Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Öyle mi böyle yazıyoruz da kızlar benim dogumum kolaydı cok şükür hepimizin dogumları kolaylıkla gecsin inşallah sağlıkla alalım kucağımıza cektigimiz sancıyı bile unutuyoruz o ilk görüş kalıyor sadece hafızadaBenimde karnıma doğum sırasında bastırdılar sezaryen ama. Acaba o mu sayılır benim ki
Bnm de az bişey bebek çıksın diye bastircam demişti dr.sanmam ya o olduğunu.ya ağır bsy koyuyorlar yada doğum sonrası bastirma .çünkü öyle bsyler duydum ben.Benimde karnıma doğum sırasında bastırdılar sezaryen ama. Acaba o mu sayılır benim ki
Aa ben İzmir genetik kendi lablarında yapıyor sanıyordum. Fiyatı ne kadardı acaba bu yaptırdığınız testin ? Bir de doğruluk payı % si neymiş ?cok tsk ederimmm. Insallah saglikla giydirelim hepimiz. Ben izmir genetik tani merkezinde yaptrdim dr onerdi, amerikaya giden test. Bu sene ilave goz,sac rengi,dalgali mi kivircik mi, sac ince mi kalin telli mi, dis cikarma dönemi vs ayrintilar eklemisler. Eşiniz elbet bir ismi veto etmeyecektir onu bulana kadar devam
Ah bizim ailede de saydığınız isimlerin hepsi var , ailede olmayan da arkadaş çevremizde var biz farklı olsun diye Milan koymaya karar verdikAlp de guzel isim ama bnce. Kuzey, güney,demir,efe,ege,kaan,sarp,marsel,erdem, ata, mete, mert,yigit bunlar hep konusuldu ama bizim ailede ve cevrede neredeyse hepsi var
İkisi de güzel isimler, adıyla yaşasın inşallah . Kuzenimin kızlarından birinin adı Azra diğerinin adı ZeynepKizlar biz Zeynep Azra ismini koyacağız %90
Maşallah Mustafa Kemal’e sağlıkla gelsinTeyzeleri Mustafa Kemal babasına benziyor baya baktı ayrıntılı gibi beyni mesanesi vs her şeyi gördük 234 gr 18+2 iki gün önde çok şükür rahim ağzı uzunluğu vs normal
Ay o koku hassasiyeti bende de var ya , her şeyin kokusunu alıyorum dediğin gibi K9 gibiyimBenim bulantılarım çok şükür epeydir yok sadece uzun süre aç kalırsam bulanıyor. Ama koku hassasiyeti sanırım hamilelik boyu devam edecek. Her şeyin kokusunu çok net alıyorum, eşim şaşırıyor bazen bunu nasil fark ettin vs diye. Polislerin operasyona götürdükleri köpekler gibiyim hamile oldum olalı
8 kilo ile yanındayım canım bir de ben zaten kilolu hamile kalmıştım şimdi iyice tosuncuk oldum 96 kiloyumOfff 10 kilo alan bı benim herhaldeboyunda kısa napcam ben
Canım bende 1,5 sene önce bir panik atak yaşadım. Umarım hepimizin doğumları çok güzel geçer nedense beni o kendinde olmama hali daha çok korkutuyor yani ayik olim anlim herşeyi istiyorumBende panik atak var sirf bundan korktugum icin genel sezeryan istiyorum
Öyle gerçekten bebekle zorlandıgımız günler bile unutuluyor herşey o anlık be geçici sağlıcakla kucaklarımıza alalım inşallah bebişlerimiziÖyle mi böyle yazıyoruz da kızlar benim dogumum kolaydı cok şükür hepimizin dogumları kolaylıkla gecsin inşallah sağlıkla alalım kucağımıza cektigimiz sancıyı bile unutuyoruz o ilk görüş kalıyor sadece hafızada
Bana çok bastırdılar ya ben bağırdım baya sol tarafımda biri vardı elimi tutmuştu sağolsun bakalım bu doğımda yapcaklar mı merak ettim bende. Doktorum almanyaya gitmezse yine aynı doktor seZaryen yapcak ama bakalımBnm de az bişey bebek çıksın diye bastircam demişti dr.sanmam ya o olduğunu.ya ağır bsy koyuyorlar yada doğum sonrası bastirma .çünkü öyle bsyler duydum ben.
