Ben Agula diye bir markanın 10'lu setini aldım çok sade. Ama ben öyle seviyorum.İlk bebe benim, o yüzden alırım herhalde ya
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben Agula diye bir markanın 10'lu setini aldım çok sade. Ama ben öyle seviyorum.İlk bebe benim, o yüzden alırım herhalde ya
Ben de öyle sade birşey aradığım için bulamadım ya , kız çocuklarına hep çiçekli böcekli yapmışlarBen Agula diye bir markanın 10'lu setini aldım çok sade. Ama ben öyle seviyorum.
Kız olsa, ben de yine aynısının kız versiyonunu ve Andywawa markalı çok güzel hastane çıkışları vardı onlardan alacaktım.Ben de öyle sade birşey aradığım için bulamadım ya , kız çocuklarına hep çiçekli böcekli yapmışlar
O markayada da bir bakayım
Ay çok teşekkür ederim sayenizde buldum istediğimi, aguladan aldım bile ve fiyatı da çok çok uygunKız olsa, ben de yine aynısının kız versiyonunu ve Andywawa markalı çok güzel hastane çıkışları vardı onlardan alacaktım.
Ben 30 . Haftadan sonra hazır etmeyi düşünüyorum canımKızlar hastane çantasını ne zman hazırlamayı düşünüyorsunuz?
Bende de çok oluyor ya sürekli bir endişe ile devam ediyorum. Enfeksiyon çıkmadı tahlillerde.
Doktor bebek büyüdükçe artar akıntı korkma dedi . Suyuna baktı rahim ağzı kapalı uzunluğu ideal dedi .
Artık içimin rahatlaması lazım sanırım .
Kızlar akıntı normal bu dönemde. Hatta dün uygulamada da yazıyordu , telaş yapmayınBen de rahatladım, siz de rahatlayın. Akıntı çok normalmiş. Sarı veya yeşil olmadıkça ya da aşırı fazla olmayınca korkma dedi.
Canım ben yaşamadım bu dediğini bi doktora danış bence. İmzalardaki gebelik günlüğünü görebiliyor musun bilmiyorum ama benim bugün ki günlüğümde bu senin anlattığına benzer bir durumdan bahsediyor. Doğum öncesi kasılmalar olabilir eğer daha önce gebelik geçirdiysen daha şiddetli hissedersin yazıyorKızlar çok kötü sancı giriyor karnıma bir anda yükselerek arttı adet sancısı gibi önce sağ göğsüme kramp girdi ondan sonra başladı normal mi yaşayan var mı bu durumu
Canım riskli gebeliğin yoksa 30dan sonra hazırlayabilirsin benceKızlar hastane çantasını ne zman hazırlamayı düşünüyorsunuz?
1 haftadan sonrasini Dr önemsiyor cnm sen bol bol sola yatmaya çalış bebise kan akışı rahat gitsin diyeKizlar cok moralim bozuldu 3 gun geriden geliyormus bebis dr o onemli degil 1 hafta olsa sorun olurdu desede cok takildim. ben o kadar dikkat ediyorum yedigime ictigime neden boyle oldu ya cok uzuldum
Benim riskli gebelik olduğu için eksiklerimi tamamlayıp hemen hazırlamayı düşünüyorum, Rabbim erkenden kullandırmasın ama temkinli olmak istiyorumKızlar hastane çantasını ne zman hazırlamayı düşünüyorsunuz?
Bende senin gibiyim ama ne kadar erken hazırlamak gerek onu kestiremiyorumBenim riskli gebelik olduğu için eksiklerimi tamamlayıp hemen hazırlamayı düşünüyorum, Rabbim erkenden kullandırmasın ama temkinli olmak istiyorum
Canım inşaAllah tam zamanında doğum yaparız da gerek kalmaz erkenden kullanmayaBende senin gibiyim ama ne kadar erken hazırlamak gerek onu kestiremiyorum
Sanırım genel düşünce 30 dan sonra. Bı aya taşınma telaşı olacak en iyisi taşınıp yerleşip hazirlamakBenim riskli gebelik olduğu için eksiklerimi tamamlayıp hemen hazırlamayı düşünüyorum, Rabbim erkenden kullandırmasın ama temkinli olmak istiyorum
Canım bu topikte anlatılıyor
Popüler Konu - Kadınlar Kulübü Android ve IOS uygulaması
Android için ; IOS için ;www.kadinlarkulubu.com
Evet bende senin gibi düşünüyorum. Ay inşallah gerek olmaz erken kullanmayaCanım inşaAllah tam zamanında doğum yaparız da gerek kalmaz erkenden kullanmaya
Yine bi 27. haftayı bulur herhalde benim hazırlamam
Eşim çok pimpirikli hazırlayalım arabada dursun diyor, benim için çokda erkenden hazırlayıp kullanmaya da rahat etmez dedim tekrar yıkarım sonra onları çıkarıp
Ana ekrana ekle demen gerekiyor galiba bi deneseneBende uygulamayı indir çıkmıyor
Teşekkür ederim bilgi içinAynısı bnde de oldu hatta gecenlerde yazdim burdan. Siyatik siniri rahim altindan gecio dedi dr. Rahim buyudukce de baski yaparmis sinire. Sicak uygulama bana iyi geldi bi de magnezyum iciyorum.