Popüler Konu 2025 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    227
O ağıza gelen şeyler tahriş yapıp burnu tıkayabilir demişti doktor hatırlıyorum.. reflü için bişey kullanıyor musun canım?

Bizimkinin de boğazına biseyler geliyo sanki canım refluden mi o acaba
Evet canım reflüdendir. Gastrotuss diye bi şurup kullanıyoruz. Biraz iyi geliyo ama kesmiyor maalesef
Reflü yatağının üzerine juno yatak koyduk. Çocuk yatarken kayıyo resmen o kadar dik her şeyi yapıyorum ama bi nebze iyi. Ama şu hırıltıya çözüm bulamadım

O ağıza gelen şeyler tahriş yapıp burnu tıkayabilir demişti doktor hatırlıyorum.. reflü için bişey kullanıyor musun canım?
Şurup kullanıyoruz canım. Gastrotuss
Bi de dik yatırıyorum, dik emziriyorum, emzirdikten sonra 20 dk falan geziyoruz hemen yatırmıyorum

Ben de varım sanki hırıltıyla bişeyler yutuyor.. doktora mı götürsem diye düşünüyorum.. bize doktor soğuk buhar alın demişti ama o burun tıkanıklı ve hırıltı için..
Kızlar kimseyi korkutmak istemem ama bence doktora götürün. Geçen hafta Tuniş hırıltılı nefes alıyordu. Perşembeyi cumaya bağlayan gece burnu tıkandı. Cuma cumartesi serum ile açtık. Cumartesi gündüz öksürük başladı acile gittik, balgam atmak için dedi doktor öksürüğe. Dün bugün daha da arttı öksürük sabahtan doktora gittik. Yeni geldik doktordan. Bronşit olmuş 1.5 saat hava aldı, eve de nebulizator aldık evde de 3 saate bir hava vereceğiz. Günlük kontrole gideceğiz bu hafta. İnşallah kolay atlatır oğlum ateşi hiç yükselmedi. Ateşi yok diye düşünmeyin. Ateşi olsa yatış verirdik dedi doktor. Ateşi yükselirse de acile gideceğiz. Röntgene girdiğimiz için sütümü de sağıp döktüm. Mama ile uyudu minik kuzum. Allah herkesin yavrusuna içinde de benim yavruma şifa versin.

Boğazda hırıltı ve balgamdan 1 hafta yenidoğan yoğunbakımda yattık kızlar. Doktora bi götürün isterseniz
Çok geçmiş olsun öncelikle. Normalde de hırıltı oluyor ya bebeklerde normal hırıltı olmadığını balgam olduğunu nasıl anladınız? Teşekkürler şimdiden
İlk zamanlar öyle oluyor sonra gün içinde gaz çıkardığı için geceler nispeten rahat geçiyor
Nasıl kullandınız anlatabilir misiniz? Başka damla kullanıyor musunuz yanında?

Boğazda hırıltı ve balgamdan 1 hafta yenidoğan yoğunbakımda yattık kızlar. Doktora bi götürün isterseniz
Böyle sanki yutkunmaya çalışıyor da yutkunamıyor gibi ses geliyordu. Boğazına balgam kaçmış gibi bi ses geliyordu. Bi de balgamı atmak için kusuyordu, burnundan da kusmuk geldi. 1 hafta damardan antibiyotik verdiler. Daha sonra o şekilde hırıltı olmadı çok şükür

Anladım bu normal geniz seslerindem baya farklı. Gerçekten çok ama çok geçmiş olsun allah bir daha hastalık göstermesin yavrunuza.

Kızlar siz iş yapabiliyor musunuz tek bakan arkadaşlar ben yapamıyorum yemek yapmam lazım bebiş gündüzleri kucağımda koynumda hiç uyanmadan güzel uyuyor ama ben bırakıp bir şey yapayım dersem maksimum 10dk uyanıyor 10 gün sonra da işe başlayacağım haftada 1 gün bakıcı diğer günler ben ya da babası bakacak çok zor gerçekten

Her gün değişiyor bugün 1 saat ağlamadan durdu o sırada evi temizledim çamaşırları hallettim.Ama yemeğe zaman kalmadıKısa süreli ağlamadan durmaları oluyor ama tüm işleri yapmama yetmiyor.O uyuduğunda bazen ben de birkaç saat olsun uyuyorum.Önceden yaptığım çeşit çeşit yemekleri özledim.Şimdi bir çeşit yemek yapsam evimi toplasam o gün şanslı hissediyorum.

Aynı gün doğmuş bizim bebeler atak dönemi mi acaba 8. Hafta diyorlardı ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…