Ay canim doktora bakma sen. Senin benim bes alti yil tip fakultesi bitirmis halimiz. Cok ders calisarak uzman olunmuyor maalesef azicik gozunu kulagini acmak lazim. Cok sinirlendim kusura bakma

Vazelin petrolden uretiliyor diye bas bas bagiriyorlar kucucuk bebise petrol sürülür mu hiç. Kantaron sur bak bana dua edersin
Cok tatlis ve haklisin. Guvenli baglanma icin zaten bebisinin ihtiyaçlarini boyke onemsemen çok önemli. Bunun icin ondan ayriliken bir sureligine ayrilacagini ama sonra geri gelecegini ona soykeyebilirisin. Simdi duygunu anlar ama bir gun ne dedigini o anlayacak ve sen onun anladigini bilmiyor olacaksin.
Her anne farklidir. Bebisihle iletisimi farklidir. Ben kucagima alinca hissedecegim diye bekledim olmadi. Kizim Yogun bakimdayken bile o anneligi tadamadim. Sadece bana ait olan bir bebege merhamet hissettim o kadar. Ama o tabircu olana kadar biraz daha sahiplendim biraz daha derken su an kizima baktikca icim eriyor. Demem o ki biz hepimiz iyi anneyiz. Tam olamasak da gayret ediyoruz. Bu donemler cok zor kacinci anneligin bilmiyorum ama ilkse diye söyleyecegim ki uyumak istemekte cok haklisin. Bebeginin mutlu bir anneye ihtiyacı var. Yuzu gulen ona guven veren bir anne. Herkes farklidir onemli olan bebisine ona karsi olan sevgini ve degerlilik hissini ona verebilmek
Cnm nacizane tavsiyem bebisine ise giderken hep soylemen. Simdi gidiyorum ama geri gelecegim diye anlatman. O bir gun bunu anlayacak