 numara stok çok yapmıştım.sonra oğlumda baby turco ya geçtim memnun kalmıştık onla devam edip bıraktık bezi.simdi kızımda da baby turco da kampanya vardı 2 ve 3 numaradan 200er adet aldım sadece.ebatlari molfixe göre küçük biraz.o yüzden 1 almadım.bide her bez her bebeğe olmuyor pişik yapma durumu oluyor.oglumda 4 bez markasını kullanabildik ben diğerleri pişik yaptı.molfix ,baby turco ,sleepy,Prima.hediye gelen bezler olmuştu onlari kullanamadik bile.

Kizlar dün nette bı yerde gördüm ...İSTANBULda yaşayanlar için söylüyorum.istanbul buyuk Bld hoşgeldin bebek paketi veriyormuş.ben İstanbul'da otururken Pendik belediyesi de vermişti.her doğan bebeğe veriliyordu.

Bizim sağlık ocağı da doktorum da bana bıraktı o nasil bir saçmalık.ben de 2018 de olduğum için sadece bir doz oldum yeterli diye düşünüyorum.

Evet tekmeler vajinada hissediliyor çıkacak gibi oluyor makat geliş
Tekmelerinden ben anlıyorum genelde baş gelişti geçen dönmüştü aşağıda hissediyordum tekmelerini gerçekten de salı günü kontrol vardı makat geliş dedi
Anladım. Doğum pozisyonuna geçtiğinde sağ ya da sol tarafa çok gidemez değil mi? Yani genelde tek tarafta hissedilir hareketi

Kızlar, dün benim de doktor kontrolüm vardı. 29+2 olduk, biraz büyük bebek dedi, 36 cm boyumuz kilomuz 1500 dedi , bir de suyu çok az fazla dedi. Şeker çıkmamıştı ama şekerden uzak durmamı hamur işini azaltmamı söyledi onun dışında bir problem yokmuş. Üşütmem vardı onu söyledim, ateşin yoksa ıhlamur ılık içecekler ile gecirmemi söyledi, ateş varsa dahiliyeye git dedi ama yazılan ilaçları bana göstermeden içme dedi. Bir de bende son 10 gündür hemoroid oluşmuştu onu sordum gebelikten dolayı oluşmuştur, vatikonu küvete koy sıcak su ile doldur (karnına gelmesin ama) içine otur dedi. Başka da bir problemimiz yok çok şükür

34 e kadar dönüyorlar bizimki hep baş gelişti durdu durdu 28 den sonra döndü bi gerilim yaratmak istedi heralde çocuğum
Benimde 26 da baş gelişti kontrolden iki gün sonra döndü hareketleri azaldı ve aşağıdan geliyor ama dün tekrar göbekten hissetmeye başladım benim suyum normale göre fazlaymış çok döner daha demisti doktor. Makat geliş acı verici her vurdugunda tuvalet ihtiyacın oluyor

Evet gerçekten hoplatıyor vurunca dönerler umarım yakın zamanda dışarı çıkıyorum ama sürekli tuvalet ihtiyacı çok zor oluyor artık son trimester böyle geçecek

Ben de dün doktora gittim, 29+2 idim, bebek 1658 gram çıktı. Ölçümlere bakınca doktorun dediği gibi 2 hafta değil de 9 gün kadar ileride gözüküyor, bir arkadaşım aydınlattı sağolsun. Başka arkadaşlarımın bebeklerine de büyük demişler ama 3.5 kilo doğmuşlar. Zamanla haftasına uyumlu hale geliyormuş. O yüzden bence büyük olmasını o kadar dert etmeye gerek yok. Sanıyorum o denli de büyük değiller. Yeter ki sağlıklı olsunlar.

Ne zamana kadar dönmeyi sürdürüyorlar acaba heralde belli bir kiloda
34e kadar dedi bizim Dr da.
Bnm kizce 1200 Gr çıktı pazartesi gün normalde 28 haftaliktik ama ultrason da 29ciktik...dr iyi maşallah dedi ama burda paylaşılan kg lar maşallah fazla acaba bnm ki zayıf mi olcak diyorum ama bu haftalardan sonra kilo alıyorlar takmıyorum.boy maşallah 37cm.
Aboww maşallah idrar torbasına vuruyor anında kendimi WC de alıyorum.bnm 26da makat geliş demişti ilçedeki dr.gercekten de öyleydi vajina da kurcalanip duruyor bnm kizce pazartesi şehir hastanesindeki Dr a gittim ayaklar aşağıda mi dedim yok burda dedi göbeği gösterdi.ama ben yine vajina da hissediyorum kımıl kımıl fare gibi sezaryen için çok önemli değilmis Dr öyle demişti

Canım her doktorun ölçümü farklı olabiliyor , her çocuğun yapısı farklı olabiliyor. Hiç boy kilo kıyaslamalarına girme. Doktor sorun yok diyorsa yoktur. Sonuçta genetik yapınında önemi var bunda
Ay bizim oğlanda vuruyor idrar torbasına. Bende kabızlık var , oğlum birazda bağırsaklara vur bari diyorum ama dinlemiyor aynen sezeryan için bebeğinin yönünün önemi yok

Canım senin ikiz olacağı için bol bol alabilirsin bence 1 numara çok gidiyormuş diyorlar çünkü sürekli alt değiştiriyormuşuz o yüzden başlangıç olarak 200 civarı alınabilir sonra bitince tekrar alırsın. 2 ve 3 numaralardan da alınabilir bence. Ben 1 ,2 ve 3 numara stokladım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…