Ben yumurtlama akintima gore 1 kere iliskiye girdik.bu benim allah nasip ederse ucuncu Bebisim olacak. Dedik yas gecmeden ucuncuyu de Yapalim defteri kapatalim diye dusunduk eger bu ay tutmazsa zaten bi daha yapmiyacaz.Hayırlısı olsunadet sonrası hangi günleri değerlendirdiniz, bizim sadece bir kez ilişki oldu femometer uygulamasındaki pik tarihinde
Bu ay tek ilişki ayı galiba bizimde öyle olduBen yumurtlama akintima gore 1 kere iliskiye girdik.bu benim allah nasip ederse ucuncu Bebisim olacak. Dedik yas gecmeden ucuncuyu de Yapalim defteri kapatalim diye dusunduk eger bu ay tutmazsa zaten bi daha yapmiyacaz.
Aynı şekil de benim 24 Aralık ama Ocak olma ihitimali de var geç gelirlerse. Sen ne zaman öğrendin?Kızlar pozitif çıktı benim tahmini doğum 24 Aralık görünüyor ama olsun
Ayyyy nasıllll hamile misiniz şimdiiiiiiKızlar pozitif çıktı benim tahmini doğum 24 Aralık görünüyor ama olsun
Hem pik hem silşkleşmeyi değerlendirmek lazım aslında ama biz sadece 2 gün pik değerlendirdik, düşük yaptığım hamilelikte sadece tek gün pik değerlendirmiştim tutmuştusanırım ovülasyon ile takip ettiniz ? pik görünce mi ilişki olmalı yoksa silikleşme başlayınca mı
benimde 1 düşüğüm var martta , 2. kez regl bekliyorum sonra bende ovülasyonla deneyeceğim hakkımızda hayırlısıHem pik hem silşkleşmeyi değerlendirmek lazım aslında ama biz sadece 2 gün pik değerlendirdik, düşük yaptığım hamilelikte sadece tek gün pik değerlendirmiştim tutmuştu
Güzel hayırlı sonuçlar alalım inşallahbenimde 1 düşüğüm var martta , 2. kez regl bekliyorum sonra bende ovülasyonla deneyeceğim hakkımızda hayırlısı
Başka testiniz varsa tekrarlayabilir misiniz, çok silik bir çizgi görünüyor ama testin sonunda da dağılmış bir çizgi var test mi bozuk acabaKızlar adetime 5 gün var erken gebelik testi yaptım sizce var mıdır?
Yarın sabah tekrar yapayım mademBaşka testiniz varsa tekrarlayabilir misiniz, çok silik bir çizgi görünüyor ama testin sonunda da dağılmış bir çizgi var test mi bozuk acaba
Evet 2. Cizgi bariz belli oluyo. Adete 5 gun olmasindan dolayi silik cikmis. Adet gununde normal test yaparsan gorursun 2. Cizgiyi. Insallah saglik guzel bi hamileligin olurKızlar adetime 5 gün var erken gebelik testi yaptım sizce var mıdır?
Var sanki 2.çizgi silik gibi 2gün sonra tekrar edin ya da bir kan verin hemen çıkar varsaKızlar adetime 5 gün var erken gebelik testi yaptım sizce var mıdır?
Bugün tekrar ettim aşağıdaki gibi çıktı var mı yok mu emin olamıyorumVar sanki 2.çizgi silik gibi 2gün sonra tekrar edin ya da bir kan verin hemen çıkar varsa
Silik çizgi çok bariz varBugün tekrar ettim aşağıdaki gibi çıktı var mı yok mu emin olamıyorum Eki Görüntüle 3418267
İnnovita kullanabilirsinizKullanan yokmu kızlar marka önerirmisiniz
Gebesiniz kan verip kesinleştirin istersenizBugün tekrar ettim aşağıdaki gibi çıktı var mı yok mu emin olamıyorum Eki Görüntüle 3418267