Bende belime iğne yapılmasından çok korkuyorum , genel anestezi istiyorum o yüzdenBende panik atak var sirf bundan korktugum icin genel sezeryan istiyorum
Hiçbir cümlenin altı bu kadar doldurulamaz heralde gerçekten o ilk bakış dünyalara bedel tüm acıyı sancıyı unutuyorsunÖyle mi böyle yazıyoruz da kızlar benim dogumum kolaydı cok şükür hepimizin dogumları kolaylıkla gecsin inşallah sağlıkla alalım kucağımıza cektigimiz sancıyı bile unutuyoruz o ilk görüş kalıyor sadece hafızada
Yapma yenidoğan yoğun bakım hemşiresiyim ben doğumlara da giriyorum bu emmiyor sürekli uyuyor denen bebekler varya çoğu genel anestezili doğum bebeğiBende belime iğne yapılmasından çok korkuyorum , genel anestezi istiyorum o yüzden
Amerikaya giden test doğruluk %99.8 idi. 13500 tl+kdv ama ahmet gulerin hastasiyim. Bi de Ankara'ya giden test vardi o da %99 sanırım 9000 tl+kdv diye hatirliyorum biraz daha az detayli.Aa ben İzmir genetik kendi lablarında yapıyor sanıyordum. Fiyatı ne kadardı acaba bu yaptırdığınız testin ? Bir de doğruluk payı % si neymiş ?
Ah bizim ailede de saydığınız isimlerin hepsi var , ailede olmayan da arkadaş çevremizde var biz farklı olsun diye Milan koymaya karar verdik
İkisi de güzel isimler, adıyla yaşasın inşallah . Kuzenimin kızlarından birinin adı Azra diğerinin adı Zeynep
Maşallah Mustafa Kemal’e sağlıkla gelsin
Ay o koku hassasiyeti bende de var ya , her şeyin kokusunu alıyorum dediğin gibi K9 gibiyim
8 kilo ile yanındayım canım bir de ben zaten kilolu hamile kalmıştım şimdi iyice tosuncuk oldum 96 kiloyum
Aaa gerçekten mi , farkettiğini bilmiyordum . Neden öyle oluyor peki bi fikrin var mı ?Yapma yenidoğan yoğun bakım hemşiresiyim ben doğumlara da giriyorum bu emmiyor sürekli uyuyor denen bebekler varya çoğu genel anestezili doğum bebeği
Fiyatı da diğerlerinden farklı değilmiş , amerikada hangi laba gönderdiler acaba. Biz 425 dolara yaptırdık ve gönderdiğimiz yerin başlangıç paketiydi. Belli başlı şeylere bakıldı yaniAmerikaya giden test doğruluk %99.8 idi. 13500 tl+kdv ama ahmet gulerin hastasiyim. Bi de Ankara'ya giden test vardi o da %99 sanırım 9000 tl+kdv diye hatirliyorum biraz daha az detayli.
Genel anestezi direk bebeğe geçen bişey kuzum epidural öyle değil omuriliğe ilaç veriliyor. Genelde damardan ve solunum yoluyla uyutuyorlar. Bide uyandıktan sonra boğaz ağrıları cabası. Epiduraşden hiiç korkma o asıl uyusturma iğnesinden önce ufak bişeyle hissetmemeni sağlıyorlar zaten gerçekten korkulacak bişey değil aslında. Epiduralden sonra doktorunuz izin verdiği ilk saat bi tane Türk kahvesi içinAaa gerçekten mi , farkettiğini bilmiyordum . Neden öyle oluyor peki bi fikrin var mı ?
Genel anesteziyi ağır bel fıtığı kalp hastalığı vb şeylerde öneriyorlar o zaman yapacak bişey yokAaa gerçekten mi , farkettiğini bilmiyordum . Neden öyle oluyor peki bi fikrin var mı ?
Ya epidural sonrası bel ağrısı yaşayanlar da çok oluyor galiba. Of çok korkutuyor beni ama sizin söylediğiniz de çok mantıklı. Zaten doktora ben genel anestezi istiyorum dediğim de saçmalama demiştiGenel anestezi direk bebeğe geçen bişey kuzum epidural öyle değil omuriliğe ilaç veriliyor. Genelde damardan ve solunum yoluyla uyutuyorlar. Bide uyandıktan sonra boğaz ağrıları cabası. Epiduraşden hiiç korkma o asıl uyusturma iğnesinden önce ufak bişeyle hissetmemeni sağlıyorlar zaten gerçekten korkulacak bişey değil aslında. Epiduralden sonra doktorunuz izin verdiği ilk saat bi tane Türk kahvesi için
Süper haberBu arada kaç gündür giremedim kasılmam varmış vs yazmıştım. Şuan çok iyiyim başka doktora gidiyorum artık. Normal hayatına devam et hersey yolunda gayet sağlıklısınız ikinizde dedi nerdeyse detaylı ultrason gibi Herseyim tek tek inceledi