Canım idrar kısmını bilmiyorum ama diğerleri zaten hamilelikte yükselen şeyler , önemli değil yaniSelam kızlar. Cuma günü sağlık ocağı çağırdı ve kan idrar baktı. Kan sonuçlarımda da idrar sonuçlarımda da anormal olan değerleri aşağıya ekliyorum. Birkaç değer bozuk çıkınca korktum açıkçası umarım endişelenecek birşey yoktur. Birde idrarda mikroskopik incelemede kan görülmüş. Onunda sebebi ne olabilir anlamadım
cnm ilcede acil yok mu. yada il merkez ne kadar uzakta.İyi geceler kızlar, ben bugün 5 saat kadar oturmak zorunda kaldım malesef serklajlıyım, uzaktan misafirlerim vardı az önce gittiler
Hemen yattım şimfi ama belimde bir ağrı var ve bebeğin hareketlerini çok aşağıda hissediyorum
Sizce birşey acile gitmem gerekir mi birşey olmuşmudur, içimde çok sıkıntı var
İlçede oturuyorum acile gitmem içinde şehire gitmem gerek, bilemedim gitsem mi gitmesem mi
Malesef canım kadın doğum acil yok merkeze yönlendiriyorlar bir 40 dakika kadar sürercnm ilcede acil yok mu. yada il merkez ne kadar uzakta.
önlem almakta fayda var tabi için rahat etmesi acısından git istersen.. 3gündür Bnm de tam asagıda kasıklarımda mısır patlaması gıbı pıt pıt tekmeler var. normalde karnımda kayma ve tekmeler oluyordu. net kaydığını tekme attıgını goruyordum ben de ilcedeyim pazartesi Bnm gittiğim dr yok salı gıdıcem bende.İyi geceler kızlar, ben bugün 5 saat kadar oturmak zorunda kaldım malesef serklajlıyım, uzaktan misafirlerim vardı az önce gittiler
Hemen yattım şimfi ama belimde bir ağrı var ve bebeğin hareketlerini çok aşağıda hissediyorum
İlçede oturuyorum acile gitmem içinde şehire gitmem gerek, bilemedim gitsem mi gitmesem mi
bebegin hareketlerini hissediyor musun. yarına kadar sabretme durumun olursa yani yarın polikliniğe git yada cnmMalesef canım kadın doğum acil yok merkeze yönlendiriyorlar bir 40 dakika kadar sürer
Benim korkum birazda acil de asistanlar bakıyor genelde ve alttan bakıyorlar rahim ağzına bakmak için
Dikişe zarar verirler mi acaba
bebegin hareketlerini hissediyor musun. yarına kadar sabretme durumun olursa yani yarın polikliniğe git yada cnm
Normalin aksine çok hareketli şuanda sürekli vuruyor falan ama baya kasıklarımdaönlem almakta fayda var tabi için rahat etmesi acısından git istersen.. 3gündür Bnm de tam asagıda kasıklarımda mısır patlaması gıbı pıt pıt tekmeler var. normalde karnımda kayma ve tekmeler oluyordu. net kaydığını tekme attıgını goruyordum ben de ilcedeyim pazartesi Bnm gittiğim dr yok salı gıdıcem bende.
