Yansıdı ama 2. Gün falan herhalde yenisi bugün çıktı yansımadı hala mesela o yüzden arayıp sormustumAa o zaman ben pazartesiye kaldım saat de geçti sonradan e nabıza yansıdı mı sonucun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yansıdı ama 2. Gün falan herhalde yenisi bugün çıktı yansımadı hala mesela o yüzden arayıp sormustumAa o zaman ben pazartesiye kaldım saat de geçti sonradan e nabıza yansıdı mı sonucun
Bende bugün 4+4 yazıyor kese görüldü 1505 çıktı dün verdiğim kanda hcgBugün 4+4 yazıyor nasıl hesaplıyoruz bilmiyorum
Karından mı gözüktü sizdeBende bugün 4+4 yazıyor kese görüldü 1505 çıktı dün verdiğim kanda hcg
Vajinal gözüktü 17 gün sonra kalp atışı için gel üstten görürüz artık dediKarından mı gözüktü sizde
Hayırlı olsun günler çabucak geçsede görsekBizim doktor vajinal bakmadı nedenseVajinal gözüktü 17 gün sonra kalp atışı için gel üstten görürüz artık dedi
Sizin değeriniz benden yüksek daha net görülürdü bakması gerekirdi aslında tabii her doktor farklıHayırlı olsun günler çabucak geçsede görsekBizim doktor vajinal bakmadı nedense
Karindan görüldü degilmiinşallah bizde hayırlısıyla görebilirizBende bugün 4+4 yazıyor kese görüldü 1505 çıktı dün verdiğim kanda hcg
Banada 6000 olunca beta karından görünüyor demiştiKızlar bugün kadın doğuma muayene için gittim beta 2400 karından ultrsnda gözükmedi ama rahim kalınlaşmış dedi doktor, vajinal muayene yapmadı pazartesi tekrar bakıcak o zamn keseyi görürüz dedi 3500 den sonra karından gözüküyormuş sanırım
Vajinal baktırmak sıkıntli olmaz degilmi beim aklımda hep soru işareti var yaHayırlı olsun günler çabucak geçsede görsekBizim doktor vajinal bakmadı nedense
Yok vajinal görüldü karından 17 gün sonra bakacakKarindan görüldü degilmiinşallah bizde hayırlısıyla görebiliriz
3500 6000 arası dedi banadabeklemek çok zormuş bu süreçte pazartesiyi beklicem artıkBanada 6000 olunca beta karından görünüyor demişti
Ay inşallah bana umut verdiniz çok şüphelerle geçirdim bende bu zamanları ama düşük sonrası ilk defa deneyelim dedikBenim de ilki düşük oldu malesef kürtaj demişlerdi ama ben biraz beklemek istedim o arada kendiliğinden düştü tekrar hazır hissettiğimde kontrollerimi yaptırıp korunmayı bıraktım bu ay pozitifi gördüm . İlk denediğim ay gebe kalmıştım bu kadar hızlı oluyor mu demiştik büyük konuşmamak lazım Siz de inşallah güzel haberler alırsınız
Anladığım kadarıyla doktor sıkıntı olduğu için değilde direk karından göstermek istedi bi kaç gün bekleyelim dedi folik asit yazdıVajinal baktırmak sıkıntli olmaz degilmi beim aklımda hep soru işareti var ya
Ben tüp bebekle hamile kaldım beklemek çok zor 12 gün sonucu bekleyemedim 8. Gün öğrendim iki günde bir doktora gitmeye başladım bugün keseyi görünce biraz rahatladım ama şimdide kalp atışı endişesi başladı ondan sonra ne çıkacak bilmiyorum beklemek çok zor3500 6000 arası dedi banadabeklemek çok zormuş bu süreçte pazartesiyi beklicem artık
Hepimiz sağlıcakla ilerleyelim inşallah Bnde reglim gecikmeden dayanamadım erken öğrendim aynı şekilde sürekli beta takibi yaptım bekleyişlerimizin sonu güzel olsunBen tüp bebekle hamile kaldım beklemek çok zor 12 gün sonucu bekleyemedim 8. Gün öğrendim iki günde bir doktora gitmeye başladım bugün keseyi görünce biraz rahatladım ama şimdide kalp atışı endişesi başladı ondan sonra ne çıkacak bilmiyorum beklemek çok zor
Evet banada aynı şekilde önümüzdeki hafta görünür herhalde degilmi benimde betam dün 2002 ciktiAnladığım kadarıyla doktor sıkıntı olduğu için değilde direk karından göstermek istedi bi kaç gün bekleyelim dedi folik asit yazdı
Ben iki kere baktırdım birinde 760 diğerinde 2002 çıktı bugün bidaha vermim diyorum artikHepimiz sağlıcakla ilerleyelim inşallah Bnde reglim gecikmeden dayanamadım erken öğrendim aynı şekilde sürekli beta takibi yaptım bekleyişlerimizin sonu güzel olsun
Benm 2500 çıkınca tekrar yaptırmana gerek yok artık dedi pazartesi görünür dedi bi aksilik olmazsaBen iki kere baktırdım birinde 760 diğerinde 2002 çıktı bugün bidaha vermim diyorum artik
sizin kaçııncı gün olduEvet banada aynı şekilde önümüzdeki hafta görünür herhalde degilmi benimde betam dün 2002 cikti