cnm yanlış da yonlendırmek İstemem xunku serklajı cok bilmiyorum. Ben 26haftayı gectim suan dedim ya asagıda bildiğin. karnım yada göbeğimde yok suan.persembe cok aşırı hareket vardı mesela bende. korkma bşy olmaz insallah. alttn bakınca da zararı olcagını düşünüyorsan yarını bekle ozamanNormalin aksine çok hareketli şuanda sürekli vuruyor falan ama baya kasıklarımda
Eşimde gitmek istemiyor acildekilere pek güvenmiyor alttan baktırmak istemeyince de çemkiriyorlar sağolsunlar
Bilemedim ne yapacağımı ya
Ağrımda öyle çok değil herhalde normalde hep yatıyorum, uzun süre oturunca oldu diyorum ama işte işin rahat etmiyor
Bu haftalarda bu kadar aşağıda hissetmemiz normal mi acaba ya
Bekleyeceğim yarını galiba yacnm yanlış da yonlendırmek İstemem xunku serklajı cok bilmiyorum. Ben 26haftayı gectim suan dedim ya asagıda bildiğin. karnım yada göbeğimde yok suan.persembe cok aşırı hareket vardı mesela bende. korkma bşy olmaz insallah. alttn bakınca da zararı olcagını düşünüyorsan yarını bekle ozaman
insallah kuzum.Bekleyeceğim yarını galiba ya
Serklajda alttan bakarken çok dikkatli olmak lazım acilde baktıklarında çok tedirgin oluyorum
Çok teşekkür ederim canım, inşaAllah ikimizde de sorun yoktur
Biri 540 gram diğeri 600 gram doğdu inşallah bütün bebeklere şifa versin Rabbimcok geçmiş olsun kaç gram doğdular Allahim size bağışlasın. Ben de 27 martta doğum yapmıştım 590 gram doğmuştu yavrum sepsis oldu sizin süreç umarım çok çok iyi olur duzelir
Canım endişelenme hiç , bende serklajlıyım dediğin gibi uzun süre oturunca bel ağrısı oluyor ve bebek hareketlerini ben genelde aşağıda hissediyorum zaten. Bir sıkıntı yoktur sen sol yana yat dinlen sabaha kadar hiç bir şeyin kalmazİyi geceler kızlar, ben bugün 5 saat kadar oturmak zorunda kaldım malesef serklajlıyım, uzaktan misafirlerim vardı az önce gittiler
Canım benim de serklajla ilgili bilgim yok . Ben 26. Haftadayım ama benim de son 4 gündür çok aşağıda hissediyorum tekmelerini . Seninki gibi benim de .Bekleyeceğim yarını galiba ya
Serklajda alttan bakarken çok dikkatli olmak lazım acilde baktıklarında çok tedirgin oluyorum
Çok teşekkür ederim canım, inşaAllah ikimizde de sorun yoktur
İlk defa bu kadar oturdum ve bel ağrısı olunca korktum canım ama şimdi hafifledi, dediğin gibi yattım sol tarafıma sabah gideceğim doktora.Canım endişelenme hiç , bende serklajlıyım dediğin gibi uzun süre oturunca bel ağrısı oluyor ve bebek hareketlerini ben genelde aşağıda hissediyorum zaten. Bir sıkıntı yoktur sen sol yana yat dinlen sabaha kadar hiç bir şeyin kalmaz
Normalde yukarılarda hissetmeye başlamıştım bugün baya aşağıda hissedince korktum bir de sıpa nasıl vuruyor, ama herkes aşağılarda hissediyorum deyince rahatladım bi canım, teşekkür ederimCanım benim de serklajla ilgili bilgim yok . Ben 26. Haftadayım ama benim de son 4 gündür çok aşağıda hissediyorum tekmelerini . Seninki gibi benim de .
Ne kadar çok arttı bu durum ben de karından serklajliyim.Canım endişelenme hiç , bende serklajlıyım dediğin gibi uzun süre oturunca bel ağrısı oluyor ve bebek hareketlerini ben genelde aşağıda hissediyorum zaten. Bir sıkıntı yoktur sen sol yana yat dinlen sabaha kadar hiç bir şeyin kalmaz
Bence biz daha önce bunun ne olduğunu bilmediğimiz için dikkatimizi çekmiyordu , şimdi bizim başımıza gelince bizim gibi olanlar ekstra dikkatimizi çekiyor. Ama dediğin gibi artmış da olabilirNe kadar çok arttı bu durum ben de karından serklajliyim.
Selam, bence cok kötü değil sonuclariniz ama su icmeyi artirmalisiniz bnceSelam kızlar. Cuma günü sağlık ocağı çağırdı ve kan idrar baktı. Kan sonuçlarımda da idrar sonuçlarımda da anormal olan değerleri aşağıya ekliyorum. Birkaç değer bozuk çıkınca korktum açıkçası umarım endişelenecek birşey yoktur. Birde idrarda mikroskopik incelemede kan görülmüş. Onunda sebebi ne olabilir anlamadım
ama şükür ki bir çoğu rutin muayenede farkediliyor. benim durumum ileri biraz. serlaja rağmen erken doğumun olduğu için bu sefer karından yapıldı. İlk defa hamilelikte yatağa bağlı değilim.Bence biz daha önce bunun ne olduğunu bilmediğimiz için dikkatimizi çekmiyordu , şimdi bizim başımıza gelince bizim gibi olanlar ekstra dikkatimizi çekiyor. Ama dediğin gibi artmış da olabilir
Geçmiş olsun. Abdominali hamilelik öncesi mi yaptınız? Kim yaptı acaba?ama şükür ki bir çoğu rutin muayenede farkediliyor. benim durumum ileri biraz. serlaja rağmen erken doğumun olduğu için bu sefer karından yapıldı. İlk defa hamilelikte yatağa bağlı değilim